Nos a Mythos valóban csodás sör Nekem még maradt két dobozzal múlt nyárról, de azt hiszem már nem lesznek meg sokáig Mi elvileg augusztus 13-án a reggeli órákban érkezünk Pargára.
A FIX is nagyon finom sör, a Hellas Pils és az Alfa sör nekem nagyon nem ízlik...
A sakistól visszafelé az útelágazásit, ahol a bolt és vendéglő együtt van, (amit nem ajánlok, mert drága és erőszakos a tulaj), nem a part felé, hanem a balra, felfelé, a másik bolt felé (Kostas nagyon barátságos és olcsóbb mint a másik, nagyobb a választék mindenből) kell elindulni. Kb 500-700 m. Jól el van dugva, amikor már azt hiszed, hogy kimentél Pargáról, akkor a dzsungeles részen jobb oldalon van eldugva egy szép sárga 2 emeletes épület. Elötte egy kis medence, az udvarban citrom és narancsfák, amiről bármikor lehet szedni gyümölcsöt.
Köszi az akkor jó nincs messze egymástól mert az ismerőseink ott lesznek mert ők négyen jönnek mi meg csak ketten így nem tudtunk egy szálláson foglalni.
Albert | #199531 | 2013-03-03 19:52:16 | Válasz a #199519. hsz-ra
Szia ericsike69 !
Ezt a hivatkozást a neten találtam hátha segít.
Sakis Apartman
Köszi a Sakist én is tudtam hol található tavaly is ott laktunk csak a Gardent nem tudtam milyen messze van tőle.
Köszi Erika
Albert | #199535 | 2013-03-03 21:13:42 | Válasz a #199532. hsz-ra
Bocs Erika .
Picit felületessen olvastam a kérdésed és félreértettem.
Viszont kihasználnám az alkalmat, hogy megkérdezzem, állítólag a Sakis szomszédságában van a Zotos rooms esetleg nem tudsz valami információt róla.
Sziasztok!A Zacharias apartmanról,tudtok nekem írni,milyen?2 felnőtt és egy 1 éves babókával mennénk.
Kérdezném még,hogy mennyire beszélnek arrafelé magyarul,gondolom nem olyan mint mondjuk Sartin.
Köszönöm válaszotokat!
A párommal idén Pargára szeretnénk menni nyaralni. Lenne pár kérdésem,örülnék ha tudnátok segíteni. Érdekelnének az árak,mert erről nem találtam infókat (éttermi árak,sör,bor,ásványvíz,gyümölcsök,péksütik stb). Tavaly Sartin voltunk, nem tudom mekkora eltérések lehetnek. A másik ami érdekelne,hogy milyenek a strandok? Kavicsos,homokos,milyen a víz hőmérséklete,mennyire tiszták a partok? A Bakas vagy a Rina apartmanban szállnánk meg,ezekről is szívesen fogadunk infókat!! Köszönjük a segítséget,várjuk a válaszokat!
Párommal az idén Pargan nyaralunk, június 1-12 között, a Pappas apartmanban. Volt már ott valaki esetleg? Van valakinek tapasztalata milyen az idő és a tenger előszezonban?
Előre is köszi a válaszokért!
Szia!
Ha beütöd ide alulra a keresőbe, hogy Zacharias egy csomó találatot kiad.
Szerencsére nem nagyon beszélnek magyarul, de van olyan étterem ahol fogsz találni magyarra lefordított étlapot.
A párom (30), édesapám (68 ) és én (27) gondolkozunk egy augusztus 13 vagy 20-i kezdetű pargai nyaraláson, autóval. Szállt már meg valaki a Bakas apartman 3 ágyas stúdiójában? Milyen a szoba? Nincsenek nagy távolságok a szállástól? Szerintetek meddig kéne lefoglalni az utat, hogy legyen még hely adott időpontban?