#1992542013-02-25 22:24:16 Válasz a #199219. hsz-ra
Szia Napfény!
Természetesen integetni fogunk Nektek is megígérem Bízom benne hogy meg is lelem majd a kamerát Jaj még olyan soká lesz...
Eddig mindig júlisuban mentünk, most szabadságolási okokból döntöttünk augusztus mellett, hiszen ez még mindig főszezon, de most meg a fene esz meg minket, hogy mennyit kell még várni. Sajnálom, hogy Nektek idén nem lesz. Göröghon nem lesz, vagy csak Parga?
#1992562013-02-25 22:26:09 Válasz a #199224. hsz-ra
Szia CzK!
Volt már hogy a buszon is alakultak ki jó kis társaságok és a szálláson is ismerkedtünk már meg vidám és jópofa emberekkel. De a forumosok az más... itt lehet készülni egy talira
#1992572013-02-25 22:29:04 Válasz a #199239. hsz-ra
Szia uuuu!
Végre van valaki Akkor közel egy időben leszünk, mert mi 13-tól leszünk kinn Akkor majd értekezünk és ha van kedvetek egy sört meginni a többi fórumos egészségére, akkor esetleg össze futhatunk majd valahol
Egyébként mi is az Apollonnal megyünk...
Nagyon beleszerettem a leírások és képek alapján Pargába. Eddig 1x Nei Poriban és 2X Tolóban voltam. A Jón tengernél még nem jártam. Aki esetleg volt az Égei-tengernél és van összehasonlítási alapja, az tudna néhány tapasztalatot mondani a Jón-tengerről és Pargáról? (levegő-és víz hőmérséklet, időjárás) Júliusban tervezem az utazást.
Autóval szeretnék menni. Aki volt már autóval meg tudná írni, hogy kb. mennyi összesen a külföldi autópálya + fizetőkapu díja oda-vissza?
Szerintetek ha nem foglalok apartmant, akkor ott helyben van lehetőség több szálláslehetőséget találni?