#1992902013-02-26 18:31:34 Válasz a #199289. hsz-ra
Színek talán kicsit élénkebbek a jón-tengernél (vagyis több olyan partszakasz van ahol meseszép türkisz színben pompázik a víz). Hőmérsékletre szerintem nem sok különbség van, talán annyi, hogy ami a nyílt tenger felé eső rész ott kicsit hűvösebb, meg intenzívebb a hullámzás.
Attól függ mikor mész. Mivel Parga nem egy nagy város, de eléggé felkapott, így főszezonban szerintem nem olyan nagy már a választék, egyéb időben viszont tuti lesz olyan amit szeretnél.
MaciG,azért ez nem teljesen fedi le azt a "besza-behu" érzést,ami akkor fogja el az embert,amikor Egremni,vagy Porto Katsiki,vagy Lichnos vizét meglátja...szerintem azért emeljük négyzetre-köbre a különbséget mondjuk Nei Porihoz képest...
#1992962013-02-26 20:02:32 Válasz a #199291. hsz-ra
Jogos, de én általánosságban írtam, hogy szerintem mi a különbség a két tenger között. Égei-tengernek is vannak szép partszakaszai. De ha Nei Porihoz viszonyítunk akkor tényleg úgy van ahogy írtad.
Szuper a videótok! Tegnap beültünk a gép elé a párommal megnézni (nem néztem meg egyedül, mondtam neki ez közös program lesz) és nagyon tetszett mindkettőnknek. Komplett útifilmet raktál össze, gratulálok!
Üdv:
Anikó
Bravedwarf írta:
Üdvözlet Mindenkinek.
2012-ben voltunk Parga-n nyaralni, és nagyon jól éreztük magunkat.
Az élményeinket összefoglaltuk egy filmben, ha érdekel nézzétek meg.
Üdv Z.
https://www.youtube.com/watch?v=a-LZZ0vlpCI
Természetesen integetni fogunk Nektek is megígérem Bízom benne hogy meg is lelem majd a kamerát Jaj még olyan soká lesz...
Eddig mindig júlisuban mentünk, most szabadságolási okokból döntöttünk augusztus mellett, hiszen ez még mindig főszezon, de most meg a fene esz meg minket, hogy mennyit kell még várni. Sajnálom, hogy Nektek idén nem lesz. Göröghon nem lesz, vagy csak Parga?
Figyelni fogunk Sancho
Sajnos idén valószínűleg nem megyünk Görögországba,másra kell most gyűjtögetnünk,de reméljük nemsokára mi is utazunk ismét
Szép estét!
Napfény
#1993992013-02-28 19:14:05 Válasz a #199355. hsz-ra
Szia Napfény!
Sajnálom, hogy idén kimarad Görörghon, de majd integetünk, gondolunk rátok és iszunk is egy nagy Mythost az egészségetekre
Köszönöm szépen a képeket és a sok segítséget Azért majd drukkolok, hogy ne teljen el sok idő Göröghon nélkül
Parga már vár ránk, de hogy ez a sok nap mikor múlik el...