Tavalyelőtt még simán át lehetett hajtani kocsival is a Duty Free-hez, de tavaly már le volt zárva az átjáró. Hivatalosan úgy nézne ki a dolog, hogy kilépsz a határon, félreparkolsz, és gyalogosan (persze útleveled viszed magaddal) visszasétálsz a belépő oldalon, megveszed ami kell és újra a kilépő oldalon sétálsz vissza a kocsidhoz.
Nálunk a nyugati határszakaszon (míg volt) így volt a korrekt, aztán hogy ott mi a módi... lehet egyszerűbb a kerítés
Szia Robi!!!
Én ezt már tegnap olvastam és meg is van a véleményem a dologról..Szerinted az amerikai hadsereg hagyná hogy ne nézze meg a bugyogódat hogy milyen színűűű
Tehát én nem vagyok berezelve!!Ja és még valami ha felszállsz a buszocskádra nézd már meg hogy a pilóta mit is használ
Ez megint csak egy őrült szenzációhajhász újságíró túlkapása.
Szegény amerikai hadsereget majd kezdem mindjárt sajnálni, hogy hagyja tönkremenni a navigációs rendszerét!
Próbáljatok már meg szelektálni a hihető hírek és a blődségek között.
A -hat, -het-re vagy a kérdőjelre végződő mondatok általában az utóbbi kategóriába tartoznak.
Megtudja valaki mondani mennyi a belépő a meteorákhoz (mert gondolom van), és mennyire lehet megközelíteni autóval, mennyit kell gyalogolni? Tudom, hogy van pár, de úgy átlagosn kérdem.
Köszi
fefe11
Autóval jól megközelíthető, nagyon sok anyag és térkép van fent a neten.
Parkoló van, nem fizetős, gyalog általában a parkolótól 20-50 méter, ben pedig ennek többszöröse.
Fotózni és filmezni bent csak egy kis részén lehet.
Kötelező a hosszúnadrág, térdaalá érő szoknya, és vállat takaró akármi.
Ott helyben adnak, ha nincs.
Belépő tavaly: 2€/fő.