Mi is a 3ágyasban voltunk 2en:) Kárpótlásul kaptuk mert amelyik apartmanba befizettünk, nagyon gáz volt a szoba!
De a Zacharias 3ágyasa nagyon jó volt! nagy tér és óriási terasz:)) a többi szoba tényleg elég kicsike és pici az erkélyük is.
üdv. Pargára az Aeolus-on kívül szervez még iroda ilyen 10-12 napos turnusokat? Azért kérdezem, mert olyan apartmant szeretnék választani ahol van wifi, viszont az aeolusnak nincs ilyen apartmanja Pargán. :S
Értem. Ez a 3 apartman közül ti melyiket ajánlanátok? Zacharios, Sakis vagy Diamas. Nem kell medence, se központi fekvés, a lényeg, hogy szép környezetben legyen. Ha van erkély vagy terasz az előny.
Hát mi a Sakis apartmanba fizettünk be és nagyon megbántuk! Inkább a nagy Valtos strandhoz van közel. A városhoz elég sokat kell gyalogolni és kb egy Gellért-hegy nagyságú hegyet megmászni, ha beakarsz jutni a városba. Nekünk nem tetszett sem az apartman sem pedig a környezet ahol volt. Aztán mivel jófejek voltak a kinti irodában megkaptuk a Zacharias 3ágyas szobáját! A Sakis apartman után az olyan volt mint egy luxus szálloda(pedig azért attól távol áll) De az Zacharias szerintem sokkal jobb és a háziak is kedvesebbek voltak velünk.
A Valtos strand a legnagyobb Pargán és szerintem a legszebb is. Egy kicsit gyalogolni kell a város felé, de zöld környezetben vannak a házak. Mi ott voltunk az Aeolussal 2 évvel ezelőtt. Nem bántuk meg. Szép a Krioneri is csak kisebb és apró kavicsos, viszont szinte a belvárosban van. Üdv
Ha esetleg nem irodával mennénk akkor egyénileg melyik apartmant ajánlanátok. Valami olcsó ,szolid, de tiszta hely kellene és nem baj ha messzebb van a strandtól/várostól. Ha wifi van az előny.
ÁGICA,2 szóban:marha messze...viccet félretéve,valóban egy km,is lehet,de a közelben ott van a Piso Krioneri,ami legalább olyan szép...de ha mindenhez közel akarsz lenni,akkor az Apollonos Rina ház lenne jobb.Gyerekkel főleg...onnan jobbra-balra ,minden nap másfelé lehet indulni
Keresd meg h.apcit priviben, ő tud erre a legjobban válaszolni
Köszönöm a bizalmat, de sajnos nem egészen így van. Én mindig a neten keresek és találok (előbb-utóbb) szállást meglehetősen sok munkával. Így találtam annak idején azt a helyi irodát is, amelyik karácsonyi üdvözletét az előző oldalon feltettem. Én akkor panzióban voltam reggelivel a központban. Talán érdemes náluk is érdeklődni, hátha... Voltak többen, akik a helyszínen kerestek és találtak, pl. Cofffos, aki már többször leírta itt, hogy hol és mennyiért.
bocs,h.apci,úgy emlékeztem,hogy irtál egy irodáról a Piso környékén,ahol a tulaj németül beszélt és valahol arra is találtatok szállást.Mintha annak az udvarán készitettem volna is néhány orchideás képet,de lehet,összekeverem valamivel?!
Valaki csak tud segiteni MaciGnek
Nem kevered össze, de az panzió volt, az iroda stimmel (őket is a neten találtam), érdemes náluk érdeklődni, nagyon rendesek, valaki más is foglalt már náluk innen a fórumról.
Megfeledkeztem a Booking.com-ról, pedig sokszor foglalok rajtuk keresztül.
Most is vannak kedvező ajánlatai Parga-ra is, de ezek hamar elfogynak (pl.: a Villa Agapi-ban június végére most csak 30 €/nap a két fős stúdió parkolóval.) Van sok más is... A stornó-lehetőség változó, oda kell figyelni!