Nekünk bizony néhány órát ott kellett ücsörögni az apartman oldalában a bőröndökön, de különösebben nem foglalkoztam vele. Elmentem Mythost szerezni
A majdnem sztriptízt azt hiszem a már sokak által ismert okból más is kihagyta volna
Mindenesetre utána még jött más is, úgyhogy érdekesen indult a nyaralás Mi pedig csak végigfeküdtünk azágyon és azt mondtuk, hogy mindegy, történjen bármi, csak végre nyugalom legyen
Keresd meg a neten a siflishause-t, Ők vállalnak reptéri transzfert 100 euro/út, valamint az Ibusznál tudnak neked taxi transfert intézni, az 130 euro/út.
Sajnos mi is ezzel a problémával küzdünk, még mi sem döntöttünk, hogy mi legyen.
Mi is az autóra szavaztunk. Nekünk még olcsóbbra jön ki mert a két család egy személyautónak számító kisbusszal megy így a fentiek feleződnek.
A busz kizárt. Miért? Voltam reggel 10kor el kellett hagyni a szállást és este 7ig ténferegtünk a motyókkal az utcán mert a busz akkor jött. Na ez ami kizárt nálem, mert hisztis leszek ha várni kell.
Repülő? Nagyon jó, kényelmes, ezer pont mellette, és alapba nem lenne drága, de még +a reptéri illeték, transzfer, kerozin pótdíj.... +kb 35eft fejenként.
Egyébként bizti hüle vagyok, de mi ez a kerozin pótdíj? Miért nem tudják kiszámolni a jegyet, hogy ennyi és kész.
Ja és gyerekre is ennyi, nincs kedvezmény.(8 főre ez 8x35eft=280eft a semmire) Egy hajszállnyit hajlottunk felé, de a barátok nem és ők nekünk fontosabbak. Különben is tök jó buli lesz az út együtt. Fiúk vezetnek, gyerekek tv-znek vagy alszanak, mi meg jagerezünk.
Hogy én is hozzászóljak az autós témához bár lehet ez már off..de mi is csak arra esküszünk a busz az kizárt de nem vagyunk egyformák.,pedig lehet idén csak ketten megyünk és azt mondják akkor a busz éri meg anyagilak de az megfizethetetlen, hogy senkihez nem kell alkalmaszkodni.
Hogy én is hozzászóljak az autós témához bár lehet ez már off..de mi is csak arra esküszünk a busz az kizárt de nem vagyunk egyformák.,pedig lehet idén csak ketten megyünk és azt mondják akkor a busz éri meg anyagilak de az megfizethetetlen, hogy senkihez nem kell alkalmaszkodni.
Én gratulálok:) Főleg, hogy mi is autóval vágunk neki július végén, Székesfehérvárról, ill kis kitérővel Bajáról
Jó látni, hogy van aki pozitívan áll az autós úthoz, kell a biztatás és a jó tippek:)
Megfejtés:
"Sarti főterén élő webkamera a Taousanis Tours Utazási Iroda előtt! Username: visitor , Password nincs. Explorert alkalmazva a felső Login gombot kell nyomni, más böngészővel (pl: Mozzila) az alsó Login gombra kell klikkelni! Jó szórakozást! ))"
Hali!
Kecskemét – Sarti
(Lehető legrosszabb esetben is durván, felkerekítve is számolva mindent)
1063km *2 = 2200 km 6L*22=132*360.- 48.000.- + 9800.- SRB. sztráda + 1800.- a Maci út. Ha az autódon nincs assistance az EUB már 6E körül köt. 60E belefér. HSzerintem az a 100E nagyon el lett dobva. És nem is beszélve arról, hogy itt már nincs repülő, ha vidéki vagy Bp.-re az út, az ottani autó tárolás. Nincs Görögben moci bérlés, bár azt ha autóval voltunk akkor sem hagytam ki! Én a 4 felnőttre fizetek 160E. Szállás+Út+bizt jahhh és 3000 km-t számolva> (a plussz csavargással rászámolva) Van Klíma is akár megállhatok 2 - 4 - 6 óránként. Nem várom meg hogy a 60 fő leömöljön a buszról. csak kinyílik a 4 ajtó. De lehet itt ezzel csak Én vagyok így. Az Autóval g.r.o.-ba topicba meg mindenki. De mindenki maga dönti el, hogy mit, hogy szeretne....
Tavaly Macedóniába tankoltuk meg oda-vissza fullra a Peugeot 607-est, semmi probléma sincs vele azóta se.
Jelenleg 300ft körül van a benzin azért ez meggondolandó.
....Tankolni csak omv tankoltam. macedónoknál inkább sehol...........
Nem rossz az a maci benzin, meg föleg olcsóbb, mint a görög. A pénzváltást el lehet kerülni bankkártya használattal (nem vernek át). Szerbiában szinte minden nagyobb kútnál gond nélkül lehet tankolni (és kártyával fizetni), aza uatópályakapuknál is lehet a kártyát használni. A maciknál meg csak Makpetrol kutak vannak, többnyire kártyaolvasóval. Ott a kapuknál viszont tényleg csak €, vagy a határon váltott denár használható.
(10 €-nál kevesebbet nem váltanak be, így hazafelé a határon el lehet vásárolni a maradék denárt, vagy el lehet tenni jobb időkre (jövőre).
Sziasztok!
Nagyon úgy néz ki, hogy TALÁN július végén sikerül eljutni Görögországba. Már csak egy olcsó apartman kellene (3 fős, ahol a 3. ágy nem pótágy, hanem rendes és ne legyen csótányos). Tud valaki ilyet Sartin?