Paralia
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 629 630 631 ... 800 801 802   >
Üzenet
  Barbageorgopulosz | #37113 Üzenet | 2007-07-18 21:26:22 |
ostor67 írta:
segítségeteket kérem, ismét...fotóalbumok között láttam egy éjszakai képet arról a kinti irodáról, ahol a fakultatív programokat be lehet fizetni, mert a mi utazási irodánk nem indít, sem Skiathos, sem Olympos túrát sem, na mármost ezek valamelyikéért szívesen elcserélném a görög est programomat, vagy a kalózhajókázást ... icon_smile.gif
jah a kérdésem majdnem elfelejtettem, ezeket ott be lehet fizetni?

Szinte mindegyik irodában be lehet fizetni a programokra. És érdemes is kint, mert olcsóbb. Nézz meg, több irodát is, mert még ott is vannak eltérések. Ja, és ha lehet, magyar idegenvezetõjük legyen. icon_wink.gif
  Ostor67 | #37112 Üzenet | 2007-07-18 21:11:09 |
segítségeteket kérem, ismét...fotóalbumok között láttam egy éjszakai képet arról a kinti irodáról, ahol a fakultatív programokat be lehet fizetni, mert a mi utazási irodánk nem indít, sem Skiathos, sem Olympos túrát sem, na mármost ezek valamelyikéért szívesen elcserélném a görög est programomat, vagy a kalózhajókázást ... icon_smile.gif
jah a kérdésem majdnem elfelejtettem, ezeket ott be lehet fizetni?
  Dlia | #37101 Üzenet | 2007-07-18 19:32:33 |
Jaj de jóóó, hogy van Skiathos!!!!!!!!!!! Köszi Erikaszi a jó hirt!!! icon_biggrin.gif Jó nyaralást!
  Kuttus | #37100 Üzenet | 2007-07-18 19:20:02 |
Erikaszi!! Mi a neve az idegenvezetõnek? icon_biggrin.gif
  Erikaszi | #37099 Üzenet | 2007-07-18 19:17:16 |
Sziasztok otthoniak! icon_biggrin.gif Masodik napja, h itt vagyunk, de most mar megertem azokat, akik minden evbe idevagynak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mi haza sem akarunk menni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! icon_biggrin.gif
Nagyon nagyon jo ido van, a viz kristalytiszta, mi mindent tisztanak talaltunk! Holnap megyunk a Meteorakhoz,penteken pedig a Skyathosz szigetre!!!!!!!!!!!!! Kerdeztuk, h milyen igy a sziget a sok tuz utan, de az idegenvezeto azt mondta, h ez a resz nem serult, ahova pontosan menni fogunk! A gyroszrol csak annyit,h megtalaltuk a Fradis gyroszt, ott ettem eloszor, de aztan ajanlottak egy sokkal jobbat, utana van par haznyira!!!!!!!!! Az Alfa fagyi tenyleg isteni, es hatalmas adagot adnak,bar 2 gomb 2 euro, de meg igy is megeri! Nah asszem ennyi, ez a billentyuzet borzaszto... : D Hosszabban, majd ha hazaertunk, bar ha talalunk vmi okos kis kibujot meg kell szokni az itteni billenyuzetet icon_biggrin.gif Puszi mindenkinek!
  Rebeka | #37083 Üzenet | 2007-07-18 18:02:26 |
A Parthenon 5* 7 dl-es azt hiszem 5,5 euro volt, mi is hoztunk "pár" üveggel. icon_wink.gif Nálunk is azt mondják a szakértõk, hogy közel azonos minõség. Hát én nem iszom egyiket sem, kimondottan ouzo párti vagyok, hoztam is annyit, hogy jóideig kitartson. icon_wink.gif Elég érdekes volt bepakolni az üvegeket a két határ között a fullos autóba. icon_lol.gif Amikor aztán a magyar vámos megkérdezte, van-e jövedékköteles áru nálunk mosolyogtam a férjem válaszán: csak a kötelezõ, Metaxa és Ouzó. Azt persze nem mondta mekkora mennyiségben, de nem is keresték.
Barátaink hoztak cigit is (Pall Mall), õk azt mondták a magyar ár töredékét fizették.
  Erici | #37082 Üzenet | 2007-07-18 17:53:09 |
A Duty free boltban 1 Euroval volt olcsóbb a Metaxa 5* 7 dl-es, mint Paralián.
Mi vettünk ott Parthenon 5* 7 dl-es itókát- mondták, hogy hasonló, mint a Metaxa, csak jóval olcsóbb. Sajna az árára nem emlékszem, a faterom szerint jó. Literes Ouzo is olcsóbb volt.
Aki cigizik-az jól jár Pall Mall cigaretta- a narancssárga kiszereléstõl kezdve (gyenge fehér nincs) nem volt 10 Euro. A buszosok bemondják, hogy ennyit, meg ennyit lehet kivinni az országból. Mi nem rezonáltunk, vettünk vagy 6 csíkkal... a kutya se nézte meg, hogy mi van a fejünk fölé rakva.
  Rebeka | #37081 Üzenet | 2007-07-18 17:51:14 |
Nos a vámmentes bolt valóban nem feltétlenül olcsóbb, pláne a Paraliai árakhoz képest. Bár mondjuk mi az 5*-os 0,7-es Metaxát talán olcsóbban vettük valamelyest, de az sem biztos. Azt határozottan tudom, hogy a 3l-es, csapos kiszerelés talán 10 centtel volt itt olcsóbb mint Parálián ( 49,9 euro icon_lol.gif ) De itt egymás mellett több féle kiszerelés található és nem utolsó sorban kártyával fizethetsz. Márpedig a kártyával való fizetéskor ugye jobb a váltási árfolyam, plussz nem kell kinn takarékoskodni a valutával esetlen pénzt kivenni automatából jó pénzért. Nekünk amúgy is szívfájdalmunk volt kinn, hogy a görögök nagyon nem szeretik a kártyahasználatot valamiért. Próbálkozásaink színhelyein kevés helyen találtunk terminált. Pedig nálunk már a kisebb boltokban is elfogadják a kártyát. icon_confused.gif Bár lehet, hogy mi jártunk nem megfelelõ helyeken. icon_confused.gif
  H.apci | #37080 Üzenet | 2007-07-18 17:48:57 |
nikilett írta:
Sziasztok!

A Panoráma Tourssal 30-án indulunk Paraliára. Már voltunk többször is, de most az Ariti Apartmanban leszünk, és így hirtelen nem nagyon tudom betájolni...
A templomtól merre, milyen messze van? Saját tapasztalat az apartmanról???

Elõre is köszi! icon_biggrin.gif

Hátha ez segít: https://www.hellasz.hu/forum/v.....c&start=90
De ha kotorsz a neten, van fénykép is. icon_wink.gif
  Kriszta35 | #37078 Üzenet | 2007-07-18 17:46:08 | Válasz a #37069. hsz-ra Előzmény #37069
Ha az Atlantisra gondolsz, nem kérnek kaukciót, legalábbis mi júliusban nem fizettünk, pedig 2 hetet voltunk ott. A tulaj meg tök rendes pasi.

Ja most látom, hogy a Billyst írtad. Szóval ha mi nem fizetünk, szerintem ott se kell.
  Kuttus | #37074 Üzenet | 2007-07-18 17:33:03 |
Azt én is láttam a Grand Tours katalógusban, hogy ott kérnek kauciót.
Amúgy szerintem sem olcsóbb a vámmentes bolt...én is arra számítottam, hogy hûûû olcsóbb lesz, de aztán koppanás volt!!
  Ostor67 | #37072 Üzenet | 2007-07-18 17:31:17 |
Grand Tours, és csak ez az egy apartman amelyik kér az egész katalógusban, de csak itt volt hely icon_smile.gif
Billy's apartman a Caravel mellett...
  Rebeka | #37070 Üzenet | 2007-07-18 17:24:39 |
Milyen irodánál foglaltál, hogy kauciót kell adni? Már 8 helyen laktunk kinn, de ilyenrõl eddig még nem volt szó! Azt hittem, hogy csak pl. Olaszországben divat ez.
  Ostor67 | #37069 Üzenet | 2007-07-18 17:18:51 |
az biztos, hogy nekem marad 50 eurom, mert le kell tenni kaukciónak az apartmanba, és hazaindulás elõtt visszakapom...na azt elköltöm a határ mellett icon_smile.gif
most hogy már csak 5 nap múlva indulok, az már nem is annyira jó, mert várakozni szeretek, amikor meg ott leszek az husssssss, lehet várni megint éveket...
  Dlia | #37068 Üzenet | 2007-07-18 16:56:22 | Válasz a #37029. hsz-ra Előzmény #37029
Köszi Myra az infó! Amit biztos venni akarunk, azt megvesszük Paralián, és ha még marad pénzünk, akkor még ott is vehetünk dolgokat icon_smile.gif
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 629 630 631 ... 800 801 802   >

Copyright © 2003-2026 Hellasz.hu