Lidl: A Gold Club és a De Lux előtt, pont a sarkon, ahol a busz megáll a lámpánál, mielőtt rátérne a Katerinibe vezető útra.
(Még 2 perc sem volt a keresővel megtalálni a választ, hiszen néhány hónapja beszéltünk róla. )
Sziasztok!
Paralián minden oké, medúzák vannak, de semmi extra. Engem négy év alatt még soha, de soha nem csípett meg egy sem. Na majd talán ma. Indulok a partra és lepisilem az összeset Remélem ezzel hatástalanítom az egész flottát és fellendül a turizmus
Katerinibe piros jegy kell, kb. 1,4 E.
Szép napot mindenkinek és minden kedves ismerőst szeretettel várok
Sziasztok! De jót nevettem én is rajtatok! Szerintem megnyugodhattok, ha Pöpi intézkedik, egy medúza sem marad, úgyhogy Tibibaba majd nagyítóval kell keresned egy medúzát, hogy üldözőbe vehesd!!!
-törölt nick 12762 | #111059 | 2009-07-25 17:33:19 | Válasz a #111046. hsz-ra
Nekem egyre inkább úgy tűnik, hogy többen irigyek a medúzákra... Hát nincs aki benneteket is "megüldözne" egy kicsit???
Mi is 3.-án megyünk Paraliára, de mi egyénileg (egy kisebb csoporttal, kisbusszal). Viszünk magunkkal 3 db 3 év alatti gyermeket is, úgyhogy ha egy kis nyafogásra, gyereksírásra, pelenkázásra vágynátok, nyugodtan keress meg minket! Vagy ha leesik a vérmyomásod, nyugodtan fordulj hozzánk, a 3 gyerek közül bizti lesz egy, amelyik majd helyre teszi!
Egyébként biztos találtok társaságot, mert ha Paralián nem, akkor sehol sem!
Kívánok nektek szép nyarat és jó utat!
Szia Pöpi mi ugyan Makrygialosra megyunk 2hét mulva de szivesen kipróbálnánk a kalózhajózást sok jót olvastam róla .5en mennék a 9éves unokámmal.Légyszives küldj egy tájékoztatót, vagy képeket is szivesen néznék.Szia nhoho.nhoho@citromail.hu