Dehogy vesztunk el! Csak a napi problemak elszolitanak innen. Amugy meg semmi ujat nem tudunk irni. Udv. A jovo nyarig kitartas, hiszen N.Porit nem lehet megunni.!!!
Én tartom-tartom csak a föld bírja!
Mert Hurrá Nei Pori...mert ezt nem lehet megunni.
helló "Pinga"
Én benne vagyok valami jól fizető állást keresünk és csak olyat amit októbertől május egyig kell csinálni utána irány a tenger és a meg keresett manit elköltsük. OK!
Lányok! Ott is drága az üzemanyag! Nehogy Katerinibe vagy Paráliára járjunk dolgozni! Meg kell oldani ott a közelben! Majd megkérjük Jamaszt, hogy ott helyben alakítson egy magyar kolóniát. Nei-Pori szélén van egy csomó üres telek. Majd ő megveszi, mi meg húzunk rá egy szállodát, nyitunk magyar éttermet, stb. Aki benne van jelentkezzen!
korábban ha elvettem volna egy helyi lányt,akkor kaptam volna ingyen telket és támogatást az épitkezéshez, ez állitolag már megszünt és a helyi lányok sem lányok már
Nos én már többször nyafogtam itt a fórumon, hogy szívesen élnék és dolgoznék Göröghonban. Sajnos bizonyos okok miatt amikor lett volna rá lehetőségem, akkor bepánikoltam és visszaléptem. De Görögország az örök szerelmem...
engem leginkább az tart vissza hogy marhára nem tudok görögül, amikor a kocsival problémám volt és a szervizben nem szolaltak meg angolul, egyböl gondjaim támadtak hogyan magyarázzam meg, mutogattam mindent nekik,de nem használt,akkor még Jamaszékat sem ismertem hogy segitséget kérhessek
az ott akkor kevés volt, a szervizböl elmentem poriban a csavarboltba,vettem csavarokat és jo erös drotot, magam javitottam meg a kipufogot hegesztés nélkül, simán kibirta hazáig
Lányok! Ott is drága az üzemanyag! Nehogy Katerinibe vagy Paráliára járjunk dolgozni! Meg kell oldani ott a közelben! Majd megkérjük Jamaszt, hogy ott helyben alakítson egy magyar kolóniát. Nei-Pori szélén van egy csomó üres telek. Majd ő megveszi, mi meg húzunk rá egy szállodát, nyitunk magyar éttermet, stb. Aki benne van jelentkezzen!
Én is benne vagyok, sőt még a főzést is vállalom igaz nem vagyok szakács, de már sokszor főztem nagyobb rendezvényeken és panasz még nem volt rá!! A zserbóm pedig fantasztikus!! Na ki jön konyhalánynak???