Úgy látom nektek nem lesz gond a hellyel
Állítom nem kényelmetlenebb egy teher, mint egy személy kocsi.
-törölt nick 12762 | #163800 | 2011-05-31 07:20:32 | Válasz a #163779. hsz-ra
Hát ez a 314-es nemigen tudta az illemet: 300 ezer után le kellett selejtezni, nagyon fújta már a szél a tollát, vérzett az orra...
A Toyota Hiace-k viszont elég jól bírták.
Azért mert a 314 benzinmotoros,a dízel az igazi,azoknak illik elmenni a millió km-t vagy még többet de személyautóban is sokat lehet bele tenni,mert ugye alacsony fordulaton használja az ember,feltéve ha nem gyengébbecske,mert akkor taposni kell azt is mint a benzinest hogy menjen.Kivétel a benzines turbós mint a Subaru Impreza de ilyen tulaj itt biztos nincs,kibírhatatlan lenne azt végighallgatni több ezer km-en át
Hát ez a 314-es nemigen tudta az illemet: 300 ezer után le kellett selejtezni, nagyon fújta már a szél a tollát, vérzett az orra...
A Toyota Hiace-k viszont elég jól bírták.
Kicsit régebben sok Hiace mentőautó volt és úgy hallom visszasírják őket,mert nagyon megbízhatóak voltak. A Transitot azért szeretik,mert jobban elférni benne,több felszerelést tud szállítani,kényelmesebb,de közel nincs olyan megbízható,mint a toyota volt. Mercik is akadnak,de azok amolyan középutat képviselnek. Jó tágasak megbízhatóbbak a Fordnál,de a Toyotánál nem.
Ezek szerint nem változtak az árak! Nálunk mindennek emelik az árát szorgalmasan,szóval ez egy pozitív dolog. (Bár az autópálya díjak itthon még így is jó árban vannak nagyon.)Azt is halottam,hogy átalakultak a tulajdonosi viszonyok az olaj iparágban Szerbiában.(nagyobb lett a verseny)
Ez az üzemanyagokban hozott árcsökkenést. Szóval a különbség itthonihoz képest nagyobb lehet,mint tavaly volt.
Az autópálya díjak Szerbiában és Macedóniában nem emelkedtek. Görögországban nem tudom, mert nem használok, olyan autópályát, ahol fizetni kell.
Sajnos az Üzemanyagárak Szerbiában is emelkedtek, a januári 115 dínárról május közepére 138 körülire.
Viszont azt láttam, hogy Gevgelijánál a diselért 25-én csak 1,08 eurót, a benzinért 1,17 eurót kértek, igaz én nem tankoltam.
Lassan indulunk görög honba, de még mindig el tudnak bizonytalanítani egy fontos dologban: Horvátországon keresztül új (plasztik) személyivel ugye nem gond az utazás??? Indulásig már nem sok idő van, ezért lenne fontos!