Norbi, remélem egymás melletti szobát kapunk, legalább esténként könnyen össze tudunk ülni!Vagy fözünk görögbe egy jó magyar lecsót, had csorgassák a nyálukat azok akik nem ettek még ilyet.De persze a gyros az első!!!
kb30-40eurótol indul/nap 100km limittel(az felett felárat kell fizetni).amennyi benzinel elviszed anyival viszed vissza.Persze a jobb helyeken lehet alkudni az árból meg a limitből idén meg szerintem pláne ! bérlésnél ott kell hagynod az útleveledet a kölcsönzőnél.üzemanyagár kb ugyanannyi mint nálunk,. naggyából ennyi remélem tudtam segiteni!
Mi is mindjárt megyünk, pont 3 hét múlva indulunk
Szerintem is elég a magyar jogsi, mi is azzal mentünk... Kint viszont figyelni kell a parkolással az apartmanok előtt, azaz a sarkokra annyira nem célszerű parkolni, ott mondta egy barátunk, mivel a görögök nagy kocsikkal járnak többnyire, ezért úgy gondolják, hogy ők oda még be tudnak fordulni, ahol mondjuk az ember a sarkon áll... inkább az utcák közepére kell állni... Mi ne kockáztattunk, és ott álltunk meg...
Tetszik ez a fórum, sok hasznos infot találtam.
Mi is Sartira megyünk ha minden igaz 12-én indulunk, és a Simos apartmanban szállunk meg.
Alig várom már, hogy menjünk.
Mindenkit üdvözlök.Az árakról annyit hogy nálunk se olcsóbb vagy drágábbak boltok. Érdemes körülnézni.Mindenkinek jó nyaralást, mi majd aug.14-én indulunk.