#1015042009-05-26 12:06:25 Válasz a #101502. hsz-ra
Szerintem, mint mindenhol Görögbe, nem ajánlatos. én nem próbálnám a helyedben . a tuti a palackozott. én még a kávét is abból iszom, sőt még levest is abból szoktam készíteni. ezzel kizársz egy jó pár kellemetlen napot a nyaralásodból
#1019412009-05-27 22:47:31 Válasz a #101940. hsz-ra
Persze ha rossz az íze is, az más, akkor mi sem vedeljük. Ez többnyire a szigetekre vonatkozik, ahol sokszor sós ízű (tehát kávénak eleve nem jó), azt úgysem fogod megszeretni.
Agnontasban 2006-ban nem volt járműkölcsönző.
Alonissos és Skiathos legegyszerűbben (és leggyakrabban) Skopelos városból érhető el hajóval.
Volosból Skopelosra komp és flying dolphin is megy. A különbség a menetidő és a fíling.
Agnontasból a sziget fővárosa irtó könnyen és kényelmesen megközelíthető helyi busszal.
A neten sok az info, legyen mindenkinek jóbarátja a gugli.
És legyen mindenki tisztában az igényeivel, és döntsön belátása szerint, milyen történeteket hisz el. Ha én magamba szívnám azt a sok álhírt és -infot, amit olvasni lehet, hát semmit nem láttam volna még a világból.
#1023882009-05-30 12:26:21 Válasz a #102360. hsz-ra
Szia
Szerintem majdem mindannyian használjuk a google-t itt a Hellaszon.
A helyi busszal csak az a gondom,h.18h körül megy az utolsó.Így nehéz
naplementét nézni vhol Így marad a bérlés,ami nyílván Skopelosban
a legegyszerűbb.
Olyan hajót tudsz,ami Alonissosra megy és nem 3 óra a lehetőség a szigeten -mert az ugye kevés
#1031752009-06-04 17:08:53 Válasz a #101303. hsz-ra
Szia Forradalom!
Én a NeosMarmarasi (igen megbízható), idegenvezetővel történt email váltásom során kaptam az az infót, hogy "nagyon elszabadultak az árak Skopelos-on". Én úgy gondolom, (...), hogy a klasszikus árakhoz, hozzászámolhatsz 15-20 %-ot. Az elszabadult árak köszönhetők a Mamma Mia-nak. Egyébként is "tudvalevő", hogy Skopelos már régebbről is a tehetős milliómosok kedvelt üdülőhelye volt, saját házzal, stb., stb. Mi is tervezzük Skopelost. Hát nem tudom. Bár a nézelődés ingyen van, és szendvicseket lehet csomagolni.....
zsófi73