Erre az jutott eszembe, hogy keresztfiam most volt Mexikóban, és a csomagjukból (valószínűleg Ferihegyen még) kilopták a kamerát.... Előző nap pont ez mutatták a TV-ben.
De szerintem a szalámi biztonságban van.
Az ismerőseim a tovább utazáshoz kellő repjegyeket tették a böröndbe, ami nem érkezett meg. Szerencsére csak 1-2 nap múlva repültek tovább és az utolsó pillanatban megjött a börönd.
Előre is elnézést kérek, ha ostoba a kérdés...
maléves repülőjegyet szeretnék vásárolni, ha lehet on-line, de a fizetést szeretném kp rendezni, (egyes légitársaságoknál van erre lehetőség), de a Malév honlapján nem igazán találtam erre vonatkozó infót... Szerintetek ?
No most jön a kérdés bugyutább része: ha nem szeretnék kártyát használni, akkor hol vegyek jegyet ? Nézegettem utatási iroda ajánlatában ugyanazon jegy kb. 11%-al magasabb áron kapható, mint az on-line megvásárolt...
Érdeklődtem tőlük az imént e-mailben, de miután sürgős lenne a válasz kíváncsi lennék a véleményetekre.
Köszönöm!
#1007412009-05-22 07:43:51 Válasz a #100607. hsz-ra
Szia!
Tudom, hogy + pénz, de talán mégis megéri befóliáztatni a feladásra
kerülő csomagot. Azt nem lehet ok nélkül kinyitni, tehát abból sokkal
nagyobb reszkir eltüntetni valamit. Mintha valami kártérítés is járna az így
kibontott csomag miatt. Ez csak rémlik.
Üdv.czoki.
#1007432009-05-22 07:48:20 Válasz a #100646. hsz-ra
Szia Döme!
Miért lenne ostoba a kérdés? On-line jegyvásárlás csak bankkártyával
oldható meg,-legalább is,-a Malévnál. Én is így vettem, és nem látok benne kockázatot, de persze ez szigorúan mindenki saját döntésre.
Kp.-ért esetleg kaphatsz jegyet az Ügyfélszolgálti Irodájukban.
Telefon: 235-3888.
Egy hívást megér.
Üdv.czoki.
#1008432009-05-22 18:11:04 Válasz a #100815. hsz-ra
Szia Döme!
Nem mindegy, hogy milyen kártyád van. Azt hiszem, csak 2 félét fogadnak el, nekem Visa Elektron-om van, az biztos működik.
Tapasztalat alapján írom, hogy arra figyelj, legyen elég a vásárlásra
felhasználható kereted, mert én majdnem ezért lemaradtam az akciós jegyről.
Kisebb volt a limitem a jegy áránál. De azért összejött minden.
Persze lehet, hogy én vagyok gyakorlatlan. Vélelenűl sem akarlak
megbántani a figyelmeztetéssel..
Sok sikert, és nagyon jó nyaralást.
Üdv.czoki.
#1008762009-05-22 23:56:41 Válasz a #100843. hsz-ra
Szia Czoki,
végül is megvan a jegyem. Visat, Mastercardot és Am.Exprest is elfogadnak. Nekem idáig nem volt netes vásárlásnál gondom a kártyás fizetéssel, mégis valahogy jobban szeretem a kp.-t, vagy az átutalást...
Köszi a bíztatást !
#1012192009-05-25 09:35:05 Válasz a #100876. hsz-ra
Szia Döme!
Athénba vetted a jegye? Onnan mentek Milosra ugye?
Végül hány napot elsztek kint?
És repülőjegyet mindig a dombornyomott kártyámmal veszek, habár most Wizzairnél utaltam a másik kártyámról nekik (mindkettő OTP-s), mert így a fizetéskezelési ktg felét számolták csak fel, az utalás meg 150 Ft.
Sajnos a készpénzes fizetés mindig jóval drágább, szerintem nem éri meg.
És sikerült akciósan venni jegyet?
A poggyászos témához: Az én értékeim mindig a kézipoggyászban van. Mostmár a pénztárcámat sem teszem a nagy poggyászba...