#1001522009-05-19 14:44:57 Válasz a #100147. hsz-ra
Fefe!
Az is jó, ha viszel kártyát.
Nekünk ez a pénz a szállás fennmaradó részére kell, útiktg-re (fejenként 25ezer) és arra, hogy a szigeten együnk igyunk ajándékokat vegyünk és kiránduljunk. Még kompolni is fogunk, persze ez nem sok pénz.
És robogót is bérlünk és abba is tankolunk.
Erre kell a sok pénz, de a felét mindig visszahozzuk.
nekem már csak a Macedon denár hiányzik a boldogsághoz, meg némi 1-2 eurós, mert csak 5-ösöm a legkisebb
Meg lesz az a dEnár nyugi az apró eurót úgy tudod beszerezni ha van ismeretséged szállodába vagy étterembe akkor megkéred szépen öket és váltanak neked ha van nekik..
#1001782009-05-19 16:49:50 Válasz a #100166. hsz-ra
Robi most már megnyugodtam, mivel ha Te mondod biztos megoldódik, ha másképpen nem akkor úgy, hogy megkérlek, hogy amikor jössz hazafelé veszel nekem a határon, ha nagyon szépen megkérlek rá
az aprót meg rábízom a taxis barátomra a Te ötleted alapján
közben kinyomoztam, hogy van egy másik is abban az utcában, de ott sincs, és felhívtam két kirendeltségüket is azok is azt mondták hogy nyema, de még a Szerb dinárra is
Volt már lentebb is az euró, mint ahol tegnap járt. Az MNB honlapjával az a baj, hogy nem túl gyakran frissítik. Az árfolyamokat sem! Mi itt a váltóban ezt az oldalt szoktuk nézni, hogy figyelemmel kísérjük az árfolyam változásait: www.hamilton.hu Percenként frissíti az oldalt!
#1003122009-05-20 13:05:30 Válasz a #100306. hsz-ra
Kiscsillag!
És ha ezen az oldalon 277 -et ír eladási árfolyamnak, akkor az ugye nem azt jelenti, hogy annyiért tudnék én is vásárolni?
Mert a vételi is 277, csak pár tizeddel alacsonyabb.
Szóval hogyan működik ez? Erre még bőven rászámolhatok 10 forintot?
Doro!
Hát én is váltanék, de még nincs mit, és már csak 39 nap... remélem még egy hónapig ilyen áron marad...
#1003402009-05-20 15:11:15 Válasz a #100312. hsz-ra
Firka!
Szerintem ugrálni fog rendesen, de ha figyelmes leszel, biztos tudsz jó áron váltani. Azt hittem, h a párod már kettőtöknek váltott.
Nyugi, még nem vagy elkésve. Én meg pláne nem, hiszen nekem csak szeptemberben kell.
D.