#1188002009-10-05 09:36:03 Válasz a #118796. hsz-ra
Kedves Szanna!
Bár nem vágyam Milos,de a képeid megnéztem és nagyon tetszettek.Főleg azért,mert ÉLETHŰ,remélem,érted,miért irom ezt,tudod,nincs cicoma,nem ,,műtermi",olyan IGAZI!Köszi!
Szerintem nagyon sokan vágynak olyan helyekre,amikről csodaszép képek vannak a neten,de mikor odaérnek,csalódnak,hogy:Hú,hát nem is olyan álomszép,mint azt a képek alapján gondoltam...
#1188482009-10-06 07:33:21 Válasz a #118800. hsz-ra
Zsebkuty írta:
Idézet:
Szerintem nagyon sokan vágynak olyan helyekre,amikről csodaszép képek vannak a neten,de mikor odaérnek,csalódnak,hogy:Hú,hát nem is olyan álomszép,mint azt a képek alapján gondoltam...
Szerintem ezen könnyen segít az alapos, előzetes rálészülés... és a saját igények/lehetőségek ismerete.
Szanna,
már azt hittem nem is fogok az idén új képeket látni Milosról...Külön köszönet, hogy feltetted a Flisvosról készült képet is ! (fura, sokszor ettünk ott,de sajnos nem fényképeztem le)
Írhatnál egy kicsit a hajókirándulásról is, a képek alapján úgy látom a ti hajótok egyes helyeken sokkal közelebb ment a parthoz mint amivel mi voltunk. Sikiánál bevittek a barlangokhoz motorcsónakkal ?
Szia Döme!
A Flisvos taverna képét részben miattad raktam fel. A képeket sos-be fel kell címkéznem. Néhány kép Sikián készült, ahova vagy beúszhattunk, vagy bevittek motorcsónakkal. Mi egy kis motoros vitorlást választottuk. Nem akartunk nagy hajóval menni. A nagyok a körbehajózták a szigetet, a vitorlások csak a sziget nyugati felére mentek. Fantasztikus kirándulás volt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
#1188532009-10-06 07:44:24 Válasz a #118849. hsz-ra
De azért, ahogy látom csak eltelt valahogy az a pár hét...
Én a reptéren akadtam ki, ilyen kicsit még nem láttam. Bajban lettek volna, ha két gép érkezik egyszerre...
#1188542009-10-06 07:48:04 Válasz a #118852. hsz-ra
Igen, mi a nagy hajóval mentünk szigetkört, az is nagyon jó volt, de Sikia előtt csak-messze a parttól- elhaladtunk. Aki kicsit több időt szán a szigetre,annak szerintem érdekes lenne mindkét programot kipróbálni.
A repcsiből nézve a sziget olyan kopárnak tűnt és településeket se lehetett látni. Ott röhögtünk a reptéren, hogy mi a szöszt fogunk mi itt csinálni két héten keresztül. Hát, simán eltöltöttünk Miloson két hetet. Még tudtam volna maradni. Élveztük.
#1188672009-10-06 11:01:20 Válasz a #118823. hsz-ra
Hát akkor elnézést kérek tőled,nem akartalak megbántani,a Te képeid is csodaszépek,csak Szanna képeiről az enyémek jutottak eszembe,amik nem tökéletesek,csak simán szépek.Nem tudom másképp megmagyarázni,hátha belekeveredek a saját hülyeségembe,bocs...
Akkor más megoldás nincs,SAJÁT szememmel kell minden szigetet megnéznem,amihez azért még nagyon sokminden kellene!
#1188722009-10-06 11:31:45 Válasz a #118867. hsz-ra
Nagyon off-leszek,de ez még eszembe jutott:átnéztem minden fotóalbumot,rájöttem,leginkább a júniusi fényviszonyok/napsütés-árnyék-játék.../a legszebbek,szerintem,nem mindegy,mikor megy az ember nyaralni,de lehet,hogy ez is csak az én hü...ségem.