Sarti
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 592 593 594 ... 1105 1106 1107   >
Üzenet
  Ginaaa79 | #166365 Üzenet | 2011-06-20 12:02:15 |
"Busszal kicsit kényelmetlenebb és hosszabb icon_smile.gif viszont olcsóbb is és ez sok utazónak szempont."

Sziasztok!

Olcsóbb a busz, ha ketten mentek, 4-en jobban megéri autóval menni!
Pláne főszezonban, amikor a szállás is drágább.
  OdeLinda | #166384 Üzenet | 2011-06-20 14:35:08 |
berbe82 írta:
Sziasztok!
Mi 4 éve vagyunk a görögök "rabjai", viszont eddig repcsivel mentünk...Meg tudná vki mondani, h mennyi idő az út és hogy lehet bírni?
Köszi előre is!!!

Szia!

Mi idén harmadszor megyünk autóval Görögországba. Két kiskorúval utazunk idén is akik most 7 és 14 évesek.
Nagyon jól lehet bírni az utat szerintem. Mi éjszaka utazunk,szerintem akkor jobb. Tavaly este 7 körül indultunk Vácról és másnap de. 10 órakor (Görög idő szerint) Parálián voltunk. Kényelmesen "lecsurogtunk", mindenhol betartottuk a sebességkorlátozásokat.
Ha van konkrét kérdés szívesen válaszolok ha tudok! icon_smile.gif

Linda
  KissLaszlo | #166396 Üzenet | 2011-06-20 16:24:35 |
Szia!

Tavaly voltunk először Sartin.

Mi este 6-kor indultunk Salgótarjánból betartottunk minden korlátozást és délután fél 3-ra értünk Sartira. Volt éjszaka 2 órás pihenő.

A határ az kicsit gáz volt, de útközben semmi.
  Lady4 | #166414 Üzenet | 2011-06-20 17:21:28 |
Aki volt már parálián és sartin is annak a segítségét kérném. mi már évek óta parálián nyaralunk de most mégis sarti a célpont.

Azt szeretném kérdezni hogy aki volt már mindkét helyen melyik a jobb szerinte és miért....???!!! tudom tudom a kettő össze se hasonlítható de azért ha valaki mégis megtenné megköszönném.

Fiatalok vagyunk látni, tapasztalni, felfedezni szeretnénk amellett hogy pihenni megyünk és egy buli sem kizárt.

Parália olyan mint egy második siófok, minden évben megtapasztalom hogy atya ég elmegyek görögbe és magyarul beszél mindenki, tele bazárral és a néger áradattal, akiket amúgy imádok meg kedvesek de ez sartin is így van?

köszi a választ előre is ....
  Beszter | #166423 Üzenet | 2011-06-20 17:51:18 |
Kszifiasz!
Irigykedni szabad,mert én is irigykedtem rátok! icon_redface.gif icon_smile.gif
Ami a helyszínt illeti tökéletes , a viskót pedig ki lehet pofozni!
Még képet! MÉG,MÉG,MÉG!!!!!!!!!!!!! icon_biggrin.gif
  Beszter | #166428 Üzenet | 2011-06-20 18:01:15 |
Szia Lady!
Fogós kérdés,de szerintem nem biztos,hogy jó helyen érdeklődsz!Mi ugyanis itt Sarti imádók vagyunk! icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif De ha még nem voltál Sartin és kipróbálod Te is az leszel!! icon_biggrin.gif Hogy mennyire bulizós Sarti?Szerintem teljesen kielégítő.Itt is van disco,koktél bár!Nagyon kiépült az elmúlt években!Elhangzott már Sartiról is ,hogy tiszta Siófok,de nem lopta be magát a szívünkbe az illető!Igen itt is sok a magyar,de mint leírtuk akkor is ez amiatt van ,hogy a magyar turista ezt engedheti meg magának!
Egyszóval ki kell próbálni!
Szoktam írni,hogy Sartit meglátni és megszeretni!No de ízlések és pofonok!
Remélem mások írnak Neked véleményt,de mint az elején jeleztem itt mindenki Sarti Fun!
UGYE???? icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif
  Beszter | #166433 Üzenet | 2011-06-20 18:04:17 |
Lady azt még elfelejtettem,hogy mi voltunk Paralián is!Tehát mivel véleményt kértél nekem Sarti jött be jobban,nekem jobban GÖRÖG!Ja és a táj is szebb!!
  Lady4 | #166438 Üzenet | 2011-06-20 18:23:21 |
kedves Beszter! köszi a választ.... eddig még nem találtam olyan fórumot ahol parália vs sarti lenne mindenhol vagy az egyik nyerő vagy a másik, így elég nehéz helyzetben vagyok. Már eldöntöttük hogy Sarti ezért próbálok infót gyűjteni hogy mit várjak..

csak jókat olvastam eddig róla és nagyon tetszik a képek alapján hogy sokkal görögebb .... csupán kíváncsiság hogy kinek melyik hely jött be és miért....
  Ginaaa79 | #166439 Üzenet | 2011-06-20 18:48:18 |
Lady!

Én voltam mindkét helyen, mindkettő bejött, de ha a 2 hely közül mehetnék csak valamelyikre ismét, Sartit választanám.
Mindkettő üdülőfalu, sok magyarral, de görög tenger, görög kaják miatt görögös, mégha elvétve vannak görögös épületek.
  Vickycsibe | #166446 Üzenet | 2011-06-20 19:21:55 |
KissLaszlo!

Mi is salgótarjániak vagyunk, de az idén busszal megyünk.
Mint már említettem, az IBUSZ-os Fortunával.
Tud valaki erről valamit?
Minden jót!
  Kszifiasz | #166455 Üzenet | 2011-06-20 19:54:27 |
Sziasztok. Beszter. Bár csak az enyém lenne az a viskó. A képekről a következő a helyzet. 484 Db van fenn, de nem tudom sorba tenni. Ráklikkelek az elemek rendezésére, sorba rakom, elmentem, és minden visszaugrik az eredeti állapotba. Próbáltam átütni a fotó készités dátumát, de igy sem teszi abba a sorrendbe amibe én akarom. Ha igy jó akkor nagyon szivesen felteszem.
  Papamaci | #166458 Üzenet | 2011-06-20 20:05:36 |
beszter írta:
Szia Lady!
Fogós kérdés,de szerintem nem biztos,hogy jó helyen érdeklődsz!Mi ugyanis itt Sarti imádók vagyunk! icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif De ha még nem voltál Sartin és kipróbálod Te is az leszel!! icon_biggrin.gif Hogy mennyire bulizós Sarti?Szerintem teljesen kielégítő.Itt is van disco,koktél bár!Nagyon kiépült az elmúlt években!Elhangzott már Sartiról is ,hogy tiszta Siófok,de nem lopta be magát a szívünkbe az illető!Igen itt is sok a magyar,de mint leírtuk akkor is ez amiatt van ,hogy a magyar turista ezt engedheti meg magának!
Egyszóval ki kell próbálni!
Szoktam írni,hogy Sartit meglátni és megszeretni!No de ízlések és pofonok!
Remélem mások írnak Neked véleményt,de mint az elején jeleztem itt mindenki Sarti Fun!
UGYE???? icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif
icon_lol.gif icon_lol.gif
Persze hogy nem fogom be lopni magamat a szivetekbe pont nem is érdekel icon_biggrin.gif
De amikor eltudok menni mondjuk Pargára ,Thassosra,Kefalóniára ,Zakyntosra ugyan abból a pézből akkor mért kellene Sartira mennem
Szerintetek akkor mért icon_question.gif
Tölem bárki bármit mond Sarti szép és tényleg jó csak az a baja hogy
Görögország Siófoka icon_sad.gif Szóval én tisztelem becsülöm azokat akik ide járnak évente ill. eltudnak csábulni néhány hozzá szólás miatt és ezek után választanak
De aki ide szeretne menni kicsit nézzen szét más helyeken is mert vannak ennél szeb és jobb helyek is
És nem kell lépten nyomon magyarba ütközni icon_wink.gif
  Manda | #166462 Üzenet | 2011-06-20 20:14:47 |
Beszter!
Nagyon szépen köszi. Képeket már láttunk, de bármi infót szívesen veszünk.
  Cecee | #166468 Üzenet | 2011-06-20 20:22:31 |
Sziasztok!
Hát oszinten megmondva inkabb talalkozom magyrokkal,mert mar volt tapasztalatom orosz,nemet es angol turistakhoz.Elég rossz tapasztalatok,persze tisztelet a kivételnek icon_smile.gif
  Manda | #166469 Üzenet | 2011-06-20 20:23:28 |
Lady
Férjem kedvence Sarti. Ja és persze én is imádom, csak én először Kamena Vourlában voltam és mint első görög élmény 1996-ból máig felejthetetlen. (Bocsi a többiektől)
Gyönyörű a part, a homok aranycsillámos. Mindenki megtalálja, amit keres. Mi kalózhajóztunk és aug-ban újra megyünk Attiláékhoz. Nagyon családias velük a program.
Idén szeretnék az Amoulani programon is résztvenni.
Tavaly voltunk Paralián, de Sarti más, ahogy a többiek is írták görögösebb.
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 592 593 594 ... 1105 1106 1107   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu