Sziasztok,
Segítséget szeretnék kérni. Sartiba szeretnénk menni szeptember elején autóval. Még nem jártunk arrafelé. Találok valahol egy részletes útleírást? Esetleg tudnátok ajánlani valami találkozási helyet Thessaloniki környékén(nagyobb áruház, benzinkút, még a város előtt), amit könnyű megtalálni? Köszönöm! katalin.nemeth@pr.hu
sartisarti.com -on részletesen le van írva minden!
De egy jo GPS elnavigál simán. IGO8 szuperbiztos volt tavaly is. 1 helyen mondja rosszul, autópályán, fordulj balra. Persze jobbra letérve tudsz visszafordulva az autópálya fölötti hídra. De viszont mutatni meg jó mutatja.
Szóval NO PARA.
Hello!
az rendben van, hogy Kecskemétről mész, de mondjuk én Bp. vagy mi van avval aki Győr, Szombathely stb akárhonnan ? Szóval még 2x100 km 2 magyar matrica, plusz nekem az assistance is több (nem írtad mennyi időre számoltad) 12 napnál rövidebb időre sose megyek ez a második ,inkább mindig 2hét... a Mac benya se lesz 280-290, nekem 340 körül sikerült tankolnom (77mkd) a full-fullt hogy érted ? ha üresen begurulsz is és tele tankolsz mennyit tudsz a végén belenyomni ? 10L ? és az első Mac benzinkútig is el kell jutni valahogy. Na mindegy nem is ezen van a hangsúly hogy most 98e v 102e körül jutsz ki , de nekem gyanús az a 245 eur apartman . De ha van ennyiért hát legyen. örülök neki.
Hihetetlen mennyivel kényelmesebb, gyorsabb, olcsóbb, ráadásul nem leszel helyhez kötött. Miért adnád oda a pluszt az irodának?
most néztem buszos utat: -anélkül hogy akármelyik irodának reklámot csináljak: 09.02. 14nap 49.900 huf hát az hogy nem leszel helyhez kötött az okés , de látod még ezt se mindenki használja ki, figyelgetem az autókat pl. a mi apartmanunknál is itt állt 1 hétig (magyar) egy autó meg se mozdult.. de több apartmannál is ezt láttam . én meg a Sarti -i strandon 1X fürödtem eddig 10nap alatt .....
Egyetértek veled, szerintem is elég "alulszámolt" ez a költségvetés, vagy nem igazán frissek az infók, mi nem ezeket az árakat tapasztaltuk. Mint fentebb is írtam nagy nehezen sikerült 3 főre apartmant találnunk (40euro/éj) 280 euro 7 éjszakára (augusztus első fele). A 4 fős 245 euros szállást max. szeptember végén tudom elképzelni. Macedóniában a benzin 355,- Ft volt, még a barátainknak a dízel sem jött ki olyan áron, amit Lafka80 írt, az 310,- Ft volt.
Hello!
Akkor mi "átfedtük" egymást 9-én indultunk és még itt vagyunk 2 éjsz. hétfőn indulunk haza...
Ja olvastam a hsz,-ed ! hát nagyon adom.... detto szinte szóról szóra ez volt nekünk is. le se írom részletesen mert 1 oldalt kitenne és ez már másnak unalmas lenne. szóval nagyon összetömörítve a lényeg: - mi nem is Sartiban akartunk megszállni , Kalamitsiben próbálkoztunk először 2 helyre mentem be ,páros lábbal rúgtak ki "full és complete" voltak a válaszok , átmentünk Sykiába bementem vagy 4-5 helyre sehol semmi ill. lett volna egy full csöves 40 ért végül 35 akart adni 1 öreg de mondom olyan volt ,hogy még a mi nem túl magas igényeinket is alulmúlta,, jó mondom menjünk Sarti-ra/ba . Bementem 8-10 helyre semmi, ua hogy messziről integettek nálunk is előfordult, aztán mikor k.ra untam az egészet (volt vagy 40 fok) egy idős hölgy fel "pick up"-olt az utcán látta hogy sikertelenül jöttem ki egy apartmanból , fogalmam nincs kilehetett ,mindenesetre bevitt 3 helyre ott se semmi, aztán valami taverna féleségbe ott 1 krapek telefonálgatott, semmi ,majd még a nőci a mobilján hívott 3 helyet és így lett végül egy 1 szobás 4 únknek 2fel+ 2gy. igaz 2szobásat akartunk (eddig mindig olyanban voltunk) de elfogadtam ezt ,már nem akartam kavarni . nem beszélve az árról : ami 40 eur/éj lett volna végül nagy nehezen megkaptuk 450 ért 12 éj . 2szobás meg 90 lett volna ,de nem volt
Attól függ,hogy van-e motor jogsitok.Sassosnál 15-18 €,motor köbcentitől függően.Bettyvel meg tudtok mindenben egyezni(Sassos felesége),mert szlovákiai magyar,és ugyanúgy bezsél veletk,mintha itthon volnátok.Én már tizenhetedszer motoroztam az ő motorjukkal.Alexandros
Szia Mr.Dana!
Ahogy írod, ezek szerint az egész félszigeten hasonló a helyzet szállásügyileg. Pedig akkor mi is gondoltuk, hogy átmegyünk másik városba/faluba, de ezek szerint nem lett volna más a helyzet. Amikor mi kerestünk szállást (2x3fő), egy helyen egy 6 ágyasat tudtak volna felajánlani, (ami ugyan le volt foglalva, de nem értek oda az utasok és nem tudta a tulaj, hogy egyáltalán menni fognak-e). Próbálta hívni az utasokat, de nem érte el őket, de mondtuk is, hogy hagyjuk, mert 130 euro/napért adta volna. Családonként 65 euroért egy apartmanban 2 család kerülgesse egymást.
Kíváncsi vagyok, hogy Aphrodite67 mit tapasztalt, akkortájt indult, amikor Ti.
Ezek szerint a mai az utolsó napotok , érezzétek jól magatokat és jó utat hazafelé!