Sziasztok!
Látom, h. a téma más...de nem tudna valaki Vourvourou-n apartmant ajánlani...úgy látom itt annyi profi sokatlátott "görögös" van. ..gondoltam, akad vki, akinek van egy címe...
#1026292009-06-01 15:57:03 Válasz a #102613. hsz-ra
Szia Papamaci
Az anyukámék, most vannak az Avra apartmanházban Sartin a Walter Travelel ma beszéltem velük, nagyon meg vannak elégedve a szállással. Tetszik nekik.
küldök képeket, ha megjöttek írd meg az email címedet.
Nagyon megköszönném én is a walterral megyek és ma hivtak fel sajnos a Manolis apartman tulajdonosa elhunyt (Öszinte részvétem ) és ezt a cserét ajánloták fel Walter személyessen hivott fel ő azt monda hogy sokkal jobb az apartman stb. én elfogadtam a cserét de azért egy két képet megnéznék róla mert amit találtam az nem sok, az e-mail cimmet pü-ben elküldöm légyszi jelezz vissza hogy megkaptad-e, akkor ezek szerint ő nekik is cserre volt
Sziasztok!
Látom, h. a téma más...de nem tudna valaki Vourvourou-n apartmant ajánlani...úgy látom itt annyi profi sokatlátott "görögös" van. ..gondoltam, akad vki, akinek van egy címe...
Szia!
Gyere át ide, mert van saját topicja Vourvourounak, ahol szállásajánlatokat is találsz!
#1026752009-06-01 21:24:20 Válasz a #102643. hsz-ra
Szia papamaci
megkaptam, az email, természetesen küldök képeket, Igen már nekik is szállás csere volt ők pénteken utaztak el már a csoport az Avra apartmanházba mentek.
Őket is személyesen a Valter tájékoztatta, mivel Szolnokon laknak a szüleim anyukámék, egy ötye klubbal mentek és a klubvezetővel együtt tájékoztatta őket.
De megvannak elégedve mindennel, az idegenvezető is aranyos, mindenről tájékoztatta Őket, és az tetszett nekik, hogy csak velük a Walter Travel utasokkal foglalkozik, mert az iroda alklmazza, nem a görög.
Szerintem nem lesz a szállással semmi probléma.
Mi pargára fogunk menni a párommal. 06.15 -én. - várom már. Amikor befoglatuk a nyaraláokat még ne3m hallottunk a Walter travelről, de szolnokon nagyon jó véleménnyel voltak róluk, a barátaim is tavaly velük voltak és csak jót tudtak mondani róluk, ezért utaznak a szüleim is velük.
üdv vpiko
Sziasztok mi Tsilivi Admiralba megyünk.Tavaly is itt voltunk nagyon szuper volt.Nagyon finom volt az étel és volt választék is.Minden este müsor volt a hotelban,gyerekek és felnőttek részére.Családi szobában voltunk,annyiban volt rossz hogy elhúzhatos ajtóval volt elválasztva de csak az egyikben volt légkondi,így nem nagyon csuktuk be.Minden nap takarítotak és ha kellett törölközöt és ágyneműt is cseréltek.Mindenkinek jó utat kívánunk.
Járt már valaki a Panorama ill. a Stelitsa apartmanokban, Sartin?
Azt halottam, hogy a Stelitsa közelében sziklás a part. De homokos is található gondolom a közelben. :)
Minden info érdekelne, előre is köszönöm!
Szeretném megkérdezni, hogy tudna- e valaki információt adni Nea Potideáról?
Idén erre a görög településre megyünk nyaralni. Már próbáltam utána nézni ennek a helynek, de nekem úgy tűnik, hogy nem tartozik a legnépszerűbb üdülőhelyek közé. Legalább is itt a Hellasz. hu-n még csak egyszer láttam, hogy írtak róla egy témánál.
A Golden Beach Hotelben foglaltunk szállást. Örülnék, ha valaki tudna írni róla véleményt, tapasztalatot. Sajnos én már olvastam egyet a neten, nagyon negatív volt, ami eléggé elkeserített. Remélem volt már, aki járt ezen a helyen, vagy hallott róla és a szálláshelyről.
Bár Rodosznak van külön topicja, azért beírom ide az idei szállásunk tapasztalatait. Rodoszon, Falirakiban, az Orion apartmanban voltunk június végén. Én csak dicsérni tudom az apartmant, tiszta volt, mindennap volt takarítás, mindennap 4 tiszta törölközővel. A parkja nagyon szép, a medence karbantartott, jakuzzi is van hozzá. Az étteremben az árak, a minőség és a kiszolgálás kifogástalan. A választék bőséges. Mi reggelit nem ettünk, de többektől hallottuk, hogy svédasztalos és nagyon jó, ha jól emlékszem 4 euró volt. Ami a szállás elhelyezkedését illeti, vannak előnyei is hátrányai is. Tulajdonképpen Faliraki közepén helyezkedik el, ez nyugalmat biztosít, ugyanakkor rövid sétával a nyüzsis főutcán van az ember. Buszmegálló a közelben, úgyhogy Rodosz városba könnyű eljutni busszal is, a menetidő kb. 20-25 perc. Ami egy kicsit lehangoló volt nekem, az az apartmantól a tengerpartra vezető út, elhagyatott (valamikor különleges) éttermek, egy ultamodern szálló, ami szerintem borzasztó, akármilyen trendi, na és a parton csak egy szakadt söröző van. Se frappé, se egyéb. Ettől függetlenül ajánlom mindenkinek.
Azt szeretném megkérdezni, hogy volt-e már esetleg valaki Rodosz, Falirakin a Lido Star Beach hotelben? Úgy néz ki, hogy június 5-én mennénk oda. Szeretném tudni, hogy milyen a hotel, milyen a félpanziós ellátásuk? Jó a kaja? Mi tavaly Sartin voltunk apartmanban, ott nem kértünk ellátást, mert akkor azt ajánlották az utazási irodában, hogy ne kérjünk, mert nem olyan jó a kaja, nem valami változatos.
Szia Caca0515!
Bár én nem voltam az általad említett műintézményben, kerestem Neked két linket tájékoztatás céljából, hátha segít:
http://rhodes-kos.com/szallasertekeles/?p=266 http://www.utazzon.hu/nyaralas/gorogorszag/szallas-963/index.php
Én egyébként nem nagyon vagyok híve általában a kaja befizetésnek, mert behatárolja az időt. Mi sokat barangolunk és megnézzük a helyi nevezetességeket. (Rhodoson pedig van bőven). Nem szeretem, ha rohannom kell egy kirándulásról vissza, hogy el ne késsem a vacsorát, vagy nem indulhatok reggel, ahova mennék, mert nem kapok reggelit. Az ebéd, meg aztán tejesen kettétöri a napot. Csak akkor érdemes kaját befizetni, ha nem akarsz utazgatni és amolyan ingerszegény tengerparti locsipancsis, semmittevő, este bulizós nyaralást tervezel. Persze nem vagyunk egyformák. Egyébként elég jónak látszik és jók az értékelések a konyháról is. Egy hibája van, hogy Neckermannos, mert azt nem szívlelem, de ez is persze csak az én heppem (azért sokakkal egyetemben). Jó készülődést!
Üdv: Josza