Parga
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
Hozzászóló Üzenet
# 5581
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Breki1
Törzstag
Törzstag
1676 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#141910 Üzenet linkje2010-07-01 09:49:58 

Ezért nem kell elnézést kérni pont ellenkezőleg,
szerintem jó kérdés mivel idén lehet máshogy van az indulás.

Sok sikert hozzá akkor,
a helyes dolgot csak azért írtam mert tavasszal ment itt a para,
hogy gyorsan-gyorsan lefoglalni mert elfogynak a helyek.

És hiába mondtam mondtuk akkor, hogy nyugi lesz hely sokan emiatt siettek lefoglalni
Most meg ugye látható az oldalon is mennyivel olcsóbb így.

# 5582
Rosabel
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
3 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#141913 Üzenet linkje2010-07-01 10:00:41  Válasz a #141910. hsz-ra Előzmény #141910

Na igen. Tavasszal mi is voltunk az IH-ban az utazás kiállítás címszó alatt meghirdetett rendezvényen, mi kizárólag prospektus-gyűjtés miatt mentünk. Én szeretem a kezemben fogni a kínálatot. Na ott is igyekeztek meggyőzni bennünket a most azonnali foglalásról..

Egyébként nem gondoltam, hogy Parga lehet úticél az idén, mert valahogy meg voltam győződve arról, hogy a szigetek (bármelyik) tartalmasabb, szebb mint a szárazföldi rész. Úgy tűnik, nagyot tévedtem. icon_smile.gif

# 5583
Lujzika
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
15 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#141922 Üzenet linkje2010-07-01 10:49:59 

A fakultatív kirándulásról nem tudok sok mindent, ugyanis nem mentünk, és milyen jól tettük!
Szóval, megérkeztünk kedden és mondta a Zsanett, hogy az elmúlt napokban viharok voltak, ezért hűlt le egy kicsit a tenger, és csütörtökig egyetlen hajót sem engednek ki a tengerre. Két napig üresen állt a kikötő, még vizitaxi sem volt. Pargan szuper idő volt, sütött a nap, kb.24fok volt, de kint a nyílt víz még háborgott és nagyon fújt a szél. Mi szerdán sétáltunk át a Lichnosra. Nem az olajfaligeten, mert Zsanett mondta, hogy veszélyes, a viperák és kígyók fáztak az elmúlt napok hideg időjárása miatt, így kifeküdtek az ösvényre napozni és rájuk lépve(ha éppen a csodás tájat szemléli az ember)simán megmarhatnak. Így kerültünk egy kicsit, másik úton mentünk, de a Lichnos csodás part, tényleg érdemes átmenni.
Csütörtökön megjelentek a hajók, péntektől már voltak kirándulások. A csoportból voltak Jón tengeri körúton, mi nem terveztük, mert Paxosra akartunk menni. Mikor hazajöttek mesélték, hogy a tengernek azért több idő kell a vihar után, hogy lecsendesedjen, az utasok 80%-a hányt, émelygett, vagy a kettő között volt. Nem látták a partokat rendesen, mert párás volt a levegő. Azt mondták, igyekeztek túlélni a kirándulást, nem hogy még élvezni. Eközben Pargan csodás, napsütéses, tiszta idő volt...
Ekkor döntöttük el a férjemmel, hogy bármennyire szeretnénk, nem megyünk Paxosra. Voltak akik mentek szombaton, de ők is megbánták, sokan hánytak ott is.
DE, nem elijeszteni akarok!!! Ha nincs ez a vihar, mielőtt megérkezünk, minden rendben lett volna.
Akik majd ezután mennek, biztosan tudnak menni szép és tartalmas fakultatívra.
Majd még jelentkezek, sziasztok! icon_razz.gif

# 5584
Farkas64
Aktív fórumos
Aktív fórumos
126 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#141929 Üzenet linkje2010-07-01 11:39:51  Válasz a #141922. hsz-ra Előzmény #141922

Szia Lujzika!
Üzenetet küldtem részedre!

# 5585
Napfény
Aktív fórumos
Aktív fórumos
355 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#141930 Üzenet linkje2010-07-01 12:26:48 

Szia Cofffos!
Igen,mi is úgy érezzük,hogy még csak most indultunk itthonról icon_sad.gif Képzeljétek,pont most olvastam egy hirdető újságban,hogy 2 hét Parga busszal 49900Ft/fő július 1-től! Ez jóval olcsóbb,mint amit mi a tavasszal befizettünk,lehet érdemesebb lett volna kicsit kivárni icon_confused.gif
Jón-szgk kiránduláson mi nem voltunk,csak Paxos-Antipaxos,ill.Acheron folyó,de mind saját szervezésben,nem az utazási irodával,így ez sokkal kedvezményesebbre jött ki és több helyen megálltunk útközben.
Szép napot mindenkinek,csodás idő van (hoztunk haza is a kinti melegből icon_lol.gif
Napfény

# 5586
Cofffos
Törzstag
Törzstag
669 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#141932 Üzenet linkje2010-07-01 12:38:26 

Napfény írta:
Szia Cofffos!
Igen,mi is úgy érezzük,hogy még csak most indultunk itthonról icon_sad.gif Képzeljétek,pont most olvastam egy hirdető újságban,hogy 2 hét Parga busszal 49900Ft/fő július 1-től!

Ezt hol is hirdetik pontosan?

# 5587
Andra
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1308 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#141933 Üzenet linkje2010-07-01 12:39:05  Válasz a #141831. hsz-ra Előzmény #141831

Sziasztok!

Látom mást is elvarázsolt Parga. icon_lol.gif
Mi 3 éve voltunk és szerintem örök szerelmem marad ez a csodaszép városka.
Elég sok helyen voltam már Görögországban, de Pargat eddig még semmi nem tudta felülmúlni.
Valami olyan különleges hangulata van, amilyet még nem tapasztaltam.
Egyszer vojandi azt mondta rá, hogy olyan Parga, mint egy kis ékszerdoboz. Nagyon találó jelzőt talált rá. icon_smile.gif

# 5588
Cofffos
Törzstag
Törzstag
669 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#141935 Üzenet linkje2010-07-01 12:43:30 

lujzika írta:
A fakultatív kirándulásról nem tudok sok mindent, ugyanis nem mentünk, és milyen jól tettük!
Szóval, megérkeztünk kedden és mondta a Zsanett, hogy az elmúlt napokban viharok voltak, ezért hűlt le egy kicsit a tenger, és csütörtökig egyetlen hajót sem engednek ki a tengerre. Két napig üresen állt a kikötő, még vizitaxi sem volt. Pargan szuper idő volt, sütött a nap, kb.24fok volt, de kint a nyílt víz még háborgott és nagyon fújt a szél. Mi szerdán sétáltunk át a Lichnosra. Nem az olajfaligeten, mert Zsanett mondta, hogy veszélyes, a viperák és kígyók fáztak az elmúlt napok hideg időjárása miatt, így kifeküdtek az ösvényre napozni és rájuk lépve(ha éppen a csodás tájat szemléli az ember)simán megmarhatnak. Így kerültünk egy kicsit, másik úton mentünk, de a Lichnos csodás part, tényleg érdemes átmenni.
Csütörtökön megjelentek a hajók, péntektől már voltak kirándulások. A csoportból voltak Jón tengeri körúton, mi nem terveztük, mert Paxosra akartunk menni. Mikor hazajöttek mesélték, hogy a tengernek azért több idő kell a vihar után, hogy lecsendesedjen, az utasok 80%-a hányt, émelygett, vagy a kettő között volt. Nem látták a partokat rendesen, mert párás volt a levegő. Azt mondták, igyekeztek túlélni a kirándulást, nem hogy még élvezni. Eközben Pargan csodás, napsütéses, tiszta idő volt...
Ekkor döntöttük el a férjemmel, hogy bármennyire szeretnénk, nem megyünk Paxosra. Voltak akik mentek szombaton, de ők is megbánták, sokan hánytak ott is.
DE, nem elijeszteni akarok!!! Ha nincs ez a vihar, mielőtt megérkezünk, minden rendben lett volna.
Akik majd ezután mennek, biztosan tudnak menni szép és tartalmas fakultatívra.
Majd még jelentkezek, sziasztok! icon_razz.gif

Ezt a hányásos bulit annyira nem tudom elképzelni. icon_rolleyes.gif Én akár hányszor voltam akármilyen hajóval, mindig az volt a bajom, hogy nincs hullámzás. Ha jött egy kicsi, akkor azt nagyon élveztem.
Lehet, hogy fordítva vagyok bekötve...? icon_rolleyes.gif

Ez a fura időjárás mindenhol betett egy kicsit. A Sartisok is mondják (a helyiek) hogy ez a nyár nem AZ a nyár.
Nagyon remélem, hogy szeptember eleje azért még jó lesz. Csak annyira mint a szeptember elejék szoktak lenni.

Kiadó szállásokat láttatok?

# 5589
Lujzika
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
15 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#141936 Üzenet linkje2010-07-01 12:44:53 

Szia Farkas64!
Este írok neked bővebben, most rohanok!
Üdv!

# 5590
Lujzika
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
15 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#141939 Üzenet linkje2010-07-01 12:54:05 

Cofffos, én nem láttam kiadó szállásokat, de biztosan vannak.
Az idő miatt szerintem nem kell aggódni, rendben lesz, azért ritkák ezek a nagy viharok...

# 5591
Breki1
Törzstag
Törzstag
1676 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#141940 Üzenet linkje2010-07-01 13:00:35  Válasz a #141932. hsz-ra Előzmény #141932

Aelousnál két hét Parga

Ár: 86 990 Ft helyett 32 990 Ft busz'VAL' együtt icon_exclaim.gif

Mondjuk mától indul icon_wink.gif

# 5592
Breki1
Törzstag
Törzstag
1676 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#141942 Üzenet linkje2010-07-01 13:08:38  Válasz a #141922. hsz-ra Előzmény #141922

Ez így tényleg nem buli, mondjuk érdekes mi pont azt beszéltük hogy a nagy hajóval egyáltalán nem éreztük azt hogy tengeren vagyunk, teljesen simán egyenletesen haladt

kicsivel meg főleg amikor mi mentünk eléggé lehetett érezni ahogy ring icon_smile.gif

# 5593
Zazi
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
25 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#142007 Üzenet linkje2010-07-01 19:07:14  Válasz a #141901. hsz-ra Előzmény #141901

Szia!
Délben kellett volna Budapesten lennie a busznak, de 1 órát késett.

# 5594
Zazi
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
25 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#142017 Üzenet linkje2010-07-01 19:52:28 

Breki1, Te mindent tudsz! Lehet bővíteni a kész albumot? Vagy újat kell kreálnom?
# 5595
Breki1
Törzstag
Törzstag
1676 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#142024 Üzenet linkje2010-07-01 20:17:48 

Csak úgy teszek icon_razz.gif

Ezt speciel nem tudom icon_biggrin.gif
, de szerintem rákérdezhetsz itt

http://www.hellasz.hu/forum/viewtopic.php?t=521