Mi is a 3ágyasban voltunk 2en:) Kárpótlásul kaptuk mert amelyik apartmanba befizettünk, nagyon gáz volt a szoba!
De a Zacharias 3ágyasa nagyon jó volt! nagy tér és óriási terasz:)) a többi szoba tényleg elég kicsike és pici az erkélyük is.
üdv. Pargára az Aeolus-on kívül szervez még iroda ilyen 10-12 napos turnusokat? Azért kérdezem, mert olyan apartmant szeretnék választani ahol van wifi, viszont az aeolusnak nincs ilyen apartmanja Pargán. :S
#1968042012-12-20 08:47:46 Válasz a #196790. hsz-ra
Értem. Ez a 3 apartman közül ti melyiket ajánlanátok? Zacharios, Sakis vagy Diamas. Nem kell medence, se központi fekvés, a lényeg, hogy szép környezetben legyen. Ha van erkély vagy terasz az előny.
Hát mi a Sakis apartmanba fizettünk be és nagyon megbántuk! Inkább a nagy Valtos strandhoz van közel. A városhoz elég sokat kell gyalogolni és kb egy Gellért-hegy nagyságú hegyet megmászni, ha beakarsz jutni a városba. Nekünk nem tetszett sem az apartman sem pedig a környezet ahol volt. Aztán mivel jófejek voltak a kinti irodában megkaptuk a Zacharias 3ágyas szobáját! A Sakis apartman után az olyan volt mint egy luxus szálloda(pedig azért attól távol áll) De az Zacharias szerintem sokkal jobb és a háziak is kedvesebbek voltak velünk.
A Valtos strand a legnagyobb Pargán és szerintem a legszebb is. Egy kicsit gyalogolni kell a város felé, de zöld környezetben vannak a házak. Mi ott voltunk az Aeolussal 2 évvel ezelőtt. Nem bántuk meg. Szép a Krioneri is csak kisebb és apró kavicsos, viszont szinte a belvárosban van. Üdv
Ha esetleg nem irodával mennénk akkor egyénileg melyik apartmant ajánlanátok. Valami olcsó ,szolid, de tiszta hely kellene és nem baj ha messzebb van a strandtól/várostól. Ha wifi van az előny.
ÁGICA,2 szóban:marha messze...viccet félretéve,valóban egy km,is lehet,de a közelben ott van a Piso Krioneri,ami legalább olyan szép...de ha mindenhez közel akarsz lenni,akkor az Apollonos Rina ház lenne jobb.Gyerekkel főleg...onnan jobbra-balra ,minden nap másfelé lehet indulni
Keresd meg h.apcit priviben, ő tud erre a legjobban válaszolni
Köszönöm a bizalmat, de sajnos nem egészen így van. Én mindig a neten keresek és találok (előbb-utóbb) szállást meglehetősen sok munkával. Így találtam annak idején azt a helyi irodát is, amelyik karácsonyi üdvözletét az előző oldalon feltettem. Én akkor panzióban voltam reggelivel a központban. Talán érdemes náluk is érdeklődni, hátha... Voltak többen, akik a helyszínen kerestek és találtak, pl. Cofffos, aki már többször leírta itt, hogy hol és mennyiért.
bocs,h.apci,úgy emlékeztem,hogy irtál egy irodáról a Piso környékén,ahol a tulaj németül beszélt és valahol arra is találtatok szállást.Mintha annak az udvarán készitettem volna is néhány orchideás képet,de lehet,összekeverem valamivel?!
Valaki csak tud segiteni MaciGnek
#1968412012-12-22 09:46:54 Válasz a #196839. hsz-ra
Nem kevered össze, de az panzió volt, az iroda stimmel (őket is a neten találtam), érdemes náluk érdeklődni, nagyon rendesek, valaki más is foglalt már náluk innen a fórumról.
#1968422012-12-22 11:03:55 Válasz a #196841. hsz-ra
Megfeledkeztem a Booking.com-ról, pedig sokszor foglalok rajtuk keresztül.
Most is vannak kedvező ajánlatai Parga-ra is, de ezek hamar elfogynak (pl.: a Villa Agapi-ban június végére most csak 30 €/nap a két fős stúdió parkolóval.) Van sok más is... A stornó-lehetőség változó, oda kell figyelni!