Dehogy vesztunk el! Csak a napi problemak elszolitanak innen. Amugy meg semmi ujat nem tudunk irni. Udv. A jovo nyarig kitartas, hiszen N.Porit nem lehet megunni.!!!
Én tartom-tartom csak a föld bírja!
Mert Hurrá Nei Pori...mert ezt nem lehet megunni.
#1770992011-11-10 17:41:35 Válasz a #177097. hsz-ra
helló "Pinga"
Én benne vagyok valami jól fizető állást keresünk és csak olyat amit októbertől május egyig kell csinálni utána irány a tenger és a meg keresett manit elköltsük. OK!
#1771132011-11-11 09:47:09 Válasz a #177110. hsz-ra
Lányok! Ott is drága az üzemanyag! Nehogy Katerinibe vagy Paráliára járjunk dolgozni! Meg kell oldani ott a közelben! Majd megkérjük Jamaszt, hogy ott helyben alakítson egy magyar kolóniát. Nei-Pori szélén van egy csomó üres telek. Majd ő megveszi, mi meg húzunk rá egy szállodát, nyitunk magyar éttermet, stb. Aki benne van jelentkezzen!
#1771152011-11-11 10:17:19 Válasz a #177113. hsz-ra
korábban ha elvettem volna egy helyi lányt,akkor kaptam volna ingyen telket és támogatást az épitkezéshez, ez állitolag már megszünt és a helyi lányok sem lányok már
Nos én már többször nyafogtam itt a fórumon, hogy szívesen élnék és dolgoznék Göröghonban. Sajnos bizonyos okok miatt amikor lett volna rá lehetőségem, akkor bepánikoltam és visszaléptem. De Görögország az örök szerelmem...
#1771202011-11-11 14:16:54 Válasz a #177118. hsz-ra
engem leginkább az tart vissza hogy marhára nem tudok görögül, amikor a kocsival problémám volt és a szervizben nem szolaltak meg angolul, egyböl gondjaim támadtak hogyan magyarázzam meg, mutogattam mindent nekik,de nem használt,akkor még Jamaszékat sem ismertem hogy segitséget kérhessek
#1771242011-11-11 16:05:45 Válasz a #177123. hsz-ra
az ott akkor kevés volt, a szervizböl elmentem poriban a csavarboltba,vettem csavarokat és jo erös drotot, magam javitottam meg a kipufogot hegesztés nélkül, simán kibirta hazáig
Lányok! Ott is drága az üzemanyag! Nehogy Katerinibe vagy Paráliára járjunk dolgozni! Meg kell oldani ott a közelben! Majd megkérjük Jamaszt, hogy ott helyben alakítson egy magyar kolóniát. Nei-Pori szélén van egy csomó üres telek. Majd ő megveszi, mi meg húzunk rá egy szállodát, nyitunk magyar éttermet, stb. Aki benne van jelentkezzen!
Én is benne vagyok, sőt még a főzést is vállalom igaz nem vagyok szakács, de már sokszor főztem nagyobb rendezvényeken és panasz még nem volt rá!! A zserbóm pedig fantasztikus!! Na ki jön konyhalánynak???