Sziasztok!
Szeretném ha valaki segítene olyan oldalt mutatni ahol találok egyéni utazók számára apartmanokat árral feltüntetve.Eddig csak ár nélkülit találtam,jó sokat.Vagy van Sartin valaki aki magyarokkal foglalkozik szálláskeresésben,mint Thassoson?
Előre is köszi
NEM! Én tényleg ennyiért foglaltam!!! A 29900 ft az a lista ár. Az akciós Last Minute ár a 7900 ft!!!
https://ibusz.hu/index.php?p=contents&cid=504
Ezt is nézzétek meg, mert itt van a last minute és ez az összes házukra vonatkozik mert tegnap még mindegyikben volt szabad hely. Benn voltam és ennyiért foglaltam... Tényleg!
Egyébként itt is megnézhetitek mert az invia az ibusz házait is tovább értékesítí.....
https://utazasok.invia.hu/?c[0.....earch_form
Szia Papamaci!
Köszi szépen éppen most néztem meg,de sajna nem találtam.Az a helyzet,hogy nekem csak 3 napra kellene szállás,mert egy hétig Thassoson leszünk és szerettünk volna még 3 napot Sartin lenni.Tavaly itt nyaraltunk a férjemmel és az idén szerettük volna a gyerekeknek is megmutatni.
Olyan apartman kellene amit nem irodán keresztül tudok foglalni.
Szia Zoli01!
Neked is köszi,de ők is csak heti turnust tudnak adni.Tavaly mi is velük voltunk és nagyon meg voltunk elégedve,de most autóval megyünk.
Azért köszi
Szia Papamaci!
Köszi szépen éppen most néztem meg,de sajna nem találtam.Az a helyzet,hogy nekem csak 3 napra kellene szállás,mert egy hétig Thassoson leszünk és szerettünk volna még 3 napot Sartin lenni.Tavaly itt nyaraltunk a férjemmel és az idén szerettük volna a gyerekeknek is megmutatni.
Olyan apartman kellene amit nem irodán keresztül tudok foglalni.
Mi is így voltunk tavaly. 1 hetet Thassos-on aztán átmentünk Sartira 3 napra. Mi nem foglaltunk előre szobát. A Sithon travellel levelezgettem én is de aztán elgondolkodtam hogy ha rajtuk keresztül foglalunk akkor ők is keresnek rajta így elvetettem az ötletet. Bementünk az első szimpatikus házhoz és máris volt szállásunk 10 euró/fő/éj áron szeptember közepén. Simán lehet találni szállást, ott lennt és még válogathatsz is.