Épp most beszélt az RTL híradójában egy fiatal gyerek valamelyik utazási iroda képviselőjeként, hogy azért is emelnek, mert az euró áremelkedése miatt amennyiben egyénileg utazol, akkor kb. 30%-kal többe kerülne az út. Ők csak az 1/3-át kérik, tehát még Te jársz jól!
Kinyílt a bicska a zsebemben ilyen pofátlanság hallatán!
#1018792009-05-27 18:56:30 Válasz a #101876. hsz-ra
Szia!
Ezek a pihent agyúak nem tudom melyik világban élnek,vagy egyáltalán hajlamosak-e a logikus gondolkodásra,vagy úgy gondolják,hogy 3 elemi után mindenkit kivettek az oskolából... Vagy spontán hülyének néznek.
Szerinted?
Ezek a pihent agyúak nem tudom melyik világban élnek,vagy egyáltalán hajlamosak-e a logikus gondolkodásra,vagy úgy gondolják,hogy 3 elemi után mindenkit kivettek az oskolából... Vagy spontán hülyének néznek.
Szerinted?
Hangoztatják,hogy legyünk pozitív hozzáállásúak a dolgokhoz...Nézz meg egy esti híradót,nem többet és olyan pozitív leszel,hogy nem is igaz...
Mé kell még mindig minket "etetni",nem gondolnak arra,hogy eltelt 18 esztendő és már nem kajálunk meg semmit, mert semmiben nincs pozitív változás,sőt...Egy dolgot sem írok már le mert minek általánosítani...
Szomorú tehénsz...de meg repedezté...
Bocs!!- ez a topic nem erről szól!
#1019442009-05-27 23:13:07 Válasz a #101937. hsz-ra
Szia!
Mi utazunk velük, de csak augusztus 31-tő)
Az még messze van...
Ugye akkor ti már jövőhéten megtudjátok hova mentek?
Ha meg van az uticél légyszi írd meg mert nagyon kíváncsi vagyok:-)
#1019452009-05-27 23:13:19 Válasz a #101937. hsz-ra
Sziasztok!
Mi majd csak szeptemberben "ibuszozunk". De szívesen venném, ha a korábban utazók közül valaki hazatérte után megosztaná velünk az élményeit, milyen volt az "Alkudj és nyaralj!" akcióval utazni.
Előre is köszönöm!
D.
#1019492009-05-27 23:22:33 Válasz a #101357. hsz-ra
Mi 2007 és 2008-ban az Apollon Travellel utaztunk, meg voltunk velük elégedve, rugalmasak és gyorsan megtettük a hosszú utat.
2006-ban last minute-ben a Forgó Travellel mentem (sosem hallottam róluk előtte), náluk nagyon hosszú volt az utazás, sok volt a vidéki felszálló és még itthon órákat keveregtünk az Alföldön, mire mindenkit összeszedtünk, ez nem tetszett.
2005-ben Dias Zeus, nekem velük sem volt különösebb problémám.
Anett Tours-szal 2003-ban jártam Görögországban, ők is rendben voltak.
Azért érdemes olvasgatni a fórumokban is, ha már megvan a konkrét úticél, ott is sok információt lehet szerezni az irodák által szervezett utakról.
D.
#1019862009-05-28 09:29:08 Válasz a #101985. hsz-ra
Szia Lililuca!
Szeptember 7-tel kezdődő héten. Ahogy néztem a lehetséges úticélokat, kedd, szerda, péntek, szombat jöhet szóba indulási napnak.
Bulgáriát (párom nem akarta) és az olymposi riviérát (én nem akartam Paraliát) kizárattuk, így az már biztos, hogy Görögország az úticél.
Maradt Sarti, Korfu, Kréta, Zakynthos, Kefalonia, Rodosz. Repülő és apartman. Ti? Mondjuk ez itt már nagyon off téma, valami másik fórumba át kéne mennünk ezzel...
ON: Az Apollon Travel idén is felteszi a megmaradt helyeket akciós utak címszó alatt a honlapjára. Igaz, sűrűn nem frissítik, de kiindulási pontnak nem rossz, ha valaki last minute útban gondolkodik.
D.
#1020042009-05-28 09:51:48 Válasz a #101986. hsz-ra
Mi augusztus 31- től induló héten:-)
A májusban meghirdetett akciókor fizettük be így nekünk Málta is van uticélként, de mi is kizártuk ugyan azokat mint ti:-)
Egyedül Málta az ami a kakukk tojás....az is gyönyörű de mi inkább görög-be mennénk:-)
Nekünk júni 8.-án mennek ismerőseink ezzel az akcióval és most tudták meg,hogy Kefalóniára mennek:-))Tök jó! gyönyörű hely:-))
#1020742009-05-28 12:58:19 Válasz a #102004. hsz-ra
A június 8-án indulók már tudják, h hova mennek? Ez jó hír.
Nekünk azt mondták, h két héttel előtte tudják megmondani az országot (ami nálunk ugye már most biztos) és egy héttel előtte a konkrét helyet és indulási időpontot. Akkor lehet, h picit korábban is tudhatjuk majd mi is.
D.
Máltával kapcsolatban vmit tudtok mondani
Semmit nem tudok róla és bent maradt az uticélok
között más három hellyel együtt.Mi csak 4 szigetet tartottunk bent
az időpontok miatt.
Aki visszajött,azonnal kérünk beszámolót,h.ne izguljunk tovább