talán Thassos ami szerintünk versenyezhet vele de ezt mindenki döntse el maga
Igen, Thassos nekünk is szívünk csücske
... és bizony könnyen meglehet, hogy jövőre visszamegyünk, mert már elég rég nem jártunk arra, ... 2001-et írtak és akkor még nem csak euróban, hanem drachmában is ki voltak írva az árak...
Köszönöm, megpróbáltam, de nem vagyok egy nagy számítógépguru, ezért lehet, hogy hülyeséget csináltam, ill. az itthoni gépem nem a legjobb. Rákattintottam valami setupos valamire, amit beadott és nem tudtam leállítani a telepítést...
Szóval most olyan van a gépemen, amit nem is akartam.
Ki kell kérnem a telefonos segítségemet a legkisebb kölykömtől
Szia Papamaci!
Nagyon irígykedek, hogy ti két hétre mentek! De jól teszitek. Apollonnal jöttök? Akkor majd ha látsz egy szűk ötvenes "maci" párt szomorú szemekkel felszállni a hazafelé tartó járatra, akkor azok mi vagyunk.
Sajnos ki kell hogy ábrándítsak mindenkit szúnyog ügyben, mert a barátnőm ma küldött sms-t, és anélkül, hogy kérdeztem volna, magától írta. Idézem: -szúnyogok, mint oroszok!
Úgyhogy én alaposan betárazok mindenféle irtó szerkezettel.
Az apartmanok hol helyezkednek el
Nekem azt mondták az utazási irodában, hogy akörül a templom körül helyezkednek el ami a tengerpartnál a Kryoneri Beach-nél van.
leginkább a Bakas érdekel.
Nekem azt mondták az utazási irodában, hogy akörül a templom körül helyezkednek el ami a tengerpartnál a Kryoneri Beach-nél van.
Köszönöm a segítséget!
Sziasztok!
Szia Beszt!
A Bakas és a Margarita: -a Kryoneri (városi) strandon ha háttal állsz a tengernek, akkor jobbra kell menni, a tengerparthoz legközelebb eső utcában a városi strandtól kb. 100-150 méterre találhatók.
A Rina az, amelyik a templom felett nem olyan messze a domboldalon, és a Vasso és a Dimitris pedig úgy tudom, hogy a központtól távolabb a Valtos strand fölött.
Köszönöm a segítséget!
Sziasztok!
Kedves Beszt!
Ha háttal állsz a tengernek, akkor a Margarita a Piso Krioneri Beachtől kb. 50 méterre, a Bakas tőle jobbra távolabb kb. 100-150 méterre van.
Valaki tett fel ide régebben (korábbi oldal valamelyikén megtalálod) térképet az éttermekről, ott meg tudod nézni, mert a Margarita pont szemben van a Krioneri tavernával, az pedig jelölve van a térképen
Sziasztok!
Mi 10-én indulunk a párommal Parga-ra busszal az Apollon Travel szervezésében.
Tavaly Sartin voltunk és idén úgy gondoltuk, hogy most Parga-t tűzzük ki magunk elé célnak.
Szerintetek van menetrend szerinti járat Parga-ról Paxosra? Nem szeretnénk szervezett kirándulásra menni, mert úgy terveztük, hogy átmegyünk Paxosra és ott bérelünk egy kis csónakot, hogy körbe járhassuk a sziget kis öbleit valamint Antipaxost is.
A másik kérdésem pedig az, hogy Parga-n is lehet csónakot bérelni? Mi egy max. 30 lóerősre gondoltunk, mert sajna hajós vizsgánk nincs.
Köszi előre a segítséget!!!!!!
Köszi a segítséget. Új vagyok itt a fórumon, azért nem láttam még a korábbi hozzászólásokat...
És arra sincs lehetőség, hogy megkér az ember valakit, hogy vigye át Paxosra és egy megbeszélt időpontra jön vissza értünk? A görögök híresek arról, hogy segítőkészek...
Úgy látom, hogy Igoumenitsa-ról mennek hajók Paxosra. Erről valakinek van infója??
Furcsa, hogy pont erre a 2 gyönyörű helyre nem mennek menetrend szerinti járatok csak szervezett kirándulás...
Szia,
Ha még aktuális a buszjegy, akkor talán tudok segíteni. Én a párommal az Apollon Travelnél foglaltam csak buszjegyet, szállást pedig én intéztem magunknak külön a booking.com oldalon. Szerintem sokkal jobb szállásokat lehet találni így, amelyek nincsenek leszerződve egy utazási irodával sem. Szóval szerintem érdemes utána érdeklődnöd a buszjegynek. Én is múlt héten foglaltam le a 10-i indulásra.