Manfanatics,szerintem döntsd majd el magad...kötelező/!?/ kipróbálni mindkettőt.Viccet félretéve,biztosan meg fogod nézni mindkettőt...meg a harmadikat is,a Pisot-nekem az volt a kedvencem-meg a negyediket is,a Lichnost,-sokaknak az tetszett a legjobban,meg a hozzá vezető út...szóval lesz ott mit nézni,ha megfogadsz egy tanácsot,ne ragadj le egy helyen.Amig egyik strandról a másikra mégy,addig is nézed Pargat...mert a város köti össze a strandokat...szerencsés vagy,hogy ott leszel!
Értem. Csak azért kérdezem, mert a szállások, amelyek közül lehet választani ezen a két beach mentén feszenek. Ezért nem tudom, hogy melyik lenne jobb.
Ja,hogy még nem választottál...a Valtosos szállások kicsit messzebb vannak a várostól,/én a városban laktam/,de akik ott voltak sokan meg voltak elégedve,miután nagyon szép a természeti környezet!Ha az ilyesmit szereted,akkor a Valtos lesz a neked való,de biztos,hogy mindet ki kell próbálni,mert mindenhol van valami érdekes!
Manfanatics!
Nekem személy szerint a kedvencem a Piso volt de imádtuk a városi stranddal szemben lévő kis sziget partját is. Az homokos volt szép tiszta vizű és odébb jókat lehetett búvárkodni. Az biztos, hogy a városi elég zsúfolt de szép a vize A Valtoson mi sajnos már nem voltunk így azt nem tudom milyen, tőlünk az volt a legtávolabb viszont a Lichnos megint nagyon szép volt. Biztos vagyok benne, hogy ennyi part közül találsz olyat ami neked is nagyon tetszeni fog. Nem lesz nehéz
az Aeolusnál is 49900 a sakis villa szept 7.-i dátumman...ezek szerint tényleg lehet "válogatni",mert az egyik a Valtosnál van-Sakis- a másik a városban-Rina-bármelyiket szivesen venném most!!!Jó utat nektek!
#1939392012-08-18 15:01:04 Válasz a #193936. hsz-ra
Sajnos nagyon sok ajánlat,ami fönt van a honlapjukon,már nem aktuális...a Rina egyébként jó helyen van,minden egyforma távolságban van.Egy próbát megér,csak most egy pár nap,mire kinyitnak...
#1939412012-08-18 15:43:13 Válasz a #193940. hsz-ra
Már egyszer volt szerencsénk 2006-ban eljutni Pargára,azóta bár merre járunk,mindenhol azt mondjuk,hogy szép-szép,na de Parga a legszebb!Nekünk még az is elég lenne,ha valamelyik irodánál csak buszjegyet tudnánk venni,mert szállást azt találtam olcsón.
Az a városi strand,vagy Kryoneri,a kikötő melletti rész.Akkor ne az Aeolusnál keresgélj,mert onnan messze lenne.Esetleg kedden hivd fel az Anett tourst,nekik is van valamilyen Pargas érdekeltségük.Vagy a fórumukon kérdezd meg ez ügybenm Anettet,ő azért tájékozottabb mint mi-mármint csak buszjegy ügyben-
#1939792012-08-19 12:56:31 Válasz a #193966. hsz-ra
Ahogy látom, az Anett tours is az Apollon útjait értékesíti Pargára, úgyhogy akkor kedd reggel szerintem az Apollon tud első kézből információt adni.
Szerintem is a Rina nem rossz választás, mert az középen van, onnan ide is, oda is könnyebben eljuthattok.
A Valtosra a kikötőből 4 euróért oda-vissza visz a vizitaxi. A városi strandtól a Piso pedig kb. 3 perc séta.