Kiss László.
Két éve egy félszigeten értek meglepetések. Az utazási iroda szerint homokos aprókavicsos a part. Megláttam a szilva nagyságu homokszemeket, hát gondolod. A három km-es parton egy helyen volt homok, egy cseh üdülő előtt kb 50 méter. A vizben törött sörös üvegek, rozsdás vaslemez kb egy négyzetméteres. Az egy méter mély viznek alig láttam az alját. Nem egy égei tenger. De a környéken rengeteg szép hely volt. Béreltünk autót igy sok helyre el tudtunk jutni. Vissza gondolva soha nem mennék oda többet.
Knut.
Autót a sithon travel iroda után tudsz bérelni. Meg fogod ismerni a táblát. Juniusban 50 euro lett volna egy napra, de sajna nem volt szabad kocsi. Azt ajánlom első nap menj oda és probáld le foglalni. Vagy Sassos robogó.
Végre megtaláltam a kártyát, amit több mint három hete keresek. Ez áll rajta.
House Giota. Sarti.
Tel: 00306947879961.
00302375094194.
00302375094478.
Email: TaboriCsilla@hotmail.com.
Ez Sarti beachnél van 50 méterre a viztől. Tengerre néző. Árakról csak annyit tudok amit juniusban itt kérdeztem egy idős bácsitól . Ő ott lakik. Három főre 30 euro per nap. Julius augusztus valószinü többe kerül. Ha valakit érdekel. Nem tudom jelenleg van e szabad szobájuk.
Vérzik a szívem,én már itthon vagyok,minden pénteken gondolok azokra a boldogokra akik mehetnek.Bezzeg én már nyomom a melót,vagy inkább ő engem.Jó nyaralást mindenkinek!!!!
Sziasztok!
Én most regisztráltam és segítséget kérnék :)
Nem először járunk Görögországban,bár tavaly kihagytuk Horvátország miatt(nagy kár volt :( )Idén Sartira mennénk,már több estén gyűjtöttem innen-onnan az infókat róla.Szállás érdekelne,hogy merjünk-e menni foglalás nélkül (aug.9-10-e körül indulnánk 8-9-10 napra).A helyzet az,hogy ebben a formában még csak egyszer voltunk(az előző években mindig irodák által) 2009-ben Olimpyc Beachen,a tapasztalat szuper volt,a megérkezésünk után kb.1 órával már volt szállásunk,jó helyen,az apartman is nagyon jó volt,a tulajdonos is kedves,és az áráról nem is beszélve :lol:
Szóval kérnék szépen véleményeket vagy bármit,ami jó és hasznos lehet!
Köszönöm és mindenkinek szép napot(kat)!!
Szia! Mi tavaly szeptemberben megjártuk az utat. Nagyon nagy hőségben én nem indulnék el, max. kora reggel és késő délután jönnék haza. Persze ehhez meg kaja, innivaló kell...Most nem tudom működik-e a bár a Goa beach-en. Gyönyörű hely, mi az országúton mentünk, a partra vezető földút is jó minőségű, itt azért elég nagy az emelkedő visszaúton, de mi simán kibírtuk. A látvány is szuper gyaloglás közben.
Ha érdekelnek képek erről a részről és az útvonalról, írj privit és megadom, hol találhatóak.
Üdv és jó nyaralást! Saturn
Aphrodite67.
Azt nem tudom, hogy augusztusban van e szabad apartman, mivel még sose voltam ilyenkor. Egy oldalt vissza lapozol, találsz egy apartmant. Küldj nekik egy emailt,hátha.
Köszönöm!!!!!!!!! Egész nap olvasgattam a hozzászólásokat,a képeidet is megnéztem...gyönyörű...imádom
Majd holnap megpróbálom az emailt,köszi még egyszer!!!!!!!!!!!!!!
Szia! Aphrodite! Lehet találni szállást,de így nagyon drága,mert főszezon,meg kihasználják azt,hogy nincs hol megszállnod és ezért drágábban adják ki az apartmant!
Kevesebb mint egy hónap és indulás!
Valami friss információ azoktól akik nemrég jöttek haza?
Időjárás? Hangulat? Milyen vízisport lehetőségek vannak kint Sartin?