Szia "Csabinaagnes"
Most olvastam a beszámold, mit ne mondjak egy költő veszett el benned. A hullámzó tengertől nem kell félni ámbár rejtenek veszélyt, egyszer találkoztam ilyesmivel csak akkor még nem tudtam mi ez, azóta volt szerencsém a Discoveri-n meg tudni mi is történik nagy hullámzásokkor.
Most megyek elolvasom a "BRobert" írását...
Szia "BRobert"
Elolvastam a beszámolód, bevallom férfiasan nagyon tetszett. Mikor én kocsival jártam Görög földre mindig elkerültem túrázásaim során lehetőleg az autó pályákat. Így jobban megismerhettem olyan helyeket amit a pályáról még csak nem is láttam volna. Isteni volt a beszámolód, ugyan úgy mint valamikor a "sancho.dl" vagy most a "csabinaagnes" beszámolja. Én sajnos nem tudtam volna a gondolataimat ilyen szépen rendezni. Annyit megszoktam jegyezni mikor indultam és mikor értem Görög honba és vissza. Mert közben a természet adta szépséggel is kell gyönyörködnöm az órára nem marad időm. A beszámolód nagyszerű.
Üdv Gyula!
Kedves N.Pori rajongók pár napja értünk haza a kirándulásból.Megmondom őszintén már a második napon eldöntöttük,hogy jövőre is el kell jönnünk.Láttuk Paraliát ,Platamonast,de nekünk N.Pori volt a csúcs minden téren.Röviden tömören fantasztikus!!!!!!!
Kedves N.Pori rajongók pár napja értünk haza a kirándulásból.Megmondom őszintén már a második napon eldöntöttük,hogy jövőre is el kell jönnünk.Láttuk Paraliát ,Platamonast,de nekünk N.Pori volt a csúcs minden téren.Röviden tömören fantasztikus!!!!!!!
Megolvastam a beszámolódat, és az is nagyon tetszett Különösen jól esett az a Mythos az egészségemre, ami úgy látszik már hagyomány lesz közöttünk, ha valamelyikünk Nei Poriban jár
Tetszett az is hogy Zeusz-t is bevontad a történésekbe Az utazással kapcsolatban csak annyi a megjegyeznivalóm, hogy a késő emberrők én is írtam, úgy látszik ez is hagyomány egy nyaralásnál és ez az egyik amit sosem fogok megérteni. Sok ember indulását megkeseríteni ilyen hülyeségekkel, hogy nem tudok időben odaérni... az útlevélről már nem is kell említést tennem. Minden alkalommal az első kérdés mindekinek, hogy itt van-e az útlevele és érvényes-e? Mindenki nézze meg legyen szíves nehogy gond legyen ebből. Ezekután és vidáman otthagytam volna az illetőt a határon. Elnézést, hogy mérges vagyok, de az ilyen dolog olyan szinten feldühít, hogy nehéz magamban tartani...
Amúgy klassz volt olvasgatni merre is jártál, hiszen sok helyen mi is megfordultunk A vendéglős dolgot sajnálom, szerencsére asszem mi nem jártunk még így. Elég nagy disznóság volt, de örülök, hogy mindez nem rontotta el a kedveteket. Néha kell hogy az ember egy kicsit tovább lépjen dolgokon...
Jó volt látni, hogy nem csak én keveredek el a kirándulásaim alkalmával
Mégegyszer gratulálok a beszámolóhoz és köszi a Mythost...
A te beszámolód is nagyon klasszra sikerült, élmény volt olvasni. Külön irigyellek a két taliért is Sajnos a mi kis találkánkra csak kevesen jöttek el, konkrétan Jamaszon és lánykáin kívűl csak Mylo-ék és mi voltunk ott, de így is nagyon jól éreztük magunkat és nagyon örültem, hogy megismerhettük egymás személyesen is. Egyszer valamikor kellene egy hazai talit is szervezni, ahova mindenki egyszerre el tudna menni és jókat beszélgetni és nosztalgiázni
Sajnálom, hogy a kagylóhát tulaja nem volt otthon, mert egy hihetetlenül kedves és jó fej figura. A képeimen látható is a jellegzetes bajuszával
Szia Sancho!Teljesen egyetértek veled,amikor az ilyen dolgok feldühítenek.Ezzel én is így vagyok,nem értem meg hogy hogyan tudnak elindulni emberek ilyen felelőtlenül,és mások nyaralását megkeseríteni!Képzeljétek el nálunk is volt egy ilyen család,a féfinak le volt járva a személyije és felhívta a figyelmét a magyar határnál a csaj hogy lehetőleg az útlevelet adja oda mindenütt.Nyaralás előtt a csapból is az folyik hogy mindenki nézze át az iratait,nem értem hol itt a probléma?Különben egy másik buszból előttünk is leszállítottak egy fiatal lányt és a barátját,a barát nagyon mondta a magáét.Én is azon a véleményen vagyok,hogy ha valaki ilyen felelőtlen igenis válalja a következményt,igenis szálljon le a buszról.Fú de kegyetlen vagyok,de tény hogy együtt érzek Broberttel!Lehet ott kaptam volna agyvérzést,a férjem az biztos!
Sajnos mi is hazaérkeztünk, jó hosszú 20 órás út keretén belül. Még igyekszem kipihenni magam, de ha konkrét kérdés van szívesen válaszolok.
Az idén volt szerencsém néhány rendkívüli dologhoz.
- Kígyót láttunk a Platamonasi régi vasúti vágányok között, Skotinában pedig egyikük "modellt is állt" nekünk.
- Most megnézve Google barátunkat, tengeri uborkát sodort ki a hullám szombat délután. Először olyan nagy dolognak tűnt a tárgy, de furcsán összehúzódozott a bőre, sosem láttam még ilyet. élt, aztán megsajnálva szegényt, hajót készítettünk neki és bevittük a tengerbe. Nem jött ki újra
Pinga! De legalább emlékezetes maradt a búcsúnap!!
Nos úgy látom nem csak én vagyok így ezekkel a dolgokkal. Sajnos ezt most már bele kell kalkulálni az utazásba. Eddig minden évben voltak akik elkéstek. Az útlevelesek eddig szerencsére elkerültek, de én is láttam buszról leszállított utasokat bömbizve állni a határon. Egyszer egy lányt és talán az anyját a macedón határon szedték le a buszról. Nem tudom mi lehetett a gond, de nagyon sokáig álltunk a határon és nem történt semmi. Aztán nyílt a csomagtartó és néhány bőrönd meg táska került elő a határőrök kíséretében. Utána az ajtó lecsukódott és a busz elundult a két hölgyet ott hagyva. Azóta sem tudom mi lehetett a gond, de az már keményebb, mint amikor valakit még Magyarország közelében szednek le. De még mindig azt tartom, akárki fog esetleg megkövezni érte, hogy aki így készül fel egy nyaralásra az megérdemli. Én már hónapkkal a nyaralás előtt nézegetem az érvényességet és még az indulás napján is többször megnézek minden papírt, pénzt stb. amit vinni akarok. érdekes a költőpénzt sosem hagyja otthon senki...
Egyik évben utaztam egy hölggyel, akinek egy nappal az indulás előtt még nem volt útlevele. Engem a guta kerülgetett ő meg halál nyugodtan ücsörgött, hogy majd küldik...
Beültetem az autómba és elvittem az okmány irodába. Hát ha arra vártunk volna hogy kiküldik...
De a lényeg az, hogy azért mindig odaértünk és csodálatos napokat töltöttünk Göröghonban
Neked is igazad vagyon. Egyébként mint írtam is minden indulás előtt rákérdeznek vagy az idegenvezető, vagy a sofőrök. Direkt kérik hogy nézze meg mindenki, akkor is ha tudja hogy ott van. Meg az érvényességet is.Én is mindig megnézem pedig tudom, hogy ott van. De én ilyen vagyok, hogy inkább mindenben biztos szeretnék lenni. Múlt évben ősszel lejárt az útlevelem. A nyaralás alatt még bátran jó lett volna, de én ennek ellenére inkább csináltattam egy másikat, biztos ami biztos. Ezek után aki így áll a többiekhez és a saját nyaralásáshoz, azt le kellene hajítani a buszról és menjen a strandra nyaralni... Jaj de irgum burgum