#1033172009-06-05 11:51:46 Válasz a #103312. hsz-ra
Szia Andi!
Köszi! Régen jártam már erre,látom mindenki lázban ég már.Mi nagyon jól éreztük magunkat Zakynthoson!!! A diszkó sziget vitte a pálmát de vagy 10 strandon voltunk és mind nagyon szuper,ha béreltek autót érdemes felkeresni sokat közülük. Igaz a Naviaggio öbölben való fürdés is felejthetelen élmény! Várom a képeket is ha megjössz!!!
#1033322009-06-05 12:53:51 Válasz a #103308. hsz-ra
Eurospár-ra gondoltam! Helyesírási hiba volt!
Ezt az üzletet valaki az előző oldalokon említette,és gondoltam hogy megmagyarázza valaki hogy hol is van! Annyit tudok hogy Zante városban van,de ez az összes! Ez a Spár egyih varijációja,pontossan Veropulus Eurospár-nak hívják! Van honlapjuk is,de csak görögül!
Már kb. 3 hete olvasgatom a fórumot, beszámolókat, nézegetem a szebbnél szebb képeket és gyűjtöm az infókat Zakynthosról, mert jövő héten indulunk a párommal és már nagyon várom.
Egyedül a szállásról nem sikerült túl sokat megtudnom. A Georgina apartmanba megyünk és azt szeretném megkérdezni, hogy valakinek esetleg vannak e személyes tapasztalatai a szállással kapcsolatban? A weboldalát megtaláltam, de az elmúlt két hétben azt sem tudom megnyitni ( error 404, file not found...)
Valaki tudna esetleg segíteni?
Előre is köszönöm szépen
Köszönöm szépen az infót, de azt tudtam, hogy ott meg lehet nézni, hiszen a Grand Tours-al utazunk. Inkább a személyes élmények, tapasztalatok miatt érdeklődnék, illetve az kezdett aggasztani, hogy a szállás oldala valamiért nem működik
Úgy láttam, hogy haza már együtt fogunk repülni Zakynthosról. Gondolom már te is nagyon várod! Ha gondolod találkozhatnánk kint.
Jó nyaralást kívánok.
Kati
Szia Kati!
De még mennyire várom!
Néztem én is, hogy Ti még kint lesztek amikor én megyek! Nagyon örülnék, ha tudnánk találkozni! Priviben majd egyeztessünk.
Melyik irodával mentek?
Köszi, nektek is nagyon kellemes utat és jó nyaralást!
űdv mindenkinek,mivel uj vagyok a forumon,igy elnezest kerek ha valamit nem jol csinaltam.mi is zakynthosra készűlődünk,,tsilivibe.volna egy kérdésem,szeretnék szép napos képeket csinálni navagiorol,és érdekel mikor süt a nap az öbölre?mikor megy el az árnyék?elöre is köszönöm.
Legutóbb aura szerkesztette (2009-06-05 22:32:47), összesen 1 alkalommal
Ezt már előtted is kérdezték és Babar válaszolt is rá:
"A Navaggio öbölbe 11 és 12 óra körül érdemes menni, mert reggel és délután már árnyékban van a hajóroncs"