#1012852009-05-25 16:08:07 Válasz a #101275. hsz-ra
Drag!
Ezen az oldalon megtalálod az Argostoli-Lixouri és vissza indulási időpontokat. Nem kell előre venni jegyet, mi is, ahogy Firkamano, felszálltunk a kompra és ott vettük meg a jegyet.
#1014002009-05-25 21:04:12 Válasz a #101285. hsz-ra
Koszi!
En Vassiliki ből néztem ki Fiskardoba 17:00 kor indúl. 19:00-ra szertenék a szálláson lenni:-). Kocsival megyünk. Június 6.án éjjel indulunk megállunk aludni es egy kis sétát tenni az olimposzon majd másnap irány Kefalonia:-). Vissza fele két nap Athen +1 nap Meteorak.
Már nagyon várom nincs már két hét
Sziasztok! Zakinthos-ra akarunk durván 1 hónap múlva utazni. Lehet, hogy autó lesz belőle, ezért elkezdtem nézegetni a lehetőségeket!
Van valakinek tapasztalata komppal kapcsolatban? Azt már megtudtam, hogy nem érdemes jegyet venni előre. Naponta 5-ször indul komp Kilini-ből Zakinthosra. Ha minden igaz akkor a Ionian Ferries cég hajóival lehet átjutni. Sajnos árakat nem találtam. Jó lenne tudni, hogy mennyi egy felnőtt kompjegy, és egy személyautó, vagy egy kisbusz.
Mennyire helytállóak amit leírtam? Esetleg tudtok tanácsot adni?
#1026692009-06-01 20:46:03 Válasz a #102632. hsz-ra
Szia, Mi is autóval megyünk Zakynthosra csak két hónappal később, Nem veszük meg előre a egyet mi sem , az árakról itt tudsz nézelődni:
www.zakynthos.net.gr/English/ferry_en.php
#1027362009-06-02 13:08:46 Válasz a #102690. hsz-ra
Szia ,
Igen számolgattam én kb. 115 eft ra taksálom az útat ( Lefkadán, Thassoson és Sarti is autóval voltam ).
A repülő úthoz ad hozzá a bérelt autó árát , szerintem 4 főre számolva kb. a fele a gépjárművel történő közlekedés. Viszont hosszabb egy "kicsivel" az utazás.
Sziasztok!
Júliusban megyünk Stavrosba majd onnan szeretnénk átmenni Thassos szigetére.Esetleg ha valakinek lenne friss infó
a komp indulásokról és a díjszabásokról nagyon megköszönném!
Űdv. wolf
Augusztusban mennénk kocsival Toloba, s onnan szeretnénk eljutni Hydrara. Van valakinek tapasztalata, információja, hogyan lehet eljutni Toloból, vagy valamely Toló közeli kikötőből Hydrára, nem cruise keretében, hanem magánúton, jegyet megvéve oda vissza. A fórumon különböző topikokban megtalált komp, s hajótársaságok linkjei alapján nem találtam meg azon kikötőt, ahonnan Hydrára eljutna hajó vagy komp.
Előre is köszönettel az információért. Válaszokat lehet küldeni a sellin@freemail.hu címre is, ha az kényelmesebb a sok info miatt.
Csenge