Szevasz Norbikám! Látom azért te sem erőszakolod meg a munkát! A Balaton is jó lesz 1 napra 35 fokban ...majd!Kell a kikapcs Görögben jó last minute-es áron valahol 40 fokban 10-es UV indexel! Finom pipiropogós-ra sülve a napon (vagy a tengerben).Tudom, hogy te is inkább oda mennél és ott néznéd a naplementét egy Mythossal a kezedben, a másikban Gyros, a harmadikban Cipurro, a negyedikben ouzó! De majd meglátjuk!
Köszönöm az információkat,már kétszer voltunk Sartiban de nem az ófaluban volt a szállásunk,pláne nem dombon.Olyan barátokkal megyünk akik még nem voltak Görögországban és nem szeretnék csalódást okozni.Szia!
Sziasztok.
Kiss lászló. Igy van, ahogy mondod. Persze ismeretlen helyről lévén szó érhetnek meglepetések, de olyan még nem fordult elő, hogy nem éreztem jól magam. Apró dolgokon meg kár bosszankodni.
Kiss László.
Két éve egy félszigeten értek meglepetések. Az utazási iroda szerint homokos aprókavicsos a part. Megláttam a szilva nagyságu homokszemeket, hát gondolod. A három km-es parton egy helyen volt homok, egy cseh üdülő előtt kb 50 méter. A vizben törött sörös üvegek, rozsdás vaslemez kb egy négyzetméteres. Az egy méter mély viznek alig láttam az alját. Nem egy égei tenger. De a környéken rengeteg szép hely volt. Béreltünk autót igy sok helyre el tudtunk jutni. Vissza gondolva soha nem mennék oda többet.
Knut.
Autót a sithon travel iroda után tudsz bérelni. Meg fogod ismerni a táblát. Juniusban 50 euro lett volna egy napra, de sajna nem volt szabad kocsi. Azt ajánlom első nap menj oda és probáld le foglalni. Vagy Sassos robogó.
Végre megtaláltam a kártyát, amit több mint három hete keresek. Ez áll rajta.
House Giota. Sarti.
Tel: 00306947879961.
00302375094194.
00302375094478.
Email: TaboriCsilla@hotmail.com.
Ez Sarti beachnél van 50 méterre a viztől. Tengerre néző. Árakról csak annyit tudok amit juniusban itt kérdeztem egy idős bácsitól . Ő ott lakik. Három főre 30 euro per nap. Julius augusztus valószinü többe kerül. Ha valakit érdekel. Nem tudom jelenleg van e szabad szobájuk.
Vérzik a szívem,én már itthon vagyok,minden pénteken gondolok azokra a boldogokra akik mehetnek.Bezzeg én már nyomom a melót,vagy inkább ő engem.Jó nyaralást mindenkinek!!!!