Minden este a kikötőben sorakoznak azok a hajók, amelyekre be lehet fizetni és másnap indulnak Paxosra. Még választani is tudtok majd, hogy melyik a szinpatikus!
Június 15.-én indulunk a Walters Utazási Iroda szervezésében Pargára a Mimis apartmanba 2 felnőtt+ 2 gyerek.
Sok hasznos és értékes információt olvastam a fórumon, amit köszönök mindenkinek.
Akkor Te azt is tudod, hogy mi alapján találom szimpnek, ugye
segítenél
Minél kissebb hajót választassz annál jobban be fog tudni menni a barlangba, a kék öbölnél! Amúgy mind1ik jó! Nézzétek az árakat, mert igazábol majdnem az összes ugyan arra megy!
#1023322009-05-29 19:06:12 Válasz a #102218. hsz-ra
Vio! Hú ezt nagyon sajnálom De olyan jó kis last minutok vannak hátha sikerülne valami ha nem is Parga ami nekünk is nagyon tettszett. Most 10 nap múlva Sarti! Azt olvastam ,hogy csak 20km autópálya hiányzik így mégegyszer bevállalnám a hosszú utat. Bocs egy kicsit off
#1023352009-05-29 19:30:46 Válasz a #99077. hsz-ra
Szia Barbara!
Szerencsésen haza érkeztünk.Parga igazán egy jó hely.Kedvességed,segítőkészséged megköszönve, további jó munkát kívánok Neked .Remélem még találkozunk!
#1026782009-06-01 22:23:22 Válasz a #102131. hsz-ra
köszönjük a rövid bszámolót Pargáról. Mi junius 8-án indulunk és igy még az információd számiunkra friss. Hány óra volt au ut? Elég volt a a 10 nap, vagy még jólett volna pár nap.plussz?Mi 13 napot töltün k Pargán gyüjtöm a kirándulási lehetőségeket, bár motort semmiképpen nem bérelnénk, Mlyen más egyéni kiránduláést lhet még szervezni magunknak, hajóval, Irj egy kicsit ha kipihented magat, olyanról , ami még fontos lehet a most utazók számára. Köszi előre is.
#1027612009-06-02 15:21:42 Válasz a #102678. hsz-ra
Juditella! Sok programot lehet szervezni , autót is lehet bérelni. Kisvonat felmegy az Ali pasa várába ( két vár van, a városi sétálóutcán közelíthető meg)k Fakultatív program még 72 e kíséretében Albánia - állítólag gyönyörü, 45 e ért Ion tengeri hajókörút, ami Lefkada Kefalonia Itsaka(Odüsszeusz szigete), és az Onassis család szigete körüli (Skorpio)hajókázás,ezt is nagyon dicsérték. Azt hiszem a többi faktot megírtam.Mivel a környék nagyon szép érdemes kocsikázni édesek a helybeli emberek.Jó utat!!
#1028912009-06-02 21:00:05 Válasz a #102335. hsz-ra
Szia Tereza!
írnál pár szót az apartmanról? milyen messze van a parttól? mi az, amit esetleg hiányoltatok a konyhai készletből és érdemes vinni? vízforraló? konzervnyitó? dugóhúzó? ilyenekre gondolok...