Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy az Egérszigetre hogy lehet átjutni? Itt olvastam ugyan, hogy kis hajókkal, de 2 személlyel is elindulnak, vagy csak többel? Mennyibe kerül? Mennyi időt lehet ott tölteni? Az a hajó meg is vár minket, vagy másikkal tudunk visszamenni?
Csilla
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy az Egérszigetre hogy lehet átjutni? Itt olvastam ugyan, hogy kis hajókkal, de 2 személlyel is elindulnak, vagy csak többel? Mennyibe kerül? Mennyi időt lehet ott tölteni? Az a hajó meg is vár minket, vagy másikkal tudunk visszamenni?
Csilla
Szia!
Mikor én voltam 2001-ben, akkor elindult volna a kis hajó csak kettőkkel 5 perc várakozás után, de jött egy nagyobb társaság és így előbb mentünk. Nem tudom már az árat, de az még drachmás év volt.
A szárazföld és a Vlacherna kolostort összekötő kis földnyelv mellől indulnak a hajók. Pontosan mennyi időt tölt az Egér-szigeten a hajó azt azért nem tudom, mert minket kettőnket vissza kellett hoznia kb. 20 perc után. A buszunkhoz vissza kellett érni időben, így nem tudtunk tovább maradni, pedíg az árban benne volt egy hajókázás is a Korfu városban lévő erődig. Tehát a kérdésedre a válasz, igen, ugyan az a hajó fog visszavinni amelyikkel átmentél az Egér-szigetre.
Mi tavaly voltunk Korfun. Az Egérszigetre tényleg szinte 5 percenként indultak a kishajók. Kb. ugyanígy indultak visszafelé is. Az nem számított mennyien akartak átmenni. Az induláskor fizetsz, visszafelé akkor jössz amikor csak akarsz.
#1028462009-06-02 18:50:07 Válasz a #102845. hsz-ra
Csilla!
Sűrűn. Csaknem minden településen, és még közben is. Igaz sok kút kicsi ( itt nincs WC, kaja stb. csak üzemanyag). De van sok a nálunk megszokottból is.
Gégé, Kyra, Lacika! Köszönöm a válaszokat.
Még olyan kérdésem lenne, hogy benzinkutak milyen sűrűn (vagy ritkán) vannak a szigeten?
Csilla
Szia Csilla!
Nekünk viszont olyan tapasztalatunk volt a benzikútakkal kapcsolatban, hogy vasárnap nem találtunk nyitva kútat. Vagyis 4ből 1kút volt nyitva.