Most érkeztem vissza, friss info, hogy Belgrádban útfelújítás miatt az autópályára Nis felé NEM lehet felhajtani a Stevie leírásában megadott módon!!
https://www.utikalauz.hu/index.php?p=folap&id=333
Az "Előrejelző tábla..." képen látható felhajtóról van szó. Érdemes ELŐTTE, felhajtani Zagreb irányába, mert néhány 100 méter után jobbra lehajtva visszafordulhatunk - teljesen szabályosan !!! - az eredeti irányba NIS felé. Nem kell megijedni, készülni kell rá.
Visszafelé jövet változatlan az útvonal.
Üdv és jó utat!
-törölt nick 12762 | #164451 | 2011-06-05 08:09:54 | Válasz a #164448. hsz-ra
Jó, hogy ennyi infót adtok. Jól értelmezem, hogy az " előrejelző tábla " szerint nem a Nis, hanem Zagrab-nak letérni és majd az visz rá a Nis-felé vezető útra. Az elkerülés miatt!
Jó, hogy ennyi infót adtok. Jól értelmezem, hogy az " előrejelző tábla " szerint nem a Nis, hanem Zagrab-nak letérni és majd az visz rá a Nis-felé vezető útra. Az elkerülés miatt!
De nem ám !
Tutira a Nis lehajtónál a jobbkanyar.
A második lesz az.
Tanult barátom azt akarta sugallni, hogy ha elvétenéd a dolgot, és véletlenül továbbmész, akkor sincs gáz, mert az iparterületen kényelmesen meg lehet fordulni, és értelemszerűen egy határozott balkanyarral, újfent a Nis felé tartó úton találhatod magad.
De ha piros X van, akkor sajna kerülő.
Engem világítsatok már meg egy kicsit, hogy ez hol van pontosan. Gondolok én valamire (arra a részre, ahol nagyon könnyű kimenni egy feljáróval korábban, ha nem figyel az ember eléggé), de nem nagyon értem az egészet. Ha ez a tábla Belgrádban van, akkor miért Nis, Beograd irány szerepel rajta? Belgrádon belül Belgrád felé mutató tábla?
Mindegy.
Az a lényeg, hogy valahol Nis környékén kössünk ki.
Aztán, ha meg nem muszáj, ne Sofia felé menjünk, hanem Athen legyen az irány.
És Thessaloniki környékén pedig ki merre lát.
Azt nem tudom hogy befejezik-e ! de hogy nem fog sokáig tartani az biztos. Pár nap alatt az ilyen munkákat el szokták végezni... Főleg hogy itt a szezon....