Sziasztok! Ha Kalampaka-ból szeretnénk Athénba eljutni,melyik útvonalon menjünk? Vissza Larissa-ba,vagy Karditsa felé? Mert ha jól láttam,az utóbbi felé nem olyan jó az út minősége!
Szombaton sikeresen leérkeztem Hellaszba!
Megosztanák pár igen friss infót:
Simán le lehet jönni! 14 óra alatt értem le Fehérvárról, határokkal, rengeteg pihenővel.
A határokon olyan 10-15 perceket kellett várnunk.
Sehol nem nyittattak ki csomagtartót, csak a Macedónok kérték a kötelezős zöldkártyát.
Kellemes csalódás ért, amikor láttam, hogy Szerbia mennyit fejlődött! Rugalmas határőrök, talán két helyen láttam rendőrt, de csak a kocsiban hesszeltek, nem mértek!
Macedóniában mértek egy helyen olyan kukucskálós mérővel (mint egy nagyobb hajszárító), de semmi.
Sem a kapuknál, sem a határokon nem voltak koldusok, csak egy macedón kapunál akarták mindenképpen lemosni a a szélvédőmet, de bekapcsoltam az ablaktörlőt és spricceltem egy kis szélvédőmosót és ezzel le is szereltem őket! De semmi agresszió nem volt!!!
A GPS (iGo 8-cal) is jól működött, a letöltött progival sok kamerát, vagy azoknak a helyét is jelezte, bár a sebességkorlátokat kissé alacsonynak jelölte - csipogott sokszor - a táblákon kiírtakhoz képest. De inkább lelassítottam, ahol jelezte...
Szerbiában váltottunk 60 eurót dinárra, ez elég volt tankolásra és a kapukra.
PONTOS ÁRAKAT MAJD MEGÍROM, DE MOST KINT VAN A CETLIM A KOCSIBAN, AMIRE FELÍRTAM!
Ja és Macedóniában nem váltottunk lóvét, 3x1 eurót fizettünk a kapukban!
Szóval nyugodtan vágjatok bele!
Sziasztok!
Július 10.-én indulunk Görögbe,útitársat keresnénk négyünk mellé kocsival,aki Athén felé megy(mi Nei Pori-ba)!
Köszi:Marcsi mariea@freemail.hu
Ezt a 95-ös benzin dolgot, hogy most jó-e, vagy nem, és hogy melyik az igazán jó.
Igazából szerintem tavaly elég szar anyagot kaptam mindegyik kútnál (csak OMV és Shell kutaknál tankoltam), mert sokkal többet fogyasztott a gép mint itthon.