feripapa! bár nem görög téma, d ehol találok Sziciliai 10 napos előre jelzést Te ebben nagyon járta vagy, segitss, mert 23-án utazom sziciliába és jó jönne, ha tudná az ember az időjárás. Kösz Juditella
#1004362009-05-20 21:01:30 Válasz a #100416. hsz-ra
Juditella!
Szia!
Az időjárás??? Azt bizony nem nézem valahol, hanem magam próbálom meghatározni. Van egy meteo satelites oldal, amin látom az aktuális műhold képet. De, szerintem nem kell aggódnód, mert eddig Parga és környékén volt a legkevesebb felhősodés.
https://www.sat24.com/
Szeretek olvasgatni a fórumokban írni ritkán írok de olvasni mindig szoktam. Nem csak itt hanem más oldalakon , de mostmár muszáj írnom van olyan ember aki végigmnet már az A2 -es autópályán idén? csak azért kérdem mert ahány forúm annyi írás, hogy kész , nincs kész, félig kész és ezek mind kb 2 héten belül írodtak már megnéztem a görög autópálya építők oldalán is de még ott sem egyértelmű hogy kés6z van e aza .................................. autópályas kinek lehet hinni?
Szóval nagyon szépen kérem azt aki végigment rajta vagy tuti forrásból tud valami infot az írja már le mi a helyzet..
Köszi
#1005072009-05-21 10:36:43 Válasz a #100497. hsz-ra
Kedves Ruzsi83!
Ezt a kérdést ezen a helyen tedd fel!
http://www.hellasz.hu/forum/viewtopic.php?p=100466#100466
Részben, mert ez a Parga topik, részben, mert jobban tudnak rá válaszolni, mivel elsősorban autósok használják.
Üdv: Josza
Köszi már ott is jártam azért gondoltam hogy olyan helyen kérdezem meg ahol lehet hogy valaki tud is valamit másik fórumban sok a hablaty, okoska nem tudnak semmit .
Itt viszont lehet tudja valaki aki már kiment nyarlni.
Mi is az idén megyünk Pargára. Autóval kb. mennyiből jön ki az út?? Benzin + autópályadíjak. Mennyire biztonságos az út?? Bár még az is lehet, hogy busszal megyünk.
24 óra körül van az út?
Judit
#1005962009-05-21 17:09:58 Válasz a #100583. hsz-ra
Idézet:
Mi is az idén megyünk Pargára. Autóval kb. mennyiből jön ki az út?? Benzin + autópályadíjak. Mennyire biztonságos az út?? Bár még az is lehet, hogy busszal megyünk.
24 óra körül van az út?
Szia!
Mennyiből jön ki az út? - autó és üzemanyag függő, de kb cakk-pakk az autópályadíjakkal úgy 65000-80000 forint. De, ha gázos autód van 60000 Ft alatt ki tudsz jönni.
Mennyire biztonságos? - a buszok is arra mennek, szerintem nagyobb fogás. Bár rendszeresen történnek bosszantó dolgok és beprobálkozó rendörök, de ez elenyésző. Ha betartod az általánosan elvárható illemszabályokat, ha betartod a közlekedési táblákat, szabályokat, nem hiszem, hogy gond lenne (mi 2007-ben voltunk és semmi bajunk, atrocitásban nem volt részünk)
Figyeld az auts oldalt sok hasznos infót kapsz az úttal kapcsolatban.
Idő? - az útvonaltervező szerint 16ó40p. busszal 22-26 óra.
Mi autóval megyünk. Megtervezve az utat, figyelve a hozzászólásokat és a múltkori út tapasztalataival.