Sarti
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
Hozzászóló Üzenet
# 991
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
HJudit
Aktív fórumos
Aktív fórumos
306 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#50883 Üzenet linkje2008-01-12 17:45:49 

Katus,
köszi a kérdést, idén - végre - újra Hellasz a cél.
Valószínû, valahová Nei Pori, Platamonas esetleg Olympic Beach környékére mennénk, azon a környéken nem voltunk még, bár engem Sithonia mindig visszahúz icon_smile.gif icon_smile.gif

# 992
HJudit
Aktív fórumos
Aktív fórumos
306 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#50884 Üzenet linkje2008-01-12 17:48:03 

Na és persze Sarti meg a környék kicsi öblei, a - szinte - háborítatlan természet, a nyugalom, amit hamar el lehet érni a civilizáció közelébõl is:))
# 993
Lovegreek
Aktív fórumos
Aktív fórumos
53 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#50913 Üzenet linkje2008-01-13 11:09:17  Válasz a #50851. hsz-ra Előzmény #50851

Szia Katus!Örülök hogy segíthettem.Én még azt szoktam csinálni hogy a befizetésnél ráíratom az utazási irodánál,hogy melyik szobát kérem.Mielött kimegyünk,felhívom a Sitonirodát.Biztos ami biztos! Aki igazán szép és csendes helyre vágyik ajánlom még Toronit.Ha van kérdésed csak írj.
# 994
Nixi007
Aktív fórumos
Aktív fórumos
261 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#50919 Üzenet linkje2008-01-13 13:02:15  Válasz a #50913. hsz-ra Előzmény #50913

Szia!

Szerinted utólag ha kérem a szobát,hogy hol legyen akkor még elfogadják?
Múlt héten foglaltam le,és holnap mennék vissza az irodába,és szeretném kérni,hogy a szoba melyik is legyen.
Remélem lehet még valamit intézni így " utólag " is.
Végûl is csak január derekán járunk?!

# 995
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Kristi
Törzstag
Törzstag
845 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#50932 Üzenet linkje2008-01-13 15:49:00  Válasz a #50919. hsz-ra Előzmény #50919

Szia!
Azért ebben ne reménykedj.Mi minden évben január max február elején!!kifizetjük/lefoglaljuk a szállást.És eddigi tapasztalat szerint csak ha szerencséd van kapod oda a szállást ahova kérted.
Ennek lehet több oka ugye:
vagy többhetes utasok laknak ott és akkor õket nem fogják kiköltöztetni icon_smile.gif
vagy itthon csak elküldik ki melyik apartmanban fog lakni,és a lenti idegenvezetõ osztja szét az üres szobákat
Mi jártunk már úgy is,hogy januárban kértük mindegy melyik szoba CSAK emeleti legyen 3X is rákérdeztem indulás elõtt,hogy ugye emeleti lesz?Persze mondták itthon ,erre kint naná hogy földszinti szobát kaptunk ,pedig volt emeleti üres mert a buszos szomszédot rakták be oda icon_lol.gif
Mikor reklamáltam az id vezetõnél azt mondta Õ így kapta a szoba beosztást,itthon meg azt mondták ,hogy Õk csak megírják a kéréseket a telepített id vezetõnek mert majd Õ osztja el a szállásokat icon_smile.gif
Na szóval szerencse kell szerintem,de mindenképp irasd rá a papírodra,hogy az X számú szobát szeretnéd hátha.... icon_wink.gif

# 996
Nixi007
Aktív fórumos
Aktív fórumos
261 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#50957 Üzenet linkje2008-01-13 21:10:38  Válasz a #50932. hsz-ra Előzmény #50932

Holnap ez lesz az elsõ dolgom!
50-50%,de legalább megpróbálom.Azért az egy kicsit bosszantó,hogy az ember a pénzéért,csak úgy azt kapja ami van. icon_evil.gif Nem vagyok túlzottan nagyigényû,de ha van mód akkor inkább választok a lehetõségek közûl.
A Kosmasba megyünk,és tudomásom szerint van 3 olyan szoba ami "gáz".
Félek amilyen szerencsém van meg is kapom valamelyiket icon_twisted.gif

# 997
Katus
Aktív fórumos
Aktív fórumos
437 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#50960 Üzenet linkje2008-01-13 22:00:13 

szia Valcsi!

Írtál a Triphon-házról. Nagyon tetszik a ház,valószínû ezt választjuk,de felmerült a kérdés,hogy van e saját udvara? Mert vinnénk utánfutót és el sem tudjuk képzelni,hogy azt hová tennénk. Vagy csak az utcán van parkoló?
Köszi
Katus

# 998
Kvalcsi
Spec. Moderátor
Spec. Moderátor
3368 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#50982 Üzenet linkje2008-01-14 11:16:31  Válasz a #50960. hsz-ra Előzmény #50960

Szia Katus!

Sajnos csak az utcán tudtok parkolni, mert nincs saját udvara amiben a kocsi elférne.

# 999
Katus
Aktív fórumos
Aktív fórumos
437 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#51020 Üzenet linkje2008-01-14 21:41:19 

Szia Valcsi!
Sajnos nem jött össze a Triphon icon_cry.gif Mert már nincs a Dias kínálatában ez a ház.Állítólag nincs is egyetlen Magyar irodánál sem.
Újra keresgélek,hátha találok valami hasonlót.Ez az egész csapatnak nagyon tetszett volna icon_redface.gif
Köszi
Katus

# 1000
BRobert
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1021 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#51028 Üzenet linkje2008-01-15 07:01:06 

Katus!

A Shiton Travel kínálatában benne van a Triphon ház. Miért nem foglalod le náluk, hiszen úgyis kocsival mennétek ?
http://www.sithontravel.hu/hu/index.php?sithon=list&place=Sarti&typ=Apartman

# 1001
Katus
Aktív fórumos
Aktív fórumos
437 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#51031 Üzenet linkje2008-01-15 07:51:20 

Szia Robi!
Sajnos nincs a Sithonnál ,már felvettem velük a kapcsolatot és Õk mondták,hogy egyetlen Magyar iroda kínálatában sem lesz az idén a Triphon. icon_cry.gif Tegnap szerettünk volna befizetni a Diasnál,mert tavaly még az Õ kínálatukban is szerepelt. Lengyel irodánál lehet megtalálni,de Lengyelül még pislogni sem tudok icon_wink.gif
Szia
Katus

# 1002
Kvalcsi
Spec. Moderátor
Spec. Moderátor
3368 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#51039 Üzenet linkje2008-01-15 09:01:34  Válasz a #51020. hsz-ra Előzmény #51020

Szia Katus!

Sajnálom, hogy nem jött össze a Tripfon, mert tényleg jó szállás szerintem.
Nekem annak idején nagyon tetszett a Katerina ház is, mely a tengerparti úton van Sarti village részében. Van honlapjuk (magyarul is), nézd meg, talán tetszik. Írj Nekik e-mailt, vagy faxot, de telefonálhatsz is, mert rajta van az elérhetõség a honlapon.
Sok sikert!
http://www.housekaterina.gr

# 1003
T.Márta
Törzstag
Törzstag
850 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#51079 Üzenet linkje2008-01-15 16:20:51  Válasz a #51028. hsz-ra Előzmény #51028

Szia B.Robert!
Látom te otthon vagy több helyen is. Tavaly Neibe voltunk , idén talán Sarti. Szerinted melyik része a jobb és milyen apartmant tudsz ajánlani.
/ ha tudsz /! Nem fontos közvetlen parti, csak tiszta-rendes legyen. Gondolom most is a Diasnál foglalunk.
Köszi.

# 1004
BRobert
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1021 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#51145 Üzenet linkje2008-01-16 16:59:00 

Szi T.Márta!

A következõkben leírtak kizárólag a saját véleményemet tükrözik icon_smile.gif
Sarti Beach részén és Sarti Village-ben az összes apartman közel van a parthoz, mivel összesen 2 sor (3 rövid utca) ház van icon_smile.gif
Mi tavaly az Apollon-nal voltunk, így a Diasos házakról csak a Kiriakis szobájiról tudok nyilatkozni, mert ott a Anyukámék ott voltak. Mind a berendezése, mind a felszerelése megfelel az átlagos Görögországi apartmanoknak. Fakeretes ágy, szekrény akasztóval, mûanyag asztal és székek az erkélyen. A ház közvetlenül a központban van. Az erkélyük az utcára nézet. Fõszezonban elég zajos.
A Villa Maria Sarti régi részén kicsit távolabb a központtól, de szerintem több, mint 150 méterre a partól, végig hegy-lejt menetben, függõen attól, hogy merre tartasz icon_smile.gif
A Jannis Sarti Village részen van a központól délre 10 perc kényelmes séta. De az utca amire az erkélyek néznek fõszezonban elég zsufis, mert Sarti Beach részén lakók erre mennek-jönnek a központból-ba.
A Sarti Beach apartmanok, mint a neve is mutatja a Beach részen vannak. A Dias oldalonírt 15 perc séta inkább galopp, ennyi idõ alatt, mint séta icon_smile.gif Sartinak ez a legnyugodtabb része. Ha újra eme falu lenne az uticélunk, mi biztos idemennénk. Szép, kényelmes nagy zárt kert, medencével, így még szeles nagyhullámos idõben sem kell nélkülözni a hûsítõ vizet. Nekünk nagyon tetszett. A központ kb 1.5 km, ami egy kellemes séta esténként, de teleszatyros gyalog vásárláshoz nem ideális.

# 1005
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Miskolciutas
Törzstag
Törzstag
1313 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#51146 Üzenet linkje2008-01-16 17:30:53 

Szia TMarta!

Bocs,hogy kéretlenül beleszólok,de tavaly többször elmentünk a Kiriakis alatt-mellett éjszaka.Ugyanis abszolut a fõutcán van,hatalmas a nyüzsgés,én semmiképp nem szerettem volna ott lakni.

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 66 67 68 ... 1105 1106 1107   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu