Szia Macig!
Sajnos Parga az a hely, ahol nem fogyasztás ellenében adják a napernyőt és ágyat, hanem bizony 8-10 eurot kell fizetni két ágyért és napernyőért, és ezért "csak" fekhetsz rajta. Úgyhogy ott mi is vettünk saját ernyőt, mert két hétre elég húzós lett volna a bérlés. Az ernyők ott 6 eurotól kezdődnek.
Minap a baumax-ban láttam német márkajelzésű napernyőket több méretben, igényes minőségben ,kék,zöld,vajszínű változatban is talán a még mefizethető áron.
A jelek szerint Jox veled ellentétben híve a privinek, és mivel Ő csinálja a hellaszt, ezért van benne
Egyébként szerintem kis betűmérettel is olvasható amit írsz.
Egyébként nagyjából arra jó a PM, hogy egyesek priviban írjanak egymásnak olyasmiről, ami nem a topikba való. Ezt sokan nem fogják fel, ezért van tele minden marhasággal sok fórum! Na azt kéne priviben
Pl. a szülinapi meg húsvéti köszöntők vagy a Dumcsiba valók, vagy priviben kéne, a szaktopikban meg lehetőség szerint csak ami a témával kapcsolatos. Aztán persze ha nem durván aránytalan a sok off, akkor elfér a topikban, de van mikor másból sem áll, akkor válik követhetetlenné, esetleg el is süllyed! Ilyenkor érdemes megspékelni egy kis info-áradattal és fotókkal, hogy újraéledjen.
Ja, csak hogy tudd, Joy nem olvasgatja a topikokat, csodálkoznék is, ha mindet követni tudná, de írhatsz Neki pl. PM-et - aminek Te mondjuk nem vagy híve, így tehát mattoltad magad
Örülök, hogy megemlítetted, mert legalább van apropója annak amit már régen el szerettem volna mondani ezen a fórumon.
Lehet, hogy most sokan azt mondjátok majd, hogy "ez egy nagyképű f.szfej", de azért elmondom, hogy mit gondolok a privát levelezésről.
Hozzáteszem két honlapot üzemeltetek már,az egyiket már 2 éve.
Tehát tudom hogy mi a dörgés.
Alig van olyan dolog, amit a fórum keretein belül ne lehetne megbeszélni, legyen az általános kérés, legyen az konkrét személynek szóló kérés-kérdés.
Természetesen az abszolút privát témák azok jöhetnek emailben, azok amik nem tartoznak senkire, csak a két emberre.
Már ha tudja használni az illető a levelező programot!
Nekem az az érzésem,hogy az emberek lusták visszaolvasni, vagy a keresőt használni, de egy privát levelet azonnal tudnak küldeni, hogy segítsek megcsinálni ezt és ezt vagy keresem ezt meg ezt.
Nem fogok ezekre a levelekre válaszolni!
Ezért jött létre ez a fórum is (gondolom ÉN), hogy itt segítsünk, és ne a privát levelekkel zargassuk egymást.
És sokszor, ha a fórumon tenné fel a kérdését az ember, lehet hogy sokkal jobb, kimerítőbb esetleg pontosabb választ kapna, mint pl. egy privát levélben.
Mire is gondolok,hát arra hogy több ember többet lát!
Ezért ne sértődjön meg senki sem, ha nem fog privát válasz érkezni tőlem.
Syerbiaban a Lucky strike 180dinár (1euro= 114 dinár). Jelenleg csak ennek az arat tudom, mert a paromnak ezt szoktam vasarolni. De amint hazaer a munkabol kikerdezem a tobbi arat is