Kedves Szanna!
Bár nem vágyam Milos,de a képeid megnéztem és nagyon tetszettek.Főleg azért,mert ÉLETHŰ,remélem,érted,miért irom ezt,tudod,nincs cicoma,nem ,,műtermi",olyan IGAZI!Köszi!
Szerintem nagyon sokan vágynak olyan helyekre,amikről csodaszép képek vannak a neten,de mikor odaérnek,csalódnak,hogy:Hú,hát nem is olyan álomszép,mint azt a képek alapján gondoltam...
Szerintem nagyon sokan vágynak olyan helyekre,amikről csodaszép képek vannak a neten,de mikor odaérnek,csalódnak,hogy:Hú,hát nem is olyan álomszép,mint azt a képek alapján gondoltam...
Szerintem ezen könnyen segít az alapos, előzetes rálészülés... és a saját igények/lehetőségek ismerete.
Szanna,
már azt hittem nem is fogok az idén új képeket látni Milosról...Külön köszönet, hogy feltetted a Flisvosról készült képet is ! (fura, sokszor ettünk ott,de sajnos nem fényképeztem le)
Írhatnál egy kicsit a hajókirándulásról is, a képek alapján úgy látom a ti hajótok egyes helyeken sokkal közelebb ment a parthoz mint amivel mi voltunk. Sikiánál bevittek a barlangokhoz motorcsónakkal ?
Szia Döme!
A Flisvos taverna képét részben miattad raktam fel. A képeket sos-be fel kell címkéznem. Néhány kép Sikián készült, ahova vagy beúszhattunk, vagy bevittek motorcsónakkal. Mi egy kis motoros vitorlást választottuk. Nem akartunk nagy hajóval menni. A nagyok a körbehajózták a szigetet, a vitorlások csak a sziget nyugati felére mentek. Fantasztikus kirándulás volt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
De azért, ahogy látom csak eltelt valahogy az a pár hét...
Én a reptéren akadtam ki, ilyen kicsit még nem láttam. Bajban lettek volna, ha két gép érkezik egyszerre...
Igen, mi a nagy hajóval mentünk szigetkört, az is nagyon jó volt, de Sikia előtt csak-messze a parttól- elhaladtunk. Aki kicsit több időt szán a szigetre,annak szerintem érdekes lenne mindkét programot kipróbálni.
A repcsiből nézve a sziget olyan kopárnak tűnt és településeket se lehetett látni. Ott röhögtünk a reptéren, hogy mi a szöszt fogunk mi itt csinálni két héten keresztül. Hát, simán eltöltöttünk Miloson két hetet. Még tudtam volna maradni. Élveztük.
Hát akkor elnézést kérek tőled,nem akartalak megbántani,a Te képeid is csodaszépek,csak Szanna képeiről az enyémek jutottak eszembe,amik nem tökéletesek,csak simán szépek.Nem tudom másképp megmagyarázni,hátha belekeveredek a saját hülyeségembe,bocs...
Akkor más megoldás nincs,SAJÁT szememmel kell minden szigetet megnéznem,amihez azért még nagyon sokminden kellene!
Nagyon off-leszek,de ez még eszembe jutott:átnéztem minden fotóalbumot,rájöttem,leginkább a júniusi fényviszonyok/napsütés-árnyék-játék.../a legszebbek,szerintem,nem mindegy,mikor megy az ember nyaralni,de lehet,hogy ez is csak az én hü...ségem.