#1736542011-08-20 20:03:29 Válasz a #173609. hsz-ra
Hello!
Akkor mi "átfedtük" egymást 9-én indultunk és még itt vagyunk 2 éjsz. hétfőn indulunk haza...
Ja olvastam a hsz,-ed ! hát nagyon adom.... detto szinte szóról szóra ez volt nekünk is. le se írom részletesen mert 1 oldalt kitenne és ez már másnak unalmas lenne. szóval nagyon összetömörítve a lényeg: - mi nem is Sartiban akartunk megszállni , Kalamitsiben próbálkoztunk először 2 helyre mentem be ,páros lábbal rúgtak ki "full és complete" voltak a válaszok , átmentünk Sykiába bementem vagy 4-5 helyre sehol semmi ill. lett volna egy full csöves 40 ért végül 35 akart adni 1 öreg de mondom olyan volt ,hogy még a mi nem túl magas igényeinket is alulmúlta,, jó mondom menjünk Sarti-ra/ba . Bementem 8-10 helyre semmi, ua hogy messziről integettek nálunk is előfordult, aztán mikor k.ra untam az egészet (volt vagy 40 fok) egy idős hölgy fel "pick up"-olt az utcán látta hogy sikertelenül jöttem ki egy apartmanból , fogalmam nincs kilehetett ,mindenesetre bevitt 3 helyre ott se semmi, aztán valami taverna féleségbe ott 1 krapek telefonálgatott, semmi ,majd még a nőci a mobilján hívott 3 helyet és így lett végül egy 1 szobás 4 únknek 2fel+ 2gy. igaz 2szobásat akartunk (eddig mindig olyanban voltunk) de elfogadtam ezt ,már nem akartam kavarni . nem beszélve az árról : ami 40 eur/éj lett volna végül nagy nehezen megkaptuk 450 ért 12 éj . 2szobás meg 90 lett volna ,de nem volt
#1736632011-08-20 21:17:30 Válasz a #173649. hsz-ra
Attól függ,hogy van-e motor jogsitok.Sassosnál 15-18 €,motor köbcentitől függően.Bettyvel meg tudtok mindenben egyezni(Sassos felesége),mert szlovákiai magyar,és ugyanúgy bezsél veletk,mintha itthon volnátok.Én már tizenhetedszer motoroztam az ő motorjukkal.Alexandros
#1736932011-08-21 10:39:08 Válasz a #173654. hsz-ra
Szia Mr.Dana!
Ahogy írod, ezek szerint az egész félszigeten hasonló a helyzet szállásügyileg. Pedig akkor mi is gondoltuk, hogy átmegyünk másik városba/faluba, de ezek szerint nem lett volna más a helyzet. Amikor mi kerestünk szállást (2x3fő), egy helyen egy 6 ágyasat tudtak volna felajánlani, (ami ugyan le volt foglalva, de nem értek oda az utasok és nem tudta a tulaj, hogy egyáltalán menni fognak-e). Próbálta hívni az utasokat, de nem érte el őket, de mondtuk is, hogy hagyjuk, mert 130 euro/napért adta volna. Családonként 65 euroért egy apartmanban 2 család kerülgesse egymást.
Kíváncsi vagyok, hogy Aphrodite67 mit tapasztalt, akkortájt indult, amikor Ti.
Ezek szerint a mai az utolsó napotok , érezzétek jól magatokat és jó utat hazafelé!