Na igen!Igy már érthető!Bocs hogy kételkedtünk benned, csak nagyon hihetetlennek tünt.Akkor így nagyon jól jártatok. Sok hely volt még erre az időpontra?
Na igen!Igy már érthető!Bocs hogy kételkedtünk benned, csak nagyon hihetetlennek tünt.Akkor így nagyon jól jártatok. Sok hely volt még erre az időpontra?
Ebben a házban 5 szoba volt szabad tegnap, amiből 2 db-ot lefoglaltunk. Minden házban volt még 2 és 5 közötti szabad szoba szám.
Volt valaki a Papus apartmanba vagy esetleg ismerőse?
Köszi
Majdnem mi is odamentünk, de ahogy elnézegettem a képeket a neten és amit az utazási irodától kértem, háát elég "sittes"-nek tűnt számomra. Olyan "komcsi" 80-as évekbeli balatoni nyaraló feeling. Ezért kiesett a kosárból.
Volt valaki a Papus apartmanba vagy esetleg ismerőse?
Köszi
Majdnem mi is odamentünk, de ahogy elnézegettem a képeket a neten és amit az utazási irodától kértem, háát elég "sittes"-nek tűnt számomra. Olyan "komcsi" 80-as évekbeli balatoni nyaraló feeling. Ezért kiesett a kosárból.
Ezt is néztük, de mi valami jóba, újba akartunk menni nagyon olcsón! Pontosan már nem emlékszem róla az infókra.
A Lakis benn volt a kosárba végszükség esetére. Sajna többet nem tudok segíteni.
Nekem most bejön, de sajnos nem a tengert mutatja, nem is madártávlatból a települést.
A kölcsönző utcája látszik egy csomó robogóval, autóval és mászkáló emberekkel.
A thassosi kamerához képest nagy csalódás.