Valóban nem ajánlják a csapvíz fogyasztását ivásra,de miért ne lehetne belőle teát,kávét,levest főzni?Forralással már tuti semmi baj nem lehet tőle!!(szerintem anélkül sem)
Kizártnak tartom,hogy fekáliát engednek a tengerbe!!!Ezt gondolni és állítani róluk szégyellni való dolog!!!
Az a baj sokakkal,hogy mindenben csak a negatívumot keresik,de ez azért nagyon durva volt!
És nem azt mondom,hogy ez sehol nem fordulhat elő,de ,hogy egy turizmusból élő településen,szezonban az kizárt!!
Gyugyu! Hát igen azok a piszkos anyagiak!!Mi is ezért megyünk csak minden 2. évben!!
Azért remélem valami módon Nektek összejön az idén!
Alisha az általános tapasztalatok oldalon kínál eladásra nyaralást kedvezményes áron,ha jól láttam!Érdemes rákérdezni!!!
#1649572011-06-09 16:28:12 Válasz a #164904. hsz-ra
Szia!
Tavaly előtt júliusban amikor Sartiban voltunk, az ottani ANTSZ pont akkor vizsgálta a vízminőséget, és akkor ihatónak minősítették, de nemigen ittunk belőle, viszont főzésre, fogmosásra használtuk.
Tavaly Leptokáriában voltunk, azon a környéken az Olimposz forrásvizei látják el ivóvízzel a településeket, ami nagyon finom volt. Azt szolgálták fel jéghidegen az éttermekben is kérés nélkül a vacsorához.
A csapvizet valóban csak Nei Poriban ajánlják ivásra is. A többi helyen érdemes ivásra a kis boltokban kapható ásványvizet vásárolni. Főzni, mosni, takarítani megfelelő a víz, de inni inkább a nem túl drága bolti vizet...
A wc papírról...
Görögország csatornahálózata nem túl fejlett és a csövek is elég kis méretűek. A papír amit az ember beledobna, összeállna és egy idő után eldugítaná a csőhálózatot. Ezért hívják fel mindenhol a figyelmet, hogy a papírt és más amúgy wc-be való dolgokat a nejlonzacsiba kell tenni. Érdemes mindennap kiszórni és akkor nem lesz vele különösebb gond
Szia Sancho!
Ez a téma is csak hozzáállás és tolerancia kérdése a nyaralásra választott kultúrához.Megfelelően kezelve ezt a dolgot,ahogy Te is írod( nylon zacsi,rendszeres ürítés) nem hiszem,hogy ez bárkinek is akkora problémát okozna!!
#1649882011-06-10 09:02:23 Válasz a #164835. hsz-ra
Szia!
Sajnos nem tudom küldeni a szív öböl koordinátáit, de van egy jó légifelvételem. Mi is ennek a fotó segítségével jutottunk el oda. Ha megadod az e-mail címedet szívesen elküldöm.
Bogi ( ginginke@gmail.com)
Mostanában csak hébe hóba tudtam olvasni a fórumot, viszont valahol láttam hogy nagyon emlegettétek a mazsolabort.
Nem találom hogy mi a neve, és hogy a boltban görög betűkkel írva hogy találom meg.
Kérek ez ügyben segítséget!
#1649932011-06-10 09:39:03 Válasz a #164991. hsz-ra
Szia, először is azzal kezdeném, h írtam neked privát üzenetet ! A kérdésedre a válasz , a bor neve : MAVRODAPHNE ! Ha ezt kint elmondod, mindenki fogja tudni mit akarsz ! Üdv : Pintyő.
[quote="Pintyőke60"]Szia, először is azzal kezdeném, h írtam neked privát üzenetet ! A kérdésedre a válasz , a bor neve : MAVRODAPHNE ! Ha ezt kint elmo
Elküldve: Ma, 09:29 Hozzászólás témája:
Sziasztok!
" Mostanában csak hébe hóba tudtam olvasni a fórumot, viszont valahol láttam hogy nagyon emlegettétek a mazsolabort.
Nem találom hogy mi a neve, és hogy a boltban görög betűkkel írva hogy találom meg.
Kérek ez ügyben segítséget! "