Szia!
Google, "amr convert".
Azért nem írok konkrét programot, mert nincs saját tapasztalatom, és nem akarlak félrevezetni. A lényeg, hogy letölt, telepít, átalakít - tehát megoldható a dolog! Sok sikert!
Egy kis segítségre lenne szükségem.
Sok éve kaptam egy kazettát görög barátaimtól. Az egyik számot nagyon szeretném megszerezni. Bár a kazetta már nem szól jól így 20 év távlatából, de telefonnal rögzítettem a szám egy részét. Viszont ide nem tudom feltölteni /.amr formátum/
Kíváncsi lennék az előadóra/címére.Hogy tudnám átalakítani, hogy feltehessem?
Maxi barátom hívta fel a figyelmem az alábbi linkre, melyen egy egész estét betöltő koncert található, seregnyi előadóval, kik a zeneszerző 20 éves munkásságát ünneplik. Ezzel kívánnék Minden ismerősömnek Boldog Új Évet!
Ha már - kívánságod szerint - némi időt eltöltöttem további bouzoukis előadóra keresve / szörfözve
megosztom soraimat a fórum olvasóival is, bár magam sem áskálódtam bele mélyen
a témába... és szerintem bármelyik keresőbe - a megfelelő kulcsszavakkal - előbukkannak sorra a
legrégebbi előadóktól, a leghíresebbekig, és a mai titánok is...
Magához a rebetiko műfajához is igen sok előadó neve köthető.
Valószínűleg sok előadóművészről megfeledkeztem még a levélváltásunk során...
...de azért még megemlíteném Nikolopulos Hrisztoszt (keress rá még további dallamokért a Youtube-n!):
Vannak még további csodák...:
Jimi Hendrix például Manolis Hiotis-t csodálta leginkább
( Μανώλης Χιώτης ) a leggyorsabb és a legtisztább játékáért a húrokon...
(Azert, szoljatok ha valami jo klippet elfelejtettem!)
Nem annyira szeretem ezeket a szamokat, de a videoklippek jol meg vannak csinalva.
Mert az orszag tonkre ment, de... videoklippre van penz!