igen ez igy van part,molo engedélyezet. Én norvégba hoggászgattam partrol nagyon jo eredménnyel rengeteg torksot fogtam /nagyon nagyot nem azért/ csali garnélarák villanto. lehet görögbe is müködik.
Kalimera; a horgászathoz valamilyen engedély, v valami különlegesség szükséges, valaki tett már ilyet, tapasztalat?
20 éve Evian nem kellett semmi, csak orsó, damil, horog, és csali, de az 20 éve volt.
Infót köszönve....
Sziasztok!
Az után szeretnék érdeklődni, hogy az ottani hatóságok mit szólnak a nagyobb gumicsónakhoz ( 366 x 168 x 43 cm ) Bár nem tudom hopgy ez nagynak számít e
Az jó, mert akkori cicusomnak is volt cicusa amikor 6 hetesen hozzám került zseb-eb, és megszokta őket, a szomszéd fekete Artúrjába kimondottan szerelmes, képes a folyosón órákat a lábtörlőn fekve várni, hogy kijöjjön
de hol lehet Görög_Magyar kutya-macska szótárat beszerezni?
Sok étteremnél a partra vannak kipakolva az asztalok és a székek, magyarul a sétány szélére. Ott szerintem ellesztek majd a kutyussal. Viszont, hogy a rengeteg kórincsáló cicushoz mit fog szólni az eb, azt nem tudom.
Árakat nem tudok pontosan, mert tavaly nem voltunk, de majd jön valaki biztosan erre, aki ir pár halas árat.
A Viki II parti apartmanba lesz a szállás, Ági írja, hogy két taverna között (ha jól értettem), az egyik az halas, tud esetleg valaki árakat, mert 10-11 napig nem akarok főzőcskézni, konzervezni, és a környéken van e olyan hely ahol a teraszon le lehet ülni egy zseb-eb-el, míg én elfogyasztom helyi spec kajámat
Aszem ma nem kérdezek többet, de ez még koránt sem biztos
Köszönöm szzúnyogilag megnyugtato válaszod Kedves Nessinia
Hiába na a fiatalság türelmetlenséget (is) szül így közelítve a 70-hez; nincs időm kivárni, amíg megtalálom; Kalispera, ja a kérdésem majd elfeledtem; a Thassos-i szúnyogok milyen vércsoportot kedvelnek a legkevésdé, és mit ajánlotok kedvszegőnek?
mi autót béreltünk, talán 35EUR volt a Picanto/nap. De nem érvelek mellette, a jón szigetekhez képest elég lapos, legalábbis a széle, ahol az aszfaltút fut. Oda szerintem elég a robogó is, ha ahhoz vagytok szokva.