Élmények, történetek
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Élménybeszámolók
<   1 2 3 ... 6 7 8 ... 12 13 14   >
Üzenet
  Busaianiko | #26397 Üzenet | 2007-04-28 18:47:35 | Válasz a #26388. hsz-ra
TEljesen igazad van aszterimu! Én is gondolkoztam, hogy lehetne megoldani, hogy ismét ott lakjunk, és onnan kiránduljunk, de az a baj, hogy ami onnan elérhetõ, azt már nagyjából mind láttuk, a többi pedig messze van. Úgyhogy marad az eredeti terv, hogy Parga, aztán visszafelé ha sikerül azért megnézem, hogy mi újság Makriban? icon_biggrin.gif
De sosem lehet tudni, hogy mikor kötünk ki ott újra. Azért oda aránylag egyszerû lejutni, úgyhogy nincs kizárva, ha másra nem jön össze a pénz, vagy az idõ, akkor mégis ott kötünk ki. Nem igaz? Én nem bánnám, az biztos! Szólj, ha ott leszel valamikor, hátha mi is összefutnánk!? icon_biggrin.gif
  Dijuska | #26409 Üzenet | 2007-04-28 19:42:05 |
Úristen már csak 34 nap... icon_exclaim.gif icon_exclaim.gif icon_exclaim.gif
  Aszterimu | #26430 Üzenet | 2007-04-29 10:04:04 |
Feltétlenül szólok Anikó! icon_biggrin.gif Remélem, hamarosan így lesz! icon_biggrin.gif ... azért majd, ha már nyaraltatok jól kifoglak kérdezni Pargaról is...meg persze, ha sikerül ejutnotok, Makriról is. Erre számíts! icon_lol.gif icon_lol.gif
  Busaianiko | #26460 Üzenet | 2007-04-29 21:27:48 | Válasz a #26430. hsz-ra Előzmény #26430
Számítok rá! Köszi az e-mailt, majd megy a válasz. Meglepett kicsit, amiket írtál.
De még kíváncsibb vagyok, mint eddig. Ide is írj még élményeket hiszen kíváncsiak vagyunk rá!!! icon_biggrin.gif
  Christine | #26466 Üzenet | 2007-04-30 04:06:51 |
Sziasztok!

Akik ide írnak, azok már voltak forró, napos parton:), ezért kérdezek ebben a fórumban...
Ki milyen "maga alá valót" vitt a strandra napozáshoz? Itt-ott azt olvastam, hogy többen a nagyobb plédekre esküsznek, de mivel én még nem voltam ilyen helyen, ezért nem tudom, ez mennyire meleg, vagy mennyire praktikus a görög forróságban. Nem jobb egy törölközõ? A gyékényt én egybõl kizártam a lehetõségek közül, mert engem nagyon szúr. Esetleg polifóm? Vagy milyen egyéb lehetõségek vannak még...?
  Busaianiko | #26485 Üzenet | 2007-04-30 14:30:31 | Válasz a #26466. hsz-ra Előzmény #26466
Szia Christine! Ne is emlegesd a forró napos partot, annyira hiányzik!! icon_biggrin.gif Már alig várom, hogy újra ott fekhessek a forró homokban. Én részemrõl a törölközõt javaslom neked, mert az jó, ha a homokba teszed is le, és akkor is, ha napozóágyra fekszel. A polifómot én szeretem, mert napozóágyon csak csúszkál és a szél is könnyen belekap, aztán rohanhatsz utána a parton. A gyékény viszont nem rossz a törölközõ alá, mert akkor azért tisztább marad, nem lesz annyira homokos, és kényelmesebb is. Mi tavaly ezeket vittük, és bevált! Viszont a napágyra elég a törölközõ!! icon_biggrin.gif Napernyõt is ajánlatos vinni, vagy ott kinn venni, mert ha olyan parton vagy, ahol nem lehet ágyat bérelni, akkor elkél az ernyõ, hiszen nagyon erõs tud lenni a napsugárzás!
Tavaly, ahol mi nyaraltunk már 5 eurótól lehetett kapni napernyõket!! Persze drágábbakat is!!
Te hová mész nyaralni, és mikor?
  Busaianiko | #26486 Üzenet | 2007-04-30 14:31:38 |
Bocsi, az elõbb kimaradt egy nem szó a polifómnál, de azért remélem érted a mondatot!!?
  Aszterimu | #26488 Üzenet | 2007-04-30 16:34:31 |
Szia Christine!
Anikóhoz hasonlóan és is a törölközõt mondanám. Az a tuti, a többivel sztem csak a nyûg van! icon_lol.gif
  Vojandi | #26496 Üzenet | 2007-04-30 19:28:50 |
Polyfoam!!!! Nincs annál undorítóbb érzés, ha egy törülközõt a homokba terítesz, majd ráfekszel és vizes lesz és a végén csak a vizes homok csimbók marad. icon_smile.gif
  Vojandi | #26497 Üzenet | 2007-04-30 19:35:18 |
De ha már ez az élmények címû topik, akkor hadd írjak én is ide, pont ilyen polyfoamos témában. Mi mendenhova visszük a két feltekert matracot. A kavicsos talajon is jól bejön. Néha hülyének is néznek vele...pl. tavaly. Amikor elmentünk egy hajókirándulásra, aminek során egy lakatlan szigetre mentünk volna, ahol aranyhomokos parton töltöttük volna a napot. Persze az egyetlenek voltunk, akik polyfoammal a hónuk alatt szálltak fel a buszra. De ezzel még nem is lett vona gond. Csak éppen téves buszra szálltunk fel és téves hajókirándulásra is mentünk el. Amit még meg lehetett volna kaadályozni a kikötõben, mert nekem már gyanús volt az egész szitu, de a párom ragaszkodott hozzá, hogy vágjunk bele a kalandba, menjünk el a másik hajóval (fogalmunk sem volt hova), mert azon adnak enni is icon_smile.gif Potyázzunk egyet. Amikor a görög hajóskapitányt kérdeztük, hogy tényleg jó hajónál vagyunk-e, a jegyünkre nézett (ami kb. 20 Euro volt) annyival elintézte a dolgot, hogy "igen, igen, jó helyen vagyunk, csak ne szóljunk a többieknek, hogy õk dupla annyit fizettek a jegy áráért!" Szóval huncut módon belement a játékbe és felvett potyautasnak. Ott ültünk végig a felsõ fedélzeten, ahol kormányozott, aztán egyszer csak megkérdezte, hogy minek vannak nálunk ezok a matracok, azokon akrunk kievezni, ha sûllyed a hajó? Ugyanis ez a hajó, nem kötött ki sehol, ahol a parton a matracokra lehetett volna feküdni.
  Dijuska | #26521 Üzenet | 2007-05-01 10:46:25 |
Ez jó kis történet volt:D
Olcsóbban megúsztátok mint a többiek, csak éppen elmaradt a strandolásicon_biggrin.gif
  Vojandi | #26527 Üzenet | 2007-05-01 11:05:02 |
Én bántam a strandolást,a párom meg teljesen el volt ragadtatva a svédasztalos grillpartitól. icon_smile.gif
  Dijuska | #26534 Üzenet | 2007-05-01 13:09:34 |
A strandolást én is bántam volna, imádom a napot:D
  Ratio | #26539 Üzenet | 2007-05-01 16:41:32 | Válasz a #26466. hsz-ra Előzmény #26466
Hát én bitzony a vízre feküdtem háttal felfelé (azaz arccal lefelé és nézegettem az élõvilágot a b.szemüveg mögül), így a parton maradt törölközõ csak valóban törlést szolgált. Az 1 hét alatt egyikünk sem napozott, csak úgy a parton. Fel-alá, kagyló keresés, km-es séta a vízben. Eredmény: no leégés, egyenletes barnás-vörös szín icon_smile.gif
Jaaa, és hosszú idõ (több év) után elõször nem égtem le a szabadságom alatt, érdekes nem?
  Dijuska | #26558 Üzenet | 2007-05-02 09:05:18 |
Nem is tudom, én azt találtam ki, hogy veszünk két olcsóbb gumimatracot...
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Élménybeszámolók
<   1 2 3 ... 6 7 8 ... 12 13 14   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu