Valóban nem ajánlják a csapvíz fogyasztását ivásra,de miért ne lehetne belőle teát,kávét,levest főzni?Forralással már tuti semmi baj nem lehet tőle!!(szerintem anélkül sem)
Kizártnak tartom,hogy fekáliát engednek a tengerbe!!!Ezt gondolni és állítani róluk szégyellni való dolog!!!
Az a baj sokakkal,hogy mindenben csak a negatívumot keresik,de ez azért nagyon durva volt!
És nem azt mondom,hogy ez sehol nem fordulhat elő,de ,hogy egy turizmusból élő településen,szezonban az kizárt!!
Gyugyu! Hát igen azok a piszkos anyagiak!!Mi is ezért megyünk csak minden 2. évben!!
Azért remélem valami módon Nektek összejön az idén!
Alisha az általános tapasztalatok oldalon kínál eladásra nyaralást kedvezményes áron,ha jól láttam!Érdemes rákérdezni!!!
Szia!
Tavaly előtt júliusban amikor Sartiban voltunk, az ottani ANTSZ pont akkor vizsgálta a vízminőséget, és akkor ihatónak minősítették, de nemigen ittunk belőle, viszont főzésre, fogmosásra használtuk.
Tavaly Leptokáriában voltunk, azon a környéken az Olimposz forrásvizei látják el ivóvízzel a településeket, ami nagyon finom volt. Azt szolgálták fel jéghidegen az éttermekben is kérés nélkül a vacsorához.
A csapvizet valóban csak Nei Poriban ajánlják ivásra is. A többi helyen érdemes ivásra a kis boltokban kapható ásványvizet vásárolni. Főzni, mosni, takarítani megfelelő a víz, de inni inkább a nem túl drága bolti vizet...
A wc papírról...
Görögország csatornahálózata nem túl fejlett és a csövek is elég kis méretűek. A papír amit az ember beledobna, összeállna és egy idő után eldugítaná a csőhálózatot. Ezért hívják fel mindenhol a figyelmet, hogy a papírt és más amúgy wc-be való dolgokat a nejlonzacsiba kell tenni. Érdemes mindennap kiszórni és akkor nem lesz vele különösebb gond
Szia Sancho!
Ez a téma is csak hozzáállás és tolerancia kérdése a nyaralásra választott kultúrához.Megfelelően kezelve ezt a dolgot,ahogy Te is írod( nylon zacsi,rendszeres ürítés) nem hiszem,hogy ez bárkinek is akkora problémát okozna!!
Szia!
Sajnos nem tudom küldeni a szív öböl koordinátáit, de van egy jó légifelvételem. Mi is ennek a fotó segítségével jutottunk el oda. Ha megadod az e-mail címedet szívesen elküldöm.
Bogi ( ginginke@gmail.com)
Mostanában csak hébe hóba tudtam olvasni a fórumot, viszont valahol láttam hogy nagyon emlegettétek a mazsolabort.
Nem találom hogy mi a neve, és hogy a boltban görög betűkkel írva hogy találom meg.
Kérek ez ügyben segítséget!
Szia, először is azzal kezdeném, h írtam neked privát üzenetet ! A kérdésedre a válasz , a bor neve : MAVRODAPHNE ! Ha ezt kint elmondod, mindenki fogja tudni mit akarsz ! Üdv : Pintyő.
[quote="Pintyőke60"]Szia, először is azzal kezdeném, h írtam neked privát üzenetet ! A kérdésedre a válasz , a bor neve : MAVRODAPHNE ! Ha ezt kint elmo
Elküldve: Ma, 09:29 Hozzászólás témája:
Sziasztok!
" Mostanában csak hébe hóba tudtam olvasni a fórumot, viszont valahol láttam hogy nagyon emlegettétek a mazsolabort.
Nem találom hogy mi a neve, és hogy a boltban görög betűkkel írva hogy találom meg.
Kérek ez ügyben segítséget! "