29-én indulunk. Sajnos csak egy hét lesz a nyaralás.. De már nagyon várom!!! Tegnap kaptam meg a részvételi jegyet. A leírás szerint 9-kor el kell hagyni a szállást a visszaút napján... A repcsink pedig majd csak délután 15:20-kor indul. Nálatok hogy volt? Van hova tenni a holmit ilyenkor? Még jó, hogy van medi a szállodában... A TVL 408-és 409 -es járataival fogunk utazni.. Ez milyen légitársaság? Még soha nem hallottam... Ti is velük utaztatok? Bár mindegy, hogy mi visz oda, csak már ott legyek!!! Meg persze ne pottyanjon le... Már csak 1 nap és utazunk!!!!
Akkor már nagy lázban vagy
-Elvileg 9 kor kell elhagyni, de beszéljétek meg Christinával, hogy adjon egy szobát ahova addig bepakolhattok. De ha nem megy akkor az apartman elõtt árnyékban lelehet ülni.. a busz olyan dél körül fog értetek menni.Mivel úgy is lesznek ott bõven, a cuccot nyugodtan ott lehet hagyni amíg uszikálsz a hûs vízben Pontositanék : a voulánál konkrétan nincs medence, a mellette lévõ apartman medencéjét lehet használni...nem kell fogyasztani hozzá semmit... Annyi, hogy a voula bejáratával szemben állva egy pár métert jobbra kell sétálnod és ott bemenni..nem tudom a nevét, de nincs is jelentõsége
-a gép.. nem egy túl nagy gép, travel service járat, korrektek, barátságosak, segítõkészek voltak. Melegételt felszolgálnak, ilettve inni valot..üdítõ, sör, bor..
- ha nem repülél még érdemes gyógyszert bevenned elõtte, hogy kellemesebb élmény legyegyen a repülés.. mi a fiukkal siklóernyõzünk, a fiam odafelé még is megpakolt vagy 4 zacsit viszzafelé kapott egy bogyót és semmi gond nem volt -- dedalon segített)
a repülõgép indulása elég rugalmas, ugyan is ha meg van a létszám, és kap felszállási engedélyt akkor elõbb is indulhat...erre figyeljetek !
- ha csak 1 hétre mentek, és gondolom pihenni is akartok akkor túl sok helyre nem fogtok eljutni, sok látni való van szelektálni kell
mi 15 napra mentünk és gyakorlatilag 10 nap csavargás, 5 nap pihenés majd itthon 1 hét nyaralás kipihenés ...igy hibátlan volt
Jó utazást, jó pihenést, érezzétek jól magatokat !
Sziasztok!
Hát ez a nap is eljött Most fejeztembe a pakolást. Minden útra készen, be van csomagolva Remélem nem sok mindent felejtek itthon, de kit is érdekel , mikor kb. 7 óra múlva indul a gép Rodosz felé Alig hiszem el
Nem is fûzöm sokáig a szót, mert aludni is kellene valamit, hajnal 3-kor lesz az ébresztõ
Szép hétvégét mindenkinek !
Sziasztok!
Párommal tervezük ,hogy elutaznánk Rodoszra,tudnátok tipeket adni ,hogy melyik irodával ,hova ,mikor érdemes utazni?Mi a homokos partot szeretjük és a szállásnál jó lenne medence is,és persze ne legyen nagyon messze a parttól.
Valaki tudna nekem abban segiteni, hogy itt Rodoszon mire / milyen kedvezmenyekre tudom felhasznalni a nemzetkozi diakomat? Koszi a tippeket! Jo nyaralast!
Nagyon köszi és gyegyzetelek,nézegetem ,hát van egy -két jó hely,De van idõm válogatni ,azért nagyon köszi az ötleteket.Repcsit kilehet birni?
Melyik utazási iroda a jó?
Sziasztok! Megjöttünk Falirakiról. Szuper volt (majdnem minden). Most még egy nap pihi, aztán meló Majd még viisszaolvasok, meg lehet beszámolót is írok.
Repülni nagyon jó, én nagyon szeretek.
Az utazási irodákról megoszlanak a vélemények.
Nekem eddig a Neckermann, Best Reisen és Aeolus jött be, de biztos lesz olyan akinek ezek az irodák nem voltak jók.
Böby, a repüléstõl ne félj, felejthetetlen élmény! Én tavaly repültem elõször, szuper volt. Ha érzékeny vagy, arra számíts, hogy felszálláskor érzed a légnyomást, nekem kicsit kellemetlen volt, úgy éreztem, nem bírom el a fejem. De elmúlik, amikor egyenesbe kerül a gép. Meg egy kissé nekem bezártság érzésem volt, úgy éreztem, nincs elég tér, nagyon szûk helyen kell ülni. De ezt is elfelejted, annyira azzal leszel elfoglalva, amit látsz, hogy milyen a világ fentrõl.
Utazási iroda: szerintem Apollon travel és Aeolus is jó. Én ezzel a kettõvel utaztam eddig, összességében elégedett voltam. Aeolusra inkább buszos utakkal kapcsolatban voltak panaszok. Mi tavaly utaztunk velük, a szállás nem volt valami jó, de az utazással, tájékoztatással minden rendben volt.
Én is Rodoszt tervezem jövõre, bezsongtam erre a szigetre, elég alaposan.
Ian | #79795 | 2008-09-03 15:18:47 | Válasz a #79323. hsz-ra
Szia Ferrari!
Faliraki is jó, ezzel nehéz versenyezni, de sokan nem tudják, hogy Rodosz városhoz nagyon közel is van egy klassz part. Itt bár a part kavicsos, de kb. 2 méter után már finom homok és lassan mélyül. Ez Rodosz város északi részén van. Kritika település elõtt kell lemenni, a strand a Monte Smith hegy lábánál van. Ha a parti úton megyünk Ialissos felé, akkor lesz egy szakasz ami középen sziklákat fog közre és ahogy ez a rész véget ér, ott kell lemenni a partra. Ált. nem szoktak itt sokan lenni. Fenn az út mellett egy büfé is van. Az mondjuk igaz, hogy ha erõs szél fúj akkor szép kis hullámok vannak itt is Mivel lassan mélyül, ilyenkor olyan mint a hullámfürdõ, ez az egyik kedvenc helyünk.
Üdv:Ian