Megnéztem a filmeteket,nagyon tetszett, igazán profi munka.
Mi szeptember végén megyünk két hétre az Apollonnal, szintén a Rina Apartmanban leszünk.
Biztos, hogy indulásig még néhányszor megnézem, gyönyörű a hely, s a film is élvezetes, máris beleszerettem Pargába és a Jón tengerbe.
#1992142013-02-24 20:33:00 Válasz a #199213. hsz-ra
Sziasztok.
Köszönjük a sok pozitív véleményt a videónkról!!!
Már sok szép helyen jártunk, de úgy érezzük Parga a szívünk csücske lett.
Szeptember végén október elején voltunk 2 hetet, de szinte egy felhőt se láttunk Parga-n, be se borul soha, mindig azt mondogattuk, mintha Egyiptomban lennénk. Viszont Korfu-n meg rendesen belehúztunk, de az meg azért volt jó,mert a szabadban még sosem éltünk át ekkora vihart:-)!
Parga olcsó, és minden van, ha nem ott akkor a közelben: vár, vízesés, laguna, sziget, folyó, hegy, kanyon, és iható víz!!!!
Mindenkinek nagyon jó nyaralást kívánunk, aki Parga-t válassza uticélnak.
Üdv Zs&Z
http://www.youtube.com/watch?v=a-LZZ0vlpCI
#1992242013-02-25 09:11:57 Válasz a #199206. hsz-ra
Szia!
Csak előkerülnek addig páran. Ha meg mégsem, akkor még a buszon is van lehetőség haverkodni. Igaz, ez attól is függ, hogy mennyire nyitottak a többiek.
Sziasztok! Aug.26-tól leszünk két hetet a Vasso-ban. Első utunk Pargara. Eddig szinte csak a keleti oldalt és a szigeteket látogattuk. Minden hasznos infót szívesen fogadunk Addig is üdv,
#1992322013-02-25 12:16:12 Válasz a #199228. hsz-ra
Szia!
Ha visszaolvasol 4 hozzászólást, találsz egy jó kis úti filmet Pargáról. Szerintem benne van minden, amit érdemes megnézni; pl. Parga 3 strandja, az erőd, Acheron folyó, Paxos, Antipaxos, Korfu, Lichnos beach, esetleg Lefkada. Ha Lefkadán jártok, Porto Katsiki és Egremni kihagyhatatlan. Pár éve voltam ott, és ilyen szép, vakító kék vizet, ami a sótól néhol fehéren foszforeszkál, még nem láttam korábban.
Ezzel az Agia Paraskovi stranddal mi a helyzet? Csak mert nem igen van róla infó itt az oldalon, pedig a képek alapján elég pofás és nincs is messze Pargától?