Sarti
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 65 66 67 ... 1105 1106 1107   >
Üzenet
  Kerkyra | #50824 Üzenet | 2008-01-11 13:17:22 |
Édes!
Köszi az infot, már majdnem végleges volt a voks mellette. Akkor Sarti Beach Aparthotel kilõve... icon_wink.gif
  Gótika | #50840 Üzenet | 2008-01-11 17:19:01 |
Szia Katus!

Az Apollónnal szoktunk utazni, így csak az Õ szállásaikat ismerem.
Az Iliás nekünk nagyon bejött, szép, új építésû, és ha nem két személy megy , akkor szép tágasak a szobák. 1 szoba van, ami két személyes, az van a lépcsõ felett ezt látod, ha megnézed a katalógusban, itt nem is a szoba a kicsi, hanem a hozzátartozó terasz rövid, és keskeny, két személy nem igazán fér el. Egyébként nekem nagyon tetszett. Az apartman a fõútra (országút) néz, de közelében van a pékség, és két utca választja el a tengertõl, a Kosmas közelében van.
A Stelitsa, bár nem új építésû de szerintem is jó, és ha a második emeleti szobák valamelyikét kapjátok meg, akkor este lehet gyönyörködni a kivilágított tengerparti sétányban, és jó tágas a terasz is.
A Paris is nagyon szép, de domb tetõn van, így bejátszik egy kis hegymászás is fel-le de nekünk ez nem okozott gondot, hangulata volt.
Sarti Beach csak fürdeni szoktunk kijárni, így azokról nem tudok nyilatkozni, de ha kisgyerekkel és kocsival mentek, akkor nagyon jó választás mert a kicsik is tudnak pancsolni. Azért említettem az autót, mert enélkül pláne gyerkõcökkel naponta 1.5 km körülbelül a falu fõtere naponta megtenni nem éppen kellemes.
  Katus | #50849 Üzenet | 2008-01-11 20:31:45 |
Szia gótika!
Köszönöm az információkat az apartmanokról.
Megnéztem az iroda ajánlatait is, van néhány ház icon_razz.gif ami közül nem könnyû a választás icon_wink.gif Szeretnénk valahol a központtól kissé távolabb esõ apartmant nézni,mert vannak gyerkõcök is és fontos lenne, hogy éjjel ne legyen nagy nyüzsi körülöttünk. Eddig nagyon tetszik a Triphon-ház és az Ilias és a Stelitsa is.Bár kaptunk ajánlatot tulajdonostól is,de kicsit drágának tartom.Na majd még mazsolázunk icon_lol.gif
Üdv
Katus
  Katus | #50851 Üzenet | 2008-01-11 20:38:06 |
Üdv lovegreek!
Micsoda találó név icon_wink.gif icon_razz.gif
Köszönöm,hogy írtál.Nekünk is tetszik az a ház, jó hogy a központban van és mégis csendes. Mi egyénileg utaznánk csak a szállást szeretnénk lefoglalni,Így ha holnap nyitva az iroda,akkor Õket is felhívom.
Köszi mégegyszer.Na hát ez a 4 hét kissé.......,nagggyon irígy vagyok icon_wink.gif icon_redface.gif Kívánunk jó pihenést és nyaralást!!!!
Üdv
Katus
  Kristi | #50856 Üzenet | 2008-01-11 23:06:04 |
Sziasztok!
Ma mi is befizettük az utunkat Sartira icon_lol.gif
Michalis apartman.
Mi zárjuk majd szokásunk szerint a szezont (szept 19-okt 07-ig) icon_wink.gif
Elsõ körben Lefkada volt tervben, de családi okok miatt Sartit választottuk mégis.Nem bánom mert a Sithon félsziget a sok kis eldugott öblével mindíg is szívem egyik csücske lesz icon_lol.gif
  Nixi007 | #50862 Üzenet | 2008-01-12 10:46:57 |
Gótika!
Köszönöm szépen a választ!
  HJudit | #50883 Üzenet | 2008-01-12 17:45:49 |
Katus,
köszi a kérdést, idén - végre - újra Hellasz a cél.
Valószínû, valahová Nei Pori, Platamonas esetleg Olympic Beach környékére mennénk, azon a környéken nem voltunk még, bár engem Sithonia mindig visszahúz icon_smile.gif icon_smile.gif
  HJudit | #50884 Üzenet | 2008-01-12 17:48:03 |
Na és persze Sarti meg a környék kicsi öblei, a - szinte - háborítatlan természet, a nyugalom, amit hamar el lehet érni a civilizáció közelébõl is:))
  Lovegreek | #50913 Üzenet | 2008-01-13 11:09:17 | Válasz a #50851. hsz-ra Előzmény #50851
Szia Katus!Örülök hogy segíthettem.Én még azt szoktam csinálni hogy a befizetésnél ráíratom az utazási irodánál,hogy melyik szobát kérem.Mielött kimegyünk,felhívom a Sitonirodát.Biztos ami biztos! Aki igazán szép és csendes helyre vágyik ajánlom még Toronit.Ha van kérdésed csak írj.
  Nixi007 | #50919 Üzenet | 2008-01-13 13:02:15 | Válasz a #50913. hsz-ra Előzmény #50913
Szia!

Szerinted utólag ha kérem a szobát,hogy hol legyen akkor még elfogadják?
Múlt héten foglaltam le,és holnap mennék vissza az irodába,és szeretném kérni,hogy a szoba melyik is legyen.
Remélem lehet még valamit intézni így " utólag " is.
Végûl is csak január derekán járunk?!
  Kristi | #50932 Üzenet | 2008-01-13 15:49:00 | Válasz a #50919. hsz-ra Előzmény #50919
Szia!
Azért ebben ne reménykedj.Mi minden évben január max február elején!!kifizetjük/lefoglaljuk a szállást.És eddigi tapasztalat szerint csak ha szerencséd van kapod oda a szállást ahova kérted.
Ennek lehet több oka ugye:
vagy többhetes utasok laknak ott és akkor õket nem fogják kiköltöztetni icon_smile.gif
vagy itthon csak elküldik ki melyik apartmanban fog lakni,és a lenti idegenvezetõ osztja szét az üres szobákat
Mi jártunk már úgy is,hogy januárban kértük mindegy melyik szoba CSAK emeleti legyen 3X is rákérdeztem indulás elõtt,hogy ugye emeleti lesz?Persze mondták itthon ,erre kint naná hogy földszinti szobát kaptunk ,pedig volt emeleti üres mert a buszos szomszédot rakták be oda icon_lol.gif
Mikor reklamáltam az id vezetõnél azt mondta Õ így kapta a szoba beosztást,itthon meg azt mondták ,hogy Õk csak megírják a kéréseket a telepített id vezetõnek mert majd Õ osztja el a szállásokat icon_smile.gif
Na szóval szerencse kell szerintem,de mindenképp irasd rá a papírodra,hogy az X számú szobát szeretnéd hátha.... icon_wink.gif
  Nixi007 | #50957 Üzenet | 2008-01-13 21:10:38 | Válasz a #50932. hsz-ra Előzmény #50932
Holnap ez lesz az elsõ dolgom!
50-50%,de legalább megpróbálom.Azért az egy kicsit bosszantó,hogy az ember a pénzéért,csak úgy azt kapja ami van. icon_evil.gif Nem vagyok túlzottan nagyigényû,de ha van mód akkor inkább választok a lehetõségek közûl.
A Kosmasba megyünk,és tudomásom szerint van 3 olyan szoba ami "gáz".
Félek amilyen szerencsém van meg is kapom valamelyiket icon_twisted.gif
  Katus | #50960 Üzenet | 2008-01-13 22:00:13 |
szia Valcsi!

Írtál a Triphon-házról. Nagyon tetszik a ház,valószínû ezt választjuk,de felmerült a kérdés,hogy van e saját udvara? Mert vinnénk utánfutót és el sem tudjuk képzelni,hogy azt hová tennénk. Vagy csak az utcán van parkoló?
Köszi
Katus
  Kvalcsi | #50982 Üzenet | 2008-01-14 11:16:31 | Válasz a #50960. hsz-ra Előzmény #50960
Szia Katus!

Sajnos csak az utcán tudtok parkolni, mert nincs saját udvara amiben a kocsi elférne.
  Katus | #51020 Üzenet | 2008-01-14 21:41:19 |
Szia Valcsi!
Sajnos nem jött össze a Triphon icon_cry.gif Mert már nincs a Dias kínálatában ez a ház.Állítólag nincs is egyetlen Magyar irodánál sem.
Újra keresgélek,hátha találok valami hasonlót.Ez az egész csapatnak nagyon tetszett volna icon_redface.gif
Köszi
Katus
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 65 66 67 ... 1105 1106 1107   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu