Rodosz
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Dodekániszosz
<   1 2 3 ... 56 57 58 ... 151 152 153   >
Üzenet
  Aadam | #78857 Üzenet | 2008-08-27 06:50:08 | Válasz a #78543. hsz-ra
Szia Sutike!

29-én indulunk. Sajnos csak egy hét lesz a nyaralás.. icon_sad.gif De már nagyon várom!!! icon_biggrin.gif Tegnap kaptam meg a részvételi jegyet. A leírás szerint 9-kor el kell hagyni a szállást a visszaút napján... A repcsink pedig majd csak délután 15:20-kor indul. Nálatok hogy volt? Van hova tenni a holmit ilyenkor? Még jó, hogy van medi a szállodában... A TVL 408-és 409 -es járataival fogunk utazni.. Ez milyen légitársaság? Még soha nem hallottam... Ti is velük utaztatok? Bár mindegy, hogy mi visz oda, csak már ott legyek!!! icon_biggrin.gif Meg persze ne pottyanjon le... icon_confused.gif Már csak 1 nap és utazunk!!!! icon_lol.gif icon_lol.gif
  Sutike | #78866 Üzenet | 2008-08-27 09:21:02 | Válasz a #78857. hsz-ra Előzmény #78857
Hali aadam Ági !

Akkor már nagy lázban vagy icon_smile.gif
-Elvileg 9 kor kell elhagyni, de beszéljétek meg Christinával, hogy adjon egy szobát ahova addig bepakolhattok. De ha nem megy akkor az apartman elõtt árnyékban lelehet ülni.. a busz olyan dél körül fog értetek menni.Mivel úgy is lesznek ott bõven, a cuccot nyugodtan ott lehet hagyni amíg uszikálsz a hûs vízben icon_smile.gif Pontositanék : a voulánál konkrétan nincs medence, a mellette lévõ apartman medencéjét lehet használni...nem kell fogyasztani hozzá semmit... icon_smile.gif Annyi, hogy a voula bejáratával szemben állva egy pár métert jobbra kell sétálnod és ott bemenni..nem tudom a nevét, de nincs is jelentõsége icon_smile.gif
-a gép.. nem egy túl nagy gép, travel service járat, korrektek, barátságosak, segítõkészek voltak. Melegételt felszolgálnak, ilettve inni valot..üdítõ, sör, bor..
- ha nem repülél még érdemes gyógyszert bevenned elõtte, hogy kellemesebb élmény legyegyen a repülés.. mi a fiukkal siklóernyõzünk, a fiam odafelé még is megpakolt vagy 4 zacsit icon_sad.gif viszzafelé kapott egy bogyót és semmi gond nem volt -- dedalon segített)

a repülõgép indulása elég rugalmas, ugyan is ha meg van a létszám, és kap felszállási engedélyt akkor elõbb is indulhat...erre figyeljetek !

- ha csak 1 hétre mentek, és gondolom pihenni is akartok akkor túl sok helyre nem fogtok eljutni, sok látni való van szelektálni kell icon_sad.gif

mi 15 napra mentünk és gyakorlatilag 10 nap csavargás, 5 nap pihenésicon_smile.gif majd itthon 1 hét nyaralás kipihenés ...igy hibátlan volt icon_smile.gif

Jó utazást, jó pihenést, érezzétek jól magatokat !
  Rhoda | #79265 Üzenet | 2008-08-29 23:09:29 |
Sziasztok!
Hát ez a nap is eljött icon_question.gif Most fejeztembe a pakolást. Minden útra készen, be van csomagolva icon_biggrin.gif Remélem nem sok mindent felejtek itthon, de kit is érdekel icon_cool.gif , mikor kb. 7 óra múlva indul a gép Rodosz felé icon_lol.gif Alig hiszem el icon_exclaim.gif
Nem is fûzöm sokáig a szót, mert aludni is kellene valamit, hajnal 3-kor lesz az ébresztõ icon_confused.gif
Szép hétvégét mindenkinek !
  Böby77 | #79312 Üzenet | 2008-08-30 19:26:57 |
Sziasztok!
Párommal tervezük ,hogy elutaznánk Rodoszra,tudnátok tipeket adni ,hogy melyik irodával ,hova ,mikor érdemes utazni?Mi a homokos partot szeretjük és a szállásnál jó lenne medence is,és persze ne legyen nagyon messze a parttól.

Elõre is köszi.
Böby
  Ferrari | #79323 Üzenet | 2008-08-30 21:11:34 |
Szia !

Mindenképpen Falirakit ajánlamám Nektek. Ott homokos apart.
  Kitty26 | #79329 Üzenet | 2008-08-30 21:55:49 |
Sziasztok!

Valaki tudna nekem abban segiteni, hogy itt Rodoszon mire / milyen kedvezmenyekre tudom felhasznalni a nemzetkozi diakomat? Koszi a tippeket! Jo nyaralast!

Udvozlet icon_razz.gif
  Fundy | #79418 Üzenet | 2008-08-31 22:23:55 |
Boby ajanlom az Evi hotelt!
Mi most epp itt vagyunk:)
Nagyon szuper minden!!!!
Meg maradnek par hetet:p
  Vadászkutya01 | #79598 Üzenet | 2008-09-02 08:39:14 | Rodos, vagy Kréta
Kérem segítsetek!

Jövõ héten szeretnénk utazni. A nagy kérdés Rodos, vagy Kréta? Mit javasoltok. Mi az amit feltétlenül látni kell. icon_rolleyes.gif Aki segít, annak köszi!

Vadászkutya 01
  Böby77 | #79671 Üzenet | 2008-09-02 16:27:03 |
Szia Ferrari és Fundy!

Nagyon köszi és gyegyzetelek,nézegetem ,hát van egy -két jó hely,De van idõm válogatni ,azért nagyon köszi az ötleteket.Repcsit kilehet birni?
Melyik utazási iroda a jó?

Pá Böby
  Ginaaa79 | #79678 Üzenet | 2008-09-02 17:22:00 |
Sziasztok! Megjöttünk Falirakiról. Szuper volt (majdnem minden). Most még egy nap pihi, aztán melóicon_sad.gif Majd még viisszaolvasok, meg lehet beszámolót is írok.
  Ferrari | #79707 Üzenet | 2008-09-02 21:35:16 |
Szia Böby !

Repülni nagyon jó, én nagyon szeretek.
Az utazási irodákról megoszlanak a vélemények.
Nekem eddig a Neckermann, Best Reisen és Aeolus jött be, de biztos lesz olyan akinek ezek az irodák nem voltak jók.
  Kristin1 | #79725 Üzenet | 2008-09-02 23:09:58 | Válasz a #79671. hsz-ra Előzmény #79671
Böby, a repüléstõl ne félj, felejthetetlen élmény! Én tavaly repültem elõször, szuper volt. Ha érzékeny vagy, arra számíts, hogy felszálláskor érzed a légnyomást, nekem kicsit kellemetlen volt, úgy éreztem, nem bírom el a fejem. De elmúlik, amikor egyenesbe kerül a gép. Meg egy kissé nekem bezártság érzésem volt, úgy éreztem, nincs elég tér, nagyon szûk helyen kell ülni. De ezt is elfelejted, annyira azzal leszel elfoglalva, amit látsz, hogy milyen a világ fentrõl. icon_biggrin.gif
Utazási iroda: szerintem Apollon travel és Aeolus is jó. Én ezzel a kettõvel utaztam eddig, összességében elégedett voltam. Aeolusra inkább buszos utakkal kapcsolatban voltak panaszok. Mi tavaly utaztunk velük, a szállás nem volt valami jó, de az utazással, tájékoztatással minden rendben volt.
Én is Rodoszt tervezem jövõre, bezsongtam erre a szigetre, elég alaposan. icon_redface.gif icon_lol.gif
  Ian | #79795 Üzenet | 2008-09-03 15:18:47 | Válasz a #79323. hsz-ra Előzmény #79323
Szia Ferrari!
Faliraki is jó, ezzel nehéz versenyezni, de sokan nem tudják, hogy Rodosz városhoz nagyon közel is van egy klassz part. Itt bár a part kavicsos, de kb. 2 méter után már finom homok és lassan mélyül. Ez Rodosz város északi részén van. Kritika település elõtt kell lemenni, a strand a Monte Smith hegy lábánál van. Ha a parti úton megyünk Ialissos felé, akkor lesz egy szakasz ami középen sziklákat fog közre és ahogy ez a rész véget ér, ott kell lemenni a partra. Ált. nem szoktak itt sokan lenni. Fenn az út mellett egy büfé is van. Az mondjuk igaz, hogy ha erõs szél fúj akkor szép kis hullámok vannak itt is icon_smile.gif Mivel lassan mélyül, ilyenkor olyan mint a hullámfürdõ, ez az egyik kedvenc helyünk.
Üdv:Ian icon_smile.gif
  Edina27 | #79927 Üzenet | 2008-09-04 13:10:27 |
Egyre nehezebben telnek a napok, de ezt már fél lábon is kibírom icon_smile.gif
Vasárnap délben indulunk icon_smile.gif Senki nem jön akkor?
  Mehi | #79981 Üzenet | 2008-09-04 19:16:40 | Válasz a #67485. hsz-ra Előzmény #67485
Szia,

Mi is a Cristinába megyünk szept. végén, szeretnék érdeklõdni, hogy milyen az apartman?

Köszi a segítséged,

Mehi
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Dodekániszosz
<   1 2 3 ... 56 57 58 ... 151 152 153   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu