Most érkeztem vissza, friss info, hogy Belgrádban útfelújítás miatt az autópályára Nis felé NEM lehet felhajtani a Stevie leírásában megadott módon!!
https://www.utikalauz.hu/index.php?p=folap&id=333
Az "Előrejelző tábla..." képen látható felhajtóról van szó. Érdemes ELŐTTE, felhajtani Zagreb irányába, mert néhány 100 méter után jobbra lehajtva visszafordulhatunk - teljesen szabályosan !!! - az eredeti irányba NIS felé. Nem kell megijedni, készülni kell rá.
Visszafelé jövet változatlan az útvonal.
Üdv és jó utat!
#1644992011-06-05 16:28:30 Válasz a #164451. hsz-ra
Jó, hogy ennyi infót adtok. Jól értelmezem, hogy az " előrejelző tábla " szerint nem a Nis, hanem Zagrab-nak letérni és majd az visz rá a Nis-felé vezető útra. Az elkerülés miatt!
Jó, hogy ennyi infót adtok. Jól értelmezem, hogy az " előrejelző tábla " szerint nem a Nis, hanem Zagrab-nak letérni és majd az visz rá a Nis-felé vezető útra. Az elkerülés miatt!
De nem ám !
Tutira a Nis lehajtónál a jobbkanyar.
A második lesz az.
Tanult barátom azt akarta sugallni, hogy ha elvétenéd a dolgot, és véletlenül továbbmész, akkor sincs gáz, mert az iparterületen kényelmesen meg lehet fordulni, és értelemszerűen egy határozott balkanyarral, újfent a Nis felé tartó úton találhatod magad.
De ha piros X van, akkor sajna kerülő.
#1645592011-06-06 09:25:35 Válasz a #164451. hsz-ra
Sziasztok!
Engem világítsatok már meg egy kicsit, hogy ez hol van pontosan. Gondolok én valamire (arra a részre, ahol nagyon könnyű kimenni egy feljáróval korábban, ha nem figyel az ember eléggé), de nem nagyon értem az egészet. Ha ez a tábla Belgrádban van, akkor miért Nis, Beograd irány szerepel rajta? Belgrádon belül Belgrád felé mutató tábla?
#1645632011-06-06 09:57:05 Válasz a #164540. hsz-ra
Mindegy.
Az a lényeg, hogy valahol Nis környékén kössünk ki.
Aztán, ha meg nem muszáj, ne Sofia felé menjünk, hanem Athen legyen az irány.
És Thessaloniki környékén pedig ki merre lát.
#1645732011-06-06 10:58:41 Válasz a #164571. hsz-ra
Azt nem tudom hogy befejezik-e ! de hogy nem fog sokáig tartani az biztos. Pár nap alatt az ilyen munkákat el szokták végezni... Főleg hogy itt a szezon....