Vicces srác vagy te Robi.
Kár hogy páran nem arra használják ezen fórumokat amire valók.
Csetelésre kitaláltak már jó pár progit, szerintem a fórum témaindítói sem arra a célra szánták.
Úgy veszem észre pár ember teljesen kisajátítja magának az összes témát csetelésre, aki pedig hasznos infó reményében lép erre az oldalra, az semmit nem tud meg.
Így ez a fórum lassan elveszíti dicsfényét.
Remélem nem egyedül vagyok ezen a véleményen.
Nekem meg erre az a véleményem ha konkrétan ideírnád hogy mire volna szükséged akkor még talán,de mondom csak talán segítene itt valaki..
És itt a vita le is van zárva...
Aki ismeri a gugiföldet, vagy mapot, az tudja ezt is egyből kezelni. A többieknek: nagyítás/kicsinyítés a +/- vagy egér roll; mozgatás a nyilakkal vagy egérrel "megfogva", húzva.
Többen hiányoltuk már, hogy végre valaki felhomályosítson a fórum rendeltetéséről.
Köszönöm
És hogy én is szolgáljak számodra újdonsággal: a fórum nem a vevőszolgálat szinonimája!
Pl. "okos" kérdéseid elővezetése előtt visszaolvashatnál egy kicsit.
Már ha tudsz...
...
Kár hogy páran nem arra használják ezen fórumokat amire valók.
Csetelésre kitaláltak már jó pár progit, szerintem a fórum témaindítói sem arra a célra szánták.
Úgy veszem észre pár ember teljesen kisajátítja magának az összes témát csetelésre, aki pedig hasznos infó reményében lép erre az oldalra, az semmit nem tud meg.
Így ez a fórum lassan elveszíti dicsfényét.
Remélem nem egyedül vagyok ezen a véleményen.
Azért van ebben némi igazság.
kissas57 írta:
jó lenne ha egyesek visszavennének az arcukból, és mielőtt bárki is bírálnának előbb szétnéznének kinek is "osztják" az ész